10 Οκτ 2016

Τεστ αριστερών για να δουν πόσο κομμουνιστες ειναι!

Τεστ αριστερών για να δουν πόσο κομμουνιστες ειναι!

Ένα ερωτηματολόγιο που καλούνται να απαντήσουν μέχρι το συνέδριο έλαβαν όσοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες ερωτήσεις, ομολογουμένως, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με… δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», οι σύνεδροι καλούνται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο με μότο «Γνώρισε. Πρότεινε. Πες την άποψή σου. Απάντησε στο ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είσαι αντιεξουσιαστής, ριζοσπάστης, πατριώτης, ορθόδοξος ή ελευθεριακός;» καλείται να απαντήσει όποιος βρεθεί από την Πέμπτη στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο, στη φόρμα με τα συνολικά 48 ερωτήματα που διανέμεται ήδη στους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και καλούνται να το απαντήσουν διαδικτυακά.

«Σε ποια κοινωνική τάξη θεωρείται ότι ανήκετε;» είναι μια άλλη ερώτηση, ενώ ενδιαφέρον δείχνουν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου και για τα μέσα ενημέρωσης που επιλέγουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δηλαδή το πολιτικό ακροατήριο του κόμματος ενημερώνεται από εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς, ιστοσελίδες ή social media.

Ταυτόχρονα, οι σύνεδροι καλούνται να αυτοπροσδιοριστούν, με κλίμακα από το 1 έως το 7, πόσο αριστεροί είναι, με το 7 να προσδιορίζει τον δεξιό.Τι έγινε ζήλεψαν; Πόσο Έλληνας Ελληνίδα είσαι? ΤΕΣΤ!, Οι μολυσμένοι με την κομμουνιστικη πανούκλα στον εγκέφαλο, δεν χρειάζεται να το κανουν καν! δλδ όλοι οι εκ γενετής κομμουνιστες!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τεστ αριστερών για να δουν πόσο κομμουνιστες ειναι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats