1 Μαΐ 2016

Τρίγωνο Βερμούδων – Η Αστροπύλη των Θεών;

Τρίγωνο Βερμούδων – Η Αστροπύλη των Θεών;

Να πως οι ελληνικοί μύθοι είναι γεγονότα .Ξέρουμε από τους προγονούς μας ότι ο Δίας, οι θεοί και οι Έλληνες , κατέβηκαν από τον Σείριο στην γη , μέσω αστροπύλης, που στην γη ήταν εκεί που βρίσκεται το σημερινό Τρίγωνο των βερμούδων .

Ιταλοί επιστήμονες λοιπόν και συγκεκριμένα η ομάδα από το Εθνικό Ινστιτούτο Αστροφυσικής της Μπολόνια (Ιταλία), με επικεφαλής τον Riccardo Campana μελέτησαν το φαινόμενο αυτό και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα ανώμαλα φαινόμενα εκτείνονται επίσης και σε εκατοντάδες χιλιόμετρα πάνω από τη Γη. Το ίδιο γράφει και η εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda».

Μέσα από αυτήν την αστροπύλη κατέβαιναν και ανέβαιναν οι θεοί και η Αργώ . Τελικά την κατέστρεψε ο Δίας γιατί οι άτλαντες επιχείρησαν μέσω αυτής της πύλης να ανέβουν και να καταστρέψουν ως και τα Ηλύσια πεδία .

Έμεινε λοιπόν η ενέργεια από την αστροπύλη, γι αυτό έχουμε αυτές τις ανωμαλίες , τόσο στην θάλασσα όσο και στον ουρανό (το μέρος που βρίσκεται πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων) ./p>

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρίγωνο Βερμούδων – Η Αστροπύλη των Θεών;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats