ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Οι νέες «σαΐτες» του Πούτιν που θα καταστρέψουν τους πυραύλους της Νέας Τάξης
ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Οι νέες «σαΐτες» του Πούτιν που θα καταστρέψουν τους πυραύλους της Νέας Τάξης

Σε χθεσινή είδηση, είδατε πως τα ρωσικά πολεμικά εργοστάσια εφεξής θα δουλεύουν κάθε μέρα πρωί-βράδυ, καταργώντας τις αργίες της Κυριακής και των εορτών.

Η Νέα Τάξη συγκεντρώνει στρατεύματα στην Ανατ. Ευρώπη, προκειμένου να πλησιάσει τα σύνορα της «Αρκούδας», η οποία, στηριζόμενη από την Μαύρη Αδελφότητα, αποτελεί εμπόδιο στην εγκαθίδρυση παγκόσμια δικτατορίας ελέγχου και καταναγκασμού των πολιτών που προωθεί η Δύση.

Έτσι ο Πούτιν, αξιοποιεί τον χρόνο που κερδίζει λόγω ικανοτήτων, έτσι ώστε να παράξει όσο το δυνατό περισσότερα και δυνατότερα υπερόπλα. Κάποια από αυτά είναι τα νέα υπερηχητικά όπλα των Ρώσων «Yu-74», με στόχο να καταστρέψουν τα νατοϊκά αντί-πυραυλικά συστήματα στην Ανατολική Ευρώπη.

Όπως γράφει η ρωσική ενημερωτική ιστοσελίδα Ostkraft, η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικά ανεμόπτερα, σαν μεγάλες σαΐτες, τα οποία θα έχουν ταχύτητα έως 10 Mach, δηλαδή 12.500 χλμ την ώρα.Τα Yu-74 θα μπορούν να χτυπήσουν άμεσα οποιοδήποτε στόχο χωρίς να είναι δυνατό να ανιχνευτεί και πληγεί από τα αμυντικά συστήματα του εχθρού.

Το Yu-74 μπορεί να μεταφέρει έως πυρηνική κεφαλή και συσκευή ηλεκτρονικού πολέμου.Οι Ρώσοι έχουν σκοπό να αναπτύξουν τα πυραυλικά τους συστήματά ώστε, όπως υποστηρίζουν να αποτρέψουν στο μέλλον κάθε νέα επιχείρηση Barbarossa (1941) εναντίον τους, κάτι που σημαίνει πως οδηγούμαστε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τα Yu-74 θα εκτοξεύονται από τα ρωσικά συστήματα αντιβαλλιστικής προστασίας RS-28 Sarmat.

ΠΗΓΉ liakonews.gr Προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί τις ηλιθιότητες και μύθους περί μαύρης και λευκής αδελφότητας που διαδίδουν κατι εξυπνάκηδες που βγαίνουν και στην τηλεόραση! ίδια ιστορια με την άλλη απατη Blue Beam Project ,ολα αυτά τα αρχίζουν και διαδίδουν κατι μασόνο-σελίδες για να θολώνουν τα νερά και τα υιοθετούν οι δηθεν ερευνητές! όσοι δεν ειναι οι ίδιοι μασόνοι έχει αρκετούς στην Ελλάδα.

Όπως ένας με μια γνωστή ιστοσελίδα που το παίζει ανεξάρτητος! και βάζει κατά του Πουτιν και όχι τυχαια οπως Εβραίος ειναι κτλ οπως το ίδιο λενε για τον Χίτλερ!.. βαρεθήκαμε να μας κανουν πόλεμο , αλλα και να ανοίγουμε τα μάτια σε αυτά που δεν βρήκαν άλλοι τόσα χρονιά εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν για ποια σελίδα λέω, μας έχει κάνει και συκοφαντική δυσφήμηση ανοιχτά ! και έτρεχε πανικόβλητος να αλλάξει το server του που το είχε στο Ισραήλ επί χρονιά! μην τον ξευτελίσω δημοσια με αποδειξεις και όχι λογία οπως κάνει αυτός! αγαπημένη σελίδα που προωθεί το σύστημα, δηθεν ψαγμένων ερευνητών γιαυτό λενε όλοι τα ίδια....!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications