1 Μαΐ 2016

Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα για να πάνε να φάνε τα λαμογια που εχουν μπει με μεσώ

Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα για να πάνε να φάνε τα λαμογια που εχουν μπει με μεσώ

Με τέτοια νοοτροπία στην Ελλάδα του ελληναρα μην περιμένετε προκοπή! τα αρχιλαμογια που εχουν μπει με μεσώ εκεί το 80% είπαν να κανουν στάση εργασίας, δηθεν απεργούν για το ασφαλιστικό και όχι για να πάνε να φάνε του σκασμού! και λενε το παρακάτω:

Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει η πρωτεύουσα την Κυριακή του Πάσχα, λόγω της στάσης εργασίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Τα σωματεία των εργαζομένων που προχωρούν σε στάση εργασίας από την έναρξη έως τη λήξη της βάρδιας, ζητούν με ανακοίνωση τους την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και φορολογικό. Ζητούν επίσης να αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και να διατηρηθεί μέχρι τότε σε ισχύ η υπάρχουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Τα σωματεία των εργαζομένων ζητούν τέλος να προχωρήσει άμεσα η αλλαγή του οργανογράμματος της εταιρείας, ώστε να διαμορφωθεί σε νέο, σύγχρονο αναπτυξιακό «εργαλείο».

Με τέτοια μυαλά μην περιμένει κάνεις καμια "σωτήρια" σε αυτή την χωρα! γιατι άπλα κοροϊδεύουν, και το 60-70 % ειναι του τύπου (εμείς να είμαστε καλα και να πάνε να γ@@@@ οι άλλοι!) αλλιώς θα εκαναν στάση εργασίας όλοι μαζί και καιρό τώρα ,και όχι μια μέρα για να πάνε να φάνε αρνιά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα για να πάνε να φάνε τα λαμογια που εχουν μπει με μεσώ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications