ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! ΜΟΝΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΦΕΡΝΕΙ! Να σταματήσουν να κουβαλούν το άγιο φως απο το Ισραήλ! επιτελούς
Να σταματήσουν να κουβαλούν το άγιο φως απο το Ισραήλ! επιτελούς!

Που ειναι οι αριστεροί που το παίζουν άθεοι αλλα κουβαλούν την γρουσουζιά στην χωρα; και κανουν Πάσχα; .Το Αγιο Φως έφθασε στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας λίγα λεπτά μετά τις 20.00 ενώ άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων το υποδέχθηκε αποδίδοντας τιμές αρχηγού κράτους.

Το Αγιο Φως μεταφερθεί σε 17 ελληνικούς προορισμούς με αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air, με τρία επιπλέον σκάφη πέραν των προγραμματισμένων πτήσεων.

Το αδιαχώρητο είχε επικρατήσει νωρίτερα για άλλη μαι χρονιά στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα καθώς χιλιάδες πιστοί μπεεε! ήθελαν να ζήσουν το θαύμα της Αφής του "Αγίου Φωτός."

Μηνύματα μίσους
Μίσος και πυρπόληση κατά των δασών: «Και το φως του Ισραήλ θέλει γίνει πυρ και ο Άγιος αυτού φλοξ και θέλει καύσει και καταφάγει τας ακάνθας αυτού και τους τριβόλους αυτού εν μία ημέρα. Και θέλει αφανίσει την δόξα του δάσους αυτού και του καρποφόρου αγρού αυτού από ψυχής έως σαρκός» («Ησαΐας» Θ΄ 16-1)

«Άνοιξον Λίβανε τας θύρας σου, και ας καταφάγη πυρ τας κέδρους σου ( ...Wink δρυς της Βασάν, διότι το δάσος το απρόσιτον κατεκόπη» (Ζαχαρίας ΙΑ΄ 1-2).

Αυτά δεν τα λέει κάποιος αριστερός που προωθεί την πανθρησκεια! αλλα η ίδια η θρησκεία! τι γίνεται στα μυαλά χιλιάδων πιστών; που το παίζουν και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων;

Οι αλήθειες βρίσκονται καλά κρυμμένες, και ο λόγος είναι προφανής. Έτσι και μάθουν τα πρόβατα = (άνθρωποι), που στηριχτήκαν οι ντεμέκ θεοπνευστίες των χριστιανών, θα το σκάσουν για πάντα από το μαντρί, στο οποίο αιώνες ολάκερους τους φυλούσαν οι καλοί βοσκοί = (παπάδες) εκεί μέσα. Και έπειτα τι θα γίνει με τις χιλιάδες των μαντριών;; = (εκκλησιών) Τι θα απογίνουν;;

Ήδη οι μεγάλοι βοσκοί των μαντριών, κατάλαβαν τι πάει να γίνει και ήρθε ο * μεγαλοβοσκός στον δικό μας τον οικουμενικό (*Τούρκο), πρόσφατα, για να του προτείνει να ενώσουν τα μαντριά, γιατί τα πράγματα δεν πάνε πλέον κατ' ευχήν του Γιαχβέ. Και οι χιλιάδες των μαυροντυμένων τεμπέληδων ρασοφόρων, που θα πάνε να βρουν δουλειά με τέτοια ανεργία που μαστίσει την Ελλάδα και όχι μόνον;; Και έπειτα πως να ελέγξεις τον όχλο, που θα τα 'χει πάρει στο κρανίο, κατανοώντας την μεγάλη απάτη αιώνων σε βάρος του.

Οι Έλληνες δεν είχαν καμιά ανάγκη εισαγόμενης θρησκείας. Είχαν την δική τους. Και δεν εννοώ τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου. Λάτρευαν έναν Θεό, Δημιουργό, Όλον Φως. Έναν Θεό που δεν τον φοβόταν γιατί Αυτός αγαπούσε τα δημιουργήματα του, όπως κάθε δημιουργός τα δικά του. Αυτός δε ο Δημιουργός, δεν ήθελε να γέννιουνται τα δημιουργήματα του ως δούλοι, να παντρεύονται ως δούλοι, και να πεθαίνουν πάλι δούλοι. Οι Έλληνες ποτέ δεν έσκυβαν το κεφάλι σ' Αυτόν, αντίθετα, το σήκωναν ψηλά κοιτώντας στον ουρανό με μάτια ορθάνοιχτα και τα χέρια τεντωμένα για να τον ευχαριστήσουν για αυτά που τους προσέφερε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications