Πρώην υπάλληλοι της NASA και του ΝΑΤΟ λενε για απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με τους εξωγήινους και συστηματική εξόντωση ερευνητών απο την ελιτ!
Πρώην υπάλληλοι της NASA και του ΝΑΤΟ λενε για απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με τους εξωγήινους και συστηματική εξόντωση ερευνητών απο την ελιτ!

Πρώην υπάλληλοι της NASA και του ΝΑΤΟ μίλησαν για το τι μεθόδους χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελιτ για να κρύψει την ύπαρξη των εξωγήινων.

Ο μηχανολόγος μηχανικός Δρ Bergran είπε ότι η NASA σκουραίνει με ειδική επεξεργασία φωτογραφίες της σελήνης, έτσι ώστε κανεις να μην μπορεί να δει τίποτα ύποπτο σε αυτές. Μόλις ανέλυσαν φωτογραφίες και είδαν περίεργες δομές και αντικείμενα. Όταν ανέφερε αυτό σε έναν συνάδελφο του, του είπε ότι εχουν απόκρυψη αρκετά σε φωτογραφίες της Σελήνης, έτσι ώστε τίποτα δεν θα μπορούσαν να δουν και να μοιάζουν ολα φυσιολογικά.

Ο Δρ O'Leary , ο οποίος μελέτησε τον Άρη και την περίφημη εικόνας του "Πρόσωπο στον Άρη", δήλωσε οτι νεότερες φωτογραφίες ειναι επεξεργασμένες θολώνουν το περίγραμμα του «προσώπου» για να φανεί σαν ένα φυσικό φαινόμενο, αντί να φαίνεται ενα τεχνητό πρόσωπο. Το πρόσωπο στον Άρη κεντρική φώτο,δεξιά φωτογραφία 1976 και αριστερα μια σύγχρονη φαίνεται οτι σκοπίμως ειναι θολή.

Στο ΝΑΤΟ ο επιλοχίας Συνταξιούχος Bob Dean είπε ότι η κυβέρνηση κατέστρεψε 40 βίντεο με πλάνα απο το πρόγραμμα Απόλλων, στο οποίο υπήρχε μια επανδρωμένη προσγείωση στο φεγγάρι.

Ο Donna Hare , ο οποίος εργάστηκε στη NASA, λέει ότι οι αστροναύτες ειναι συχνά αντιμέτωποι με UFO στο διάστημα, αλλά δεν μπορουν να πουν αυτά στο κοινό,και εχουν δεχθεί απειλές από την κυβέρνηση για να μην μιλήσουν γιαυτό.

Εν τω μεταξύ, οι UFOλόγοι ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις της Γης εχουν αρχίσει ενα κυνήγι ερευνητών τα τελευταία χρόνια,και εχουμε συχνά θανάτους ερευνητών με ύποπτες συνθήκες.

Ήδη τον Ιούνιο του 2016. εφημερίδα Metro ανέφερε ότι οι κυνηγοί UFO για φαντάσματα και άλλα παραφυσικά ερευνητές από διαφορετικές χώρες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Κατά την άποψή τους, οι αρχές άρχισαν να εξοντώνουν συστηματικά όσους θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα από τους άλλους. Αυτό το καλοκαίρι, πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες τουλάχιστον δύο οπαδοί της "σκοτεινή πλευράς της πραγματικότητας." οπως αναφέρουν!

Ο κυνηγός φαντασμάτων στην Ινδία Gaurav Tiwari βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μόλις λίγες μέρες μετά σκότωσαν ένα Πολωνό Max Spayrs , η οποία, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είχε εμπλακεί σε ένα μυστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης: Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών Max Spiers βρέθηκε νεκρός σε καναπέ διαμερίσματος στην Πολωνία όπου είχε πάει να δώσει ομιλία για τις θεωρίες συνωμοσίας και τα UFO
ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΛΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ!ΚΑΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ! .Δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι οι πολωνικές αρχές τον δολοφόνησαν.

Ο ερευνητής UFO Nigel Watson υποστηρίζει παντα κυνηγούσαν τους ερευνητές πχ: «Στη δεκαετία του 1960, τουλάχιστον 137 ερευνητές για όλα αυτά που εχουν να κάνουν με τους εξωγήινους, βρέθηκαν νεκροί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες». Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν απέκλεισε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy θα μπορούσε να είχε "καθαριστεί" για το γεγονός ότι υποστήριζε ανοιχτά να πουν την αλήθεια για τους εξωγήινους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications