10 Οκτ 2016

Ηρωίδα γυναίκα! Προτίμησε το θάνατο από το να γίνει νύφη ισλαμοφασίστα!!!

Ηρωίδα γυναίκα! Προτίμησε το θάνατο από το να γίνει νύφη ισλαμοφασίστα!!!

Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εκτέλεσαν μια ιρακινή γυναίκα στη Μοσούλη μετά από κατηγορίες για «μοιχεία» την Παρασκευή.

Η 32χρονη γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές στη γειτονιά Darkazliya στην ανατολική Μοσούλη σύμφωνα με το ARA.

Ο τοπικός ακτιβιστής Abdullah al-Μalla δηλώνει πως το Δικαστήριο της Σαρία ανακοίνωσε το κατηγορητήριο της γυναίκας δίχως να παρέξει περαιτέρω πληροφορίες.

Η οργάνωση απαίτησε από τους κατοίκους της Μοσούλης να παρακολουθήσουν την εκτέλεση ενώ εξανάγκασε δεκάδες να μετάσχουν σε αυτή!

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές στη Μοσούλη αποκαλύπτουν πως η κατηγορία της μοιχείας ήταν εντελώς αβάσιμη και ότι η γυναίκα θανατώθηκε επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί να παντρευτεί έναν τζιχαντιστή. «Η γυναίκα εκτέλεστηκε διότι εγκατέλειψε το σπίτι της όταν ένας τζιχαντιστής τη ζήτησε σε γάμο και ο πατέρας της συμφώνησε» δηλώνει ο Raafat al-Zarari επικεφαλής του κέντρου ΜΜΕ της Νινευή:

"Εκείνη προτίμησε το θάνατο αντί να παντρευτεί έναν από τζιχαντιστές της ISIS, που είναι γνωστοί για την κτηνωδία τους απέναντι στις γυναίκες".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ηρωίδα γυναίκα! Προτίμησε το θάνατο από το να γίνει νύφη ισλαμοφασίστα!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications