2 Αυγ 2016

KGB: Επισκέφθηκαν Εξωγήινοι τους Αρχαίους Αιγυπτίους(video)

KGB: Επισκέφτηκαν Εξωγήινοι τους Αρχαίους Αιγυπτίους (video)

Οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν μετά την δημοσιοποίηση βίντεο όπου φαίνονται πράκτορες της KGB να εξετάζουν μουμιοπιοιμένο εξωγήινο που επισκέφτηκε την Αίγυπτο 13.000 πριν.

Αν και το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κατασκευασμένο βίντεο, υποτίθεται ότι αφορά στην επίσκεψη εξωγήινων κατά την αρχαιότητα, όπου βοήθησαν τεχνολογικά τους Αιγύπτιους και τους Βαβυλώνιους.

Στο βίντεο φαίνονται άνδρες της ΚGB να εξετάζουν την μούμια εξωγήινου, ηλικίας 13.000 ετών, κάπου στην αιγυπτιακή έρημο, σε μία προ πάθεια του ρωσικού στρατού να συλλέξει πληροφορίες για να εδραιώσει την πρωτοκαθεδρία του.

Όπως σημειώνεται σε μία επιχείρηση με το όνομα ‘Operation ISIS’ αιγυπτιολόγοι από την Ρωσία έψαχναν για μούμιες εξωγήινων. Το βίντεο υποστηρίζεται ότι έχει γυριστεί από τον ρωσικό στρατό και ήρθε στην κατοχή του χρήστη που το ανέβασε από επαφές του, όπως λέει, με την ρωσική μαφία.

Η θεωρεία, πάνω στην οποία βασίστηκε η ρωσική επιχείρηση «ΙSIS» ήταν ότι «αρχαίοι αστροναύτες» επισκέφτηκαν τους Αιγύπτιους και τους Βαβυλώνιους και τους βοήθησαν να χτίσουν τις πυραμίδες και σε άλλες τεχνολογικές ανακαλύψεις.

Το έτος καταγραφής είναι το 1961 όπου η ομάδα των Ρώσουν αναφέρεται ότι βρήκε τον μυστηριώδη τάφο,με μούμια εξωγήινου

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

KGB: Επισκέφθηκαν Εξωγήινοι τους Αρχαίους Αιγυπτίους(video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications