13 Οκτ 2016

Δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου: Ποια η δημοκρατία και ποιος ο φασισμός;

Δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου: Ποια η δημοκρατία και ποιος ο φασισμός;

Υποτίθεται ότι ζούμε σε μια χώρα που ονομάζεται δημοκρατική με δημοκρατικό πολίτευμα και ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, είτε αυτές βρίσκουν σύμφωνη την πλειοψηφία των πολιτών, είτε την μειοψηφία.

Το να έρχονται «αντιεξουσιαστικές» ή «αναρχικές» ή όπως αλλιώς πλέον ονομάζονται οργανώσεις για να διαλύσουν μια συγκέντρωση κατοίκων δε το θεωρώ καθόλου δημοκρατικό, αντιθέτως το θεωρώ φασιστικό. Το ίδιο θα υποστήριζα αν γινόταν και από την αντίθετη πλευρά.

Το θέμα όμως είναι ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά.

Κατηγορούμε όλοι μας την ομάδα «αντιεξουσιαστών» και το γράφω με εισαγωγικά γιατί εχθές δεν είδα να γίνεται συγκέντρωση υπέρ της εξουσίας για να έρθουν οι αντιεξουσιαστές να την διαλύσουν, όμως δεν βλέπουμε και δεν κατηγορούμε τους πραγματικούς υπαίτιους που δημιουργούν και παρακινούν αυτές τις ομάδες.
Εχθές πέρασα ανάμεσά τους και είδα παιδιά από 17 έως 27 το πολύ ετών. Και το τονίζω ΠΑΙΔΙΑ. Διάβασα πολλές αναρτήσεις να αναφέρονται σε αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ με ακατανόμαστους (όχι άδικα) χαρακτηρισμούς και ότι θα έπρεπε να τους «επιτεθούμε» να τους «δείρουμε» και άλλα διάφορα ρήματα βίας. Πιστεύετε ότι με το ξύλο αυτά τα παιδιά θα συμμορφωθούν και θα σταματήσουν να απειλούν και να βανδαλίζουν;

Θα γυρίσω λίγα χρόνια πίσω, όταν το έφερε η συγκυρία και γνώρισα τέτοια παιδιά και συνομίλησα μαζί τους ως αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομενων. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν υποστεί κακομεταχείριση, έχουν βιώσει θάνατο γονέα ή υιοθετήθηκαν από άτομα που δεν θα έπρεπε να λέγονται γονείς, έχουν ζήσει σε συνθήκες μεγάλης φτώχειας, έχουν δει γονιό να γίνεται αλκοολικός ή ν’ αυτοκτονεί γιατί τον απέλυσε «το κεφάλαιο» και δεν μπορούσε να συντηρήσει την οικογένειά του. Παιδιά που έχουν πολύ θυμό μέσα τους, θυμό για το «κεφάλαιο», θυμό για το κατεστημένο, θυμό για όλους τους διοικούντες.

Όταν τους ρώτησα τι πετυχαίνουν βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας περιουσίες αθώων πολιτών, εργαζόμενων σαν τους γονείς τους, ρίχνοντας πέτρες και μολότωφ; μου απάντησαν ότι «ετσι είναι ο πόλεμος, έχει και αθώα θύματα». Τότε τους ρώτησα τι ακριβώς πολεμάνε, «το κατεστημένο μου απήντησαν. «Και τι έχετε πετύχει μέχρι σήμερα για τη ζωή σας με αυτό το πόλεμο;» Κατέβασαν το κεφάλι!

Αυτά τα παιδιά, τα ευάλωτα, τα προσεγγίζουν κάποιοι επιτήδειοι, μέλη κυβερνητικών κομμάτων και τα χειραγωγούν όπως αυτοί επιθυμούν, ανάλογα τις καταστάσεις που τους βολεύουν.

Αυτούς τους χειραγωγούς πρέπει εμείς να πολεμήσουμε για να σταματήσουν να ελέγχουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Ποιοί είναι; Δεν γνωρίζω σίγουρα, όμως προσωπικά δεν με αφήνει αδιάφορη το γεγονός ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι βανδαλισμοί έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, ότι δεν τους βλέπουμε συχνά πυκνα στα κανάλια όπως άλλοτε, ούτε θεωρώ τυχαία την άφιξή τους για δεύτερη φορά στο Ωραιόκαστρο που αντιτίθεται στις προθέσεις της κυβέρνησης.

Όσοι άλλωστε δεν συμφωνούν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τους κολλάνε αμέσως την ταμπέλα του «φασίστα»

Οι ηλικιωμένοι που διαδηλώνουν γιατί μειώνονται συνεχώς οι συντάξεις τους…. «φασίστες»
Οι γονείς που ανησυχούν για τις αμφιβόλου υγιεινής συνθήκες διαβίωσης των παιδιών τους με τα προσφυγόπουλα…. «φασίστες»
Οι σύλλογοι που διεκδικούν να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ομαλής συμβίωσης….»φασίστες»
Οι Ελληνες που δεν δέχονται τις αλλαγές στην ιστορία τους και στην θρησκεία τους …..»φασίστες»
Ο δήμαρχος που στήριξε την πλειοψηφία των πολιτών του δήμου «Φασίστας» (εδώ βέβαια δεν μπορώ να μη προσθέσω το γεγονός ότι οι χθεσινοί «φασίστες» αποκαλούσαν τον δήμαρχο «πουλημένο στους άλλους φασίστες»)

Τελικά ποιοι είναι οι «φασίστες» και ποιοι οι «δημοκράτες»;

Τι είναι «φασισμός» και τι «δημοκρατία»
Πως θα σώσουμε αυτό το κράτος που ξεπουλιέται;
Πως θα σώσουμε την ιστορία μας που αλλοιώνεται;
Πως θα σώσουμε το δήμο μας που μας τον «ξεφτιλίζουν»;
Μάλλον θα γίνουμε «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου
oraiokastro24.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου: Ποια η δημοκρατία και ποιος ο φασισμός;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Μάλλον η τσίμπλα στο μάτι δεν την αφήνει να δει τι γίνεται!
Γίνεται αντικατάσταση πληθυσμού και όποιος αντιδρά λέγεται φασίστας! Σπεύδει μάλιστα και ο εισαγγελέας να απειλήσει με ποινές λόγω "αντιρατσιστικού νόμου"...
Τα "παιδιά", είναι πράκτορες του σόρος και πληρώνονται αδρά!!!!
Εξάλλου ο ίδιος το ομολόγησε και βγήκαν και στοιχεία σχετικά με πληρωμές δημοσιοκάφρων, περιοδικών και ιστοσελίδων , μιλάμε για πολλά εκατομμύρια...
Οι επιστολές με ήπιο παρακλητικό τόνο, γραμμένες καθώς πρέπει και προσπαθώντας να δικαιολογηθούν τα "παιδιά" και η αγανάκτηση τους, μόνον κακό κάνουν γιατί κανείς δεν δικαιούται να δικαιολογεί τα πληρωμένα πρακτόρια της ΝΤΠ!!!!!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats