11 Σεπ 2016

Ο άγγελος γρια χωρίς πούπουλα ! που δε μπορεί να ολοκληρώσει την θεϊκή αποστολή του!!

Ο άγγελος γρια χωρίς πούπουλα !

Ο Sun Yuan και ο Peng Yu από το Πεκίνο είναι πασίγνωστοι για τις αρκετά ριζοσπαστικές δημιουργίες τους: χρησιμοποιώντας αληθινά πτώματα ή ανθρώπινο ιστό που συγκλονίζουν την παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα με μακάβρια, αλλά ταυτόχρονα υπέροχα έργα.

Η τελευταία τους δημιουργία βέβαια δεν περιέχει κάποιο από τα παραπάνω «υλικά», εξακολουθεί όμως να είναι το ίδιο ρεαλιστική όσο και… άβολη.

Ο τίτλος του είναι «Angel» και έχει τη μορφή μιας ηλικιωμένης γυναίκας με τα φτερά της… ξεπουπουλιασμένα, που μοιάζει να κοιμάται ή να κείτεται νεκρή. Είναι κατασκευασμένο από τζελ σιλικόνης, fiberglass, ανοξείδωτο ατσάλι και ύφασμα.

Σύμφωνα με τους καλλιτέχνες, σκοπός του έργου είναι να υπογραμμίσει την ένταση και τη μετάβαση ανάμεσα στο υπερφυσικό και το τετριμμένο. Ο άγγελος, ένα υπερβατικό ον, έχει μετατραπεί σε ένα ανύμπορο πλάσμα που δε μπορεί να ολοκληρώσει την θεϊκή αποστολή του ή να βοηθήσει όσους πιστεύουν στην ύπαρξή του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο άγγελος γρια χωρίς πούπουλα ! που δε μπορεί να ολοκληρώσει την θεϊκή αποστολή του!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like