11 Σεπ 2016

ΑΥΤΟΣ ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ που ΣΤΡΙΒΕΙ 180°… Τι ΕΙΝΑΙ; (video)

ΑΥΤΟΣ ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ που ΣΤΡΙΒΕΙ 180°… Τι ΕΙΝΑΙ; (video)

Τι μπορεί να σημαίνει όταν βλέπεις έναν μετεωρίτη και αυτός αντί να πέφτει αλλά πορεία;… Αυτό το παράξενο περιστατικό που βιντεοσκοπήθηκε δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Τι είναι αυτό το φλεγόμενο αντικείμενο που πέφτει αλλά ξαφνικά κάνει στροφή 180° στην φθίνουσα πορεία του;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Σίγουρα, αποκλείεται να είναι μετεωρίτης. Θα μπορούσε, όμως, να είναι κάποιο φλεγόμενο επανδρωμένο ή μη ιπτάμενο όχημα, ή ακόμα και ένα τηλεκατευθυνόμενο αντικείμενο, του οποίοιο ο όποιος χειριστής του (εντός ή εκτός του οχήματος-αντικειμένου) μπορούσε να του αλλάξει πορεία.

Αν το video δεν είναι παραπλανητικό ή πειραγμένο… Ποιός, θα μπορούσε να είναι ο χειριστής του άγνωστου φλεγόμενου αντικειμένου; Είναι γήινος ή από κάπου αλλού; Σύμφωνα με τον Taylor από το κανάλι Secureteam10 στο youtube, το σχετικό υλικό του ήρθε ανώνυμα και χωρίς λοιπές πληροφορίες. Πιθανολογεί ότι θα μπορούσε να προέρχεται από την Βουλγαρία.

Στην συνέχεια του video μας δείχνει ένα αντικείμενο που μοιάζει ή θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος κεραίας στην Σελήνη η οποία ρίχνει την σκιά της.

Ύστερα μας δείχνει δύο αντικείμενα στο αέρα του Άρη και κάποια άλλα παράξενα αντικείμενα σε έναν αγώνα ράγκμπι. Κάνει μία αναφορά στην καταστροφή του Falcon 9. Και κλείνει με την Χίλλαρυ Κλίντον που φτύνει κάτι περίεργο από το στόμα της…

diadrastika
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΥΤΟΣ ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ που ΣΤΡΙΒΕΙ 180°… Τι ΕΙΝΑΙ; (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats