Περί άπατης Blue Beam Project  που διαδίδουν για να καλύψουν  ανεξήγητα φαινόμενα η και εξηγήσιμα!
Περί άπατης Blue Beam Project  που διαδίδουν για να καλύψουν  ανεξήγητα φαινόμενα η και εξηγήσιμα!

Όλο το θέμα περί Blue Beam Project και πράσινα άλογα το άρχισαν σκοταδιστές,που πατάει πάνω στην θρησκεία κλασικά! βεβαία όλοι αυτοί δεν μας λένε οτι όλοι πατριάρχες πάνε στο Βατικανό όλων των θρησκειών ! οπως και στο παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών, για να πάρουν οδηγίες!γιατι άραγε;

Έλευση του αντίχριστου και αηδίες! λες και οι Εβραίοι έχουν ανάγκη τέτοιες βλακείες, Blue Beam Project όταν ο μέσος άνθρωπος ξέρει μόνο αυτά που θέλουν αυτοί, μισούν χωρίς να ξέρουν γιατι, αυτόν που θέλουν αυτοί! και πολλά αλλα! εδώ δεν ξέρουν την ιστορία της Ελλάδας, όχι πολύ πίσω το 1940! νομίζουν οτι έκανε εισβολή η Γερμανία να αφανίσει τους Έλληνες! ελέγχουν ολα τα μεγάλα ΜΜΕ και ιστοσελίδες!

Blue Beam Project
To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ότι το Κοράνι δεν γράφτηκε απο τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας... την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών". Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.

Ο καναδός δημοσιογράφος! (όχι ερευνητής!) Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam. Ο Monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο, πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του Μonast! Αυτοί οι δύο (τρομερά συμπτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι.. Το project blue beam βάση των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης.

Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι Αμερικάνοι , με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρρίπτουν τις τωρινές θρησκείες!

2ο Στάδιο:Σύμφωνα πάντα με τον Μonast, η NASA αυτή την στιγμή που διαβάζετε, έχει βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω απο την γή, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ο Μonast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί "κολλάνε" οι τόσες μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α (μόνο που υπήρχαν πολύ πριν απο τότε που ο άνθρωπος ήταν σαν ζώο ακομα!).

3ο Στάδιο:Φανταστείτε, έλεγε, να εμφανιστεί πάνω απο την Βαγδάτη μία στρατιά Αγγέλων καλώντας τους πιστούς Μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ! Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί... Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη "πατώντας" πάνω στην δύναμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως,δεν χρειάζεται το κανουν ετσι και αλλιώς ειδικά όταν τους ταΐζουν χάπια απο όπιο «αφαιρεί τη συνείδηση και το συναίσθημα» ολόκληρο πόλεμο εκαναν οι αγγλό-μασόνοι για αυτο !αλλιώς πως θα έχεις ενα στρατό απο ζόμπι; βλέπε εδώ οι αποθήκες του ΚΚΕ θα εχουν σίγουρα !!!..

Μισές αλήθειες μαζί με ψέματα ο καλύτερος τρόπος χειραγώγησης μαζών!
Ας δούμε πρώτα την αλήθεια, χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP, καθώς και αλλα που δεν έχει καν φανταστεί η μάζα! χειραγώγηση μαζών με ραδιοκύματα, και ναι η μάζα γίνεται σαν κοπάδι προβάτων ολα αυτά που λενε οτι θα κάνει το Blue Beam τα κανουν ηδη χωρίς αυτο!....

Πάμε στα ψέμματα τώρα! Α.Τ.Ι.Α. UFO κτλ με το Blue Beam! συγνώμη είσαι ηλίθιος; η ηλίθια; υπάρχουν αναφορες τοιχογραφίες χειρόγραφα απο αρχαιοτάτων χρόνων που μιλούν για UFO και "θεούς" που κατέβηκαν απο τον ουρανό!, επιστήμονες ,(Ο Bob Lazar ) αξιωματικοί,Ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά τα UFO είναι πραγματικά,(βεβαία δεν σας λένε αυτούς αλλα σας δείχνουν κατι άσχετους για να γελοιποιησουν το θέμα!) τον Σνόουντεν τον κυνήγησαν γιατι του έδειξαν ολόγραμμα;ρε πάτε καλά μερικοί; η είχαν τεχνολογία απο παλιά και δεν ο ξέρουμε; η οπού γίνεται κατι περίεργο έχουν πάει εκεί να το κάνουν ακομα και σε άσχετα μέρη; όλο αυτό το παραμύθι ειναι για να καλύψουν τέτοια φαινόμενα!

Ψέμα 2: Θα επιβάλουν τον αντίχριστο με ολόγραμμα!!! έχω πει 100 φόρες οτι όταν μιλούν κολλημένοι με την θρησκεία οποία και αν ειναι αυτή, οτι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και κάλο ειναι να μην μιλούν για την ελίτ γιατι μπερδεύουν τα μπούτια τους!δηλαδή συγνώμη υπάρχει Blue Beam Project για αυτούς αλλα όχι αλλα αλλα Project για εξωγήινους; αυτό;
Majestic-12 με αποδείξεις , η ήταν ηλίθιος ο Phil Schneider που τον σκότωσαν; για να μην πω τίποτα χειρότερα περί θρησκείας και ξινίσουν τα μούτρα τους πολλοί, γιατι όλοι αυτοί που μιλούν περί Blue Beam λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και τα πάντα τα κάνει η ελίτ; η απάντηση δεν θα αρέσει σε κανέναν ! όσοι θέλουν ψάχνουν εδώ (μενού θρησκείες)που κολλάει η θρησκεία με τους εξωγήινους !οι άλλοι μην σας χαλάσω το παραμύθι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications