ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ διαρκώς (vid)
ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ διαρκώς (vid)

Ένα αλλόκοτο περιστατικό κατέγραψε μάρτυρας από το κινητό του, το οποίο συνέβη πρόσφατα, στις 23/2/2016. Κάτι περίεργο όσο και παράδοξο συνέβη πάνω από το Σαν Αντόνιο του Τέξας…

Αυτή η συγκεκριμένη ημέρα «υπέφερε» από μια βαριά καταιγίδα. Ο μάρτυρας παρατηρούσε τα σύννεφα, όταν πρόσεξε ότι ένα από αυτά είχε μία περίεργη συμπεριφορά, ενώ φαινόταν ότι υπήρχε και μία συγκεχυμένη παραμόρφωση γύρω από εκείνη την περιοχή γύρω του. Έπιασε, λοιπόν, το LG κινητό του τηλέφωνο και τράβηξε μία φωτογραφία και στην συνέχεια ένα video.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όσο κατέγραφε αλλά και στην συνέχεια όταν είδε με περίσσεια προσοχή το video, παρατήρησε ότι αυτό το «σύννεφο» στο κάτω μέρος του ήταν πιο φωτεινό, σε σχέση με το πάνω. Και όλο μαζί κινούνταν αλλοπρόσαλλα και αφύσικα σε σύγκριση με τα γύρω σύννεφα αλλά και την γενική συμπεριφορά των νεφών, όπως την ξέρουμε. Στη συνέχεια το περίεργο σύννεφο, εξαφανίστηκε…

Τότε συνειδητοποίησε ότι αυτό που έβλεπε πρέπει να ήταν κάποιο UFO. Σίγουρα δεν μπορεί να ήταν αεροσκάφος, ελικόπτερο, drone ή μετεωρολογικό μπαλόνι.

Ίσως είναι προφανές ότι αυτό που θα δείτε στο video που ακολουθεί, αφορά ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο το οποίο χρησιμοποιεί κάποια τεχνική καμουφλάζ ώστε να εμφανίζεται σαν σύννεφο. Ή, εκμεταλλεύεται με άριστο τρόπο της γύρω συνθήκες και «ενδύεται» ως αυτό που θέλει να βλέπουμε εμείς, για να μην το αντιλαμβανόμαστε.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι παρόμοιο. Τον Ιούλιο του 2015, είχαμε δει ξανά UFO μασκαρεμένο σε σύννεφο, όπου τότε, λόγω της γωνίας λήψης και της κοντινής απόστασης, μπορούσαν να διακριθούν και τα φώτα του ιπτάμενου αντικειμένου.

Στην Βίβλο, υπάρχουν πολλές αναφορές για σύννεφα που κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς και με τρόπο που θυμίζει πλήρη αυτονομία ιπτάμενου σκάφους, σα να ελέγχονται από κάποια νοημοσύνη.

Άραγε, είναι αυτό το «σύννεφο» εξωγήινης προέλευσης; Όμως, τα ΑΤΙΑ γενικότερα, δεν μοιάζουν να ενδιαφέρονται να καμουφλαριστούν… Ή μήπως είναι ένα γήινο κατασκεύασμα που σκοπό έχει να μας παρακολουθεί χωρίς εμείς να μπορούμε να το αντιληφθούμε;/p>

Καθώς έχουν συνηθίσει να μην παρατηρούμε τον ουρανό, άραγε, πόσα τέτοια «σύννεφα» να έχουν περάσει απαρατήρητα;…

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications