1 Ιουν 2016

Ρατσιστής και ο Δαλάι Λάμα? «H Γερμανία δεν πρέπει να γίνει αραβική χώρα, οι μετανάστες πρέπει να γυρίσουν πάλι στα σπίτι τους»

Ρατσιστής και ο Δαλάι Λάμα? «H Γερμανία δεν πρέπει να γίνει αραβική χώρα, οι μετανάστες πρέπει να γυρίσουν πάλι στα σπίτι τους»

Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά ίσως τόσο δραματικά λόγια, ο Δαλάι Λάμα μίλησε για την τρέχουσα μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου...για την ενδεχόμενη ισλαμοποιήση της Γερμανίας.

Ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει σημαντικός περιορισμός της μετανάστευσης προς την Ευρώπη.. από τα αραβικά κράτη. Η τάση από τους «μετανάστες» είναι να προτιμούν για χώρα προορισμού την Γερμανία.. Κοιτάζω τις εξελίξεις στην Γερμανία και είμαι πολύ σκεπτικός για αυτά που συμβαίνουν.

"Η Γερμανία δεν μπορεί να γίνει μια αραβική χώρα, η Γερμανία είναι η Γερμανία!», Είπε στους δημοσιογράφους της «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Από ηθική άποψη, δικαιολογείται να δέχονται μόνο για προσωρινά τους πρόσφυγες.. "Ο αριθμός των μεταναστών στη Γερμανία είναι ήδη πολύ υψηλός".

Ο στόχος της Γερμανικής κυβέρνησης θα πρέπει να είναι... ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να βοηθήσουν την ανοικοδόμηση των υποδομών των χωρών τους."είπε ο βουδιστής μοναχός Δαλάι Λάμα..

«Δεν καταδικάζουμε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο» Ταυτόχρονα, ζήτησε να μην καταδικάζουμε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο λόγω των αρνητικών εξελίξεων: «Υπάρχουν μεμονωμένοι μουσουλμάνοι αλλά και ομάδες ισλαμιστών...που σκοτώνουν ο ένας τον άλλον στις χώρες τους...σιίτες, σουνίτες δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του Ισλάμ.

Ο Δαλάι Λάμα είναι κι ο ίδιος πρόσφυγας. Οι δηλώσεις του Θιβέτ Δαλάι Λάμα προκάλεσαν έκπληξη στους «προοδευτικούς», καθώς ο μοναχός είναι ίσως ο πιο διάσημος πρόσφυγας στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Θιβέτ το 1959, και μετά από τη δίωξη που είχε από την κινεζική κυβέρνηση κατέφυγε προς την Ινδία και από τότε ποτέ δεν γύρισε ποτέ στο Θιβέτ. Το 1989 τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Η ισλαμοποίηση της άλλοτε μεγάλης Αυτοκρατορίας της Γερμανίας made by Angela Merkel ( Εβραία )αφου την εκαναν κομμάτια στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,και στο δεύτερο εκαναν κανονική εθνοκάθαρση ! τώρα την κανουν και ισλάμ...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρατσιστής και ο Δαλάι Λάμα? «H Γερμανία δεν πρέπει να γίνει αραβική χώρα, οι μετανάστες πρέπει να γυρίσουν πάλι στα σπίτι τους»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications