Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου: «Μέσα σε μια μέρα έχασα γυναίκα και παιδί»
Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου: «Μέσα σε μια μέρα έχασα γυναίκα και παιδί»

«Πήγαμε στο παθολόγο και μας έδωσε αντιβίωση για κολικό. Ένα χάπι πήρε και αυτό ήταν. Λιποθύμησε, κάλεσα το ασθενοφόρο και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ήταν ήδη νεκρή» λέει ο σύζυγος της άτυχης 30χρονης

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 30χρονης γυναίκας που ήταν έγκυος και άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν εν ζωή ούτε το αγέννητο μωρό της.

«Είχε τη καλύτερη εγκυμοσύνη. Όλα πήγαιναν πολύ καλά και θα ερχόταν στη ζωή το δεύτερό μας παιδάκι. Όλα έγιναν μέσα σε μια μέρα .Μου παραπονέθηκε ότι είχε πόνους. Πήγαμε στο παθολόγο και μας έδωσε αντιβίωση για το κολικό. Ένα χάπι πήρε και αυτό ήταν. Λιποθύμησε, κάλεσα το ασθενοφόρο και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ήταν ήδη νεκρή. Μέσα σε μια μέρα έχασα και γυναίκα και παιδί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Περιμένω να δω τί θα μου πει ο ιατροδικαστής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγός της Δημήτρης μιλώντας στο protothema.gr για τον άδικο χαμό της γυναίκας του.

Η άτυχη γυναίκα παραπονιόταν τις τελευταίες ημέρες στο γιατρό της πως είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Εκείνος όμως την καθησύχασε λέγοντας πως πρόκειται για απλούς κολικούς.

«Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς» ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη.

Η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.Στις 06:00 το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο ότι η γυναίκα απεβίωσε.Ύστερα από τη σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το Α.Τ. Βέροιας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications