31 Μαΐ 2016

Η Νέα Τάξη τρομοκρατεί: Η «υπερθέρμανση» θα καταστρέψει το άγαλμα της ελευθερίας

Η Νέα Τάξη τρομοκρατεί: Η «υπερθέρμανση» θα καταστρέψει το άγαλμα της ελευθερίας

Το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη, η Βενετία, το πάρκο του Γελοουστόουν στις ΗΠΑ, είναι μερικά από τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που απειλούνται από την δήθεν υπερθέρμανση, όπως επισημαίνεται σε έκθεση του ΟΗΕ.

Όπως αναφέρουν οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης, «ειδικά στην περίπτωση του αγάλματος της Ελευθερίας “όσο σταθερό και άτρωτο μπορεί να φαίνεται διατρέχει έναν σημαντικό κίνδυνο” εξαιτίας της ανόδου της στάθμης της θάλασσας, των πλημμυρών και των καταιγίδων που είναι όλο και περισσότερο βίαιες εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Όπως αντιλαμβάνεστε, συνεχίζεται η «τρομοκρατία» του ελεγχόμενου από τους παγκοσμιοποιητές Ο.Η.Ε., προκειμένου να πεισθούν οι πολίτες ότι καταστρεφόμαστε και να αποδεχθούν μία παγκόσμια «οικολογική» λύση. Ο άνθρωπος παρουσιάζεται ως παρασιτικό ον που καταστρέφει το περιβάλλον και άρα θα πρέπει να νουθετηθεί από τους μεγάλους «οικολόγους» της Ατζέντα 21 που μαζεύουν τους «πράσινους φόρους» με χαράτσια στα σπίτια, τα χωράφια ακόμα και για τα κοτέτσια και τις αγελάδες. Σαφώς και υπάρχουν ανεγκέφαλοι που μολύνουν τον τόπο γύρω τους.

Αλλά αυτό απέχει κατά πολύ από την ολική καταστροφή του πλανήτη.
Να γνωρίζετε ότι η θερμοκρασία εξαρτάται από τις εκπομπές του ήλιου και όχι από εκείνες των εργοστασίων. Επίσης η θερμοκρασία δεν αυξάνεται όταν αυξάνει το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά αντίθετα αρκετό καιρό μετά την αύξηση της θερμοκρασίας επέρχεται άνοδος της ποσότητας του διοξειδίου, του οποίου η παραγωγή από το σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων δεν συγκρίνεται με εκείνη των ωκεανών σε καθημερινό επίπεδο. Είναι κατά πολύ λιγότερη. Άρα πρέπει να νουθετηθούν πρώτα οι ωκεανοί.

Παρ” όλα αυτά οι «ειδικοί» κατηγορούν τους ανθρώπους και πολλές φορές μέσω των chemtrails ψεκάζουν σωματίδια, δημιουργώντας φακούς εστίασης της θερμικής ενέργειας, ώστε, μεταβάλλοντας τις καιρικές συνθήκες, να αυξάνεται κατά βούληση η θερμοκρασία και να πείθεται η μάζα, η οποία έχει ως πηγή αυτά που λέει η τηλεόραση, πως υφίσταται υπερθέρμανση.

Τελικός στόχος είναι να μαντρώσουν τους ανθρώπους σε πόλεις-γκέτο, ζώντας ο ένας πάνω στον άλλο, με συγκεκριμένες μετακινήσεις για να μην δαπανείται ενέργεια, και έτσι να είναι πλήρως ελεγχόμενοι χωρίς περιουσία, πάντα για το καλό της φύσης, η οποία «πρέπει να αναγεννηθεί ανενόχλητη από τα ανθρώπινα παράσιτα».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Νέα Τάξη τρομοκρατεί: Η «υπερθέρμανση» θα καταστρέψει το άγαλμα της ελευθερίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats