Hellyer: προσοχή με τους εξωγήινους, μην προκληθεί διαστρικός πόλεμος
Hellyer: προσοχή με τους εξωγήινους, μην προκληθεί διαστρικός πόλεμος

Σύμφωνα με τον πρώην καναδικό Υπουργός Άμυνας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν ασχολούμαστε με εξωγήινα όντα, γιατί αυτό, θα μπορούσε να προκαλέσει ένα διαστρικό πόλεμο.

Φαίνεται σαν να πρέπει να προσέχουμε τι κάνουμε στον πλανήτη Γη. Ο πρώην Καναδός υπουργός άμυνας Paul Hellyer έχει προειδοποιήσει ρητά τις στρατιωτικές μονάδες μας να αποφεύγουν τα γυρίσματα σε UFO.

Ως Υπουργός Άμυνας, επέβλεψε την δραστική και αμφιλεγόμενη ολοκλήρωση και ενοποίηση της Βασιλικής Κκαναδική ςΑκαδημίας Ναυτικού, τον Καναδικό στρατό, και την Βασιλική Καναδική Πολεμική Αεροπορία σε ένα ενιαίο οργανισμό, τις Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η θέση του του έδωσε πρόσβαση σε πολλά διαβαθμισμένα έγγραφα, μεταξύ των οποίων ήταν εκείνα για Εξωγήινη ζωή και τα UFO.

Ο Hellyer πιστεύει ότι Εξωγήινα είδη έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Πιστεύει ακράδαντα ότι δεν είμαστε οι μόνοι ως νοήμων είδος στο σύμπαν και πιστεύει ότι η Γη έχει δεχθεί επισκέψεις από εξωγήινα όντα εδώ και χιλιάδες χρόνια, θεωρώντας ότι εξωγήινα όντα ακόμα περπατούν ανάμεσά μας σήμερα.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις συνεντεύξεις του, όπου μίλησε για την εξωγήινη ζωή και τα UFO, Hellyer δήλωσε:
«[…] Υπήρχαν περίπου 50 ΑΤΙΑ σε σχηματισμό που πετούσαν νότια από τη Ρωσία σε όλη την Ευρώπη, και η Ανωτάτη Συμμαχική Διοίκηση ήταν πολύ ανήσυχη και περίπου έτοιμη να πιέσει το κουμπί «πανικού», όταν πήγε πίσω πάνω από το Βόρειο Πόλο.»
«Αποφάσισαν να κάνουν μια έρευνα και αφού ερεύνησαν για τρία χρόνια αποφάσισαν ότι, με απόλυτη βεβαιότητα, τέσσερα είδη – τουλάχιστον – είχαν επισκεφτεί τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια»

Ακριβώς όπως ο Edgar Mitchell, ο πρώην υπουργός Άμυνας πιστεύει ότι τα εξωγήινα όντα ενδιαφέρονται πολύ για τα όπλα μας μαζικής καταστροφής, όπως η πυρηνική βόμβα. Ο Hellyer πιστεύει ότι η δραστηριότητα των UFO στη Γη έχει αυξηθεί δραματικά από τότε που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά η «ατομική βόμβα». Η πρώτη πυρηνική συσκευή που εξερράγη ποτέ ήταν μια βόμβα πουν κατάρευσε στη δοκιμή Τριάδας, η οποία διεξήχθη στο Αλαμογκόρντο του Νέου Μεξικού στις 16 Ιουλίου 1945.

Πιστεύει δε ότι ο έλεγχος και η χρήση των όπλων μαζικής καταστροφής έχει συγκεντρώσει την προσοχή των εξωγήινων πολιτισμών σε ολόκληρο το σύμπαν.
«Θα μπορούσε να είμαστε τόσο ανόητοι ώστε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε πάλι ατομικά όπλα, γιατί αυτό θα ήταν πολύ κακό για εμάς και για εκείνους επίσης.»
Υπάρχουν δεκάδες των εξωγήινων φυλών εκεί έξω. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογικά.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά είδη που κατοικούν στο σύμπαν:
«Υπάρχουν περίπου 80 διαφορετικά είδη και κάποια από αυτά μοιάζουν ακριβώς σαν κι εμάς και θα μπορούσε να περπατήσουν στο δρόμο και δεν θα ξέρω αν κάποιοι περπάτησαν στομπαρελθόν. Είναι αυτά που λέμε «σκανδιναβοί ξανθοί», οι ψηλοί λευκοί που εργάζονταν πραγματικά με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα. »

«Στη συνέχεια υπάρχει το Short Greys όπως λέγονται, και είναι αυτοί που βλέπετε στα περισσότερα από τα κινούμενα σχέδια, έχουν πολύ-πολύ λεπτά χέρια και πόδια, είναι πολύ μικροί, μόλις λίγο πάνω από 5 πόδια, και έχουν ένα μεγάλο μεγάλο κεφάλι και μεγάλα καστανά μάτια. »

Κάθε είδος είναι, σύμφωνα με τον Hellyer, το μοναδικό και έχει τη δική του ατζέντα. Μερικά από αυτά μοιάζουν με εμάς, ενώ άλλα είδη είναι εντελώς διαφορετικά. Κάθε ένας από αυτούς σκέφτεται διαφορετικά.Αλλά ο Hellyer πιστεύει επίσης ότι η πλειοψηφία των εξωγήινων ειδών που έxoyn επισκεφτεί τη Γη είναι καλοήθεις και ότι τα είδη αυτά είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε ως πολιτισμός.

«Θα έλεγα ότι σχεδόν όλοι είναι καλοήθεις και καλοπροαίρετοι και θέλουν να μας βοηθήσουν, μπορεί να υπάρχουν ένα ή δύο είδη που δεν το κάνουν. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που ερευνώ αυτή τη στιγμή, για να δούμε ποιος είναι, τι είναι μέχρι και τι πραγματικά είναι η ατζέντα τους. »

Oι θεάσεις UFO έχουν διπλασιαστεί από τη στιγμή που άρχισαν τις δοκιμές και τη χρήση πυρηνικών όπλων.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατώτερη τεχνολογία μας είναι κάτι που πρέπει να σκεφτοόμαστε όταν πλησιάζουμε τους εξωγήινους. Εάν αυτά τα όντα έχουν την ικανότητα για διαστρικά ταξίδια, διαθέτουν τεράστια διαστημόπλοια που αψηφούν τη γνωστή φυσική, τότε σίγουρα πρέπει να έχουν εξαιρετικά προηγμένα όπλα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ασχολούμαστει με τους εξωγήινους. Αλλά πόσο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είμαστε, σε μια «εξωγήινη εισβολή» επάνω μας;

«Νομίζω ότι είναι μια πιθανότητα, αλλά είναι μια πιθανότητα, ιδίως αν καταρρίψουμε κάθε UFO που έρχεται στον εναέριο χώρο μας, χωρίς να ρωτήσουμε ποιοι είναι και τι θέλουν. Από την αρχή ξεκινήσαμε κρυπτογράφηση στα αεροπλάνα, προσπαθώντας να τους καταρρίψουμε, αλλά η τεχνολογία τους ήταν αρκετά ανώτερη και δεν ήμασταν σε θέση να ξεφύγουμε με αυτό, σίγουρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. »

«Παρά την ανάπτυξη του δικού μας Star Wars για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας εναντίον τους, θα πρέπει να συνεργαστούμε με τις καλοήθη είδη που είναι η μεγάλη πλειοψηφία, να συνεργασθούμε και να βασισθούμει σε μεγάλο βαθμό σε αυτά. »
Θεάσεις UFO έχουν διπλασιαστεί από τη στιγμή που έχουν αρχίσει τις δοκιμές και τη χρήση πυρηνικών όπλων.
Πιστεύει ακόμη ότι τα διάφορα ξένα είδη αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ακόμη και αν οι περισσότεροι από αυτούς έχουν το δικό τους συμφέρον, συχνά μοιράζονται ένα κοινό στόχο.

«Μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και υποθέτω ότι υπάρχει αυτό που ονομάζεται «Ομοσπονδία» τους και έχουν κανόνες. Για παράδειγμα, ένας από τους κανόνες είναι ότι δεν έρχονται σε αντίθεση με τις υποθέσεις μας αν δεν κληθούν – και αυτός είναι ένας από τους λόγους, ίσως, ότι δεν εμφανίζονται περισσότερο από ότι μέχρι πολύ πρόσφατα … »

Σύμφωνα με Hellyer, τα εξωγήινα όντα είναι πολύ ανήσυχα για το μέλλον της ανθρωπότητας:
«Δεν θέλουν να ανακατεύονται στις υποθέσεις μας, έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι πρόκειται για τον πλανήτη μας και ότι έχουμε το δικαίωμα σε αυτό, αλλά είναι πολύ ανήσυχοι, διότει βλέπουν ότι δεν είμαστε καλοί διαχειριστές, κόβουμε τα δάση του, ρυπαίνουμε τα ποτάμια και τις λίμνες, και είμαστε τροφοδότες λυμάτων στους ωκεανούς, και κάνουμε όλα τα είδη των πραγμάτων που δεν είναι ό, τι θα μας χαρακτήριζε καλούς διαχειριστές ως οικοδεσπότες.

Αλλά μας έχει ήδη δοθεί μια ευκαιρία, να κάνουμε κάτι καλύτερο, να μάθουμε από τα λάθη μας και να αναλάβουμε τη φροντίδα του πλανήτη μας, που είναι πολύ μοναδικός», και πρόσθεσε:«Ο Κόσμος βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή. Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε λάθη και λάθος επιλογές, και υποθέτω ότι αυτό που ενοχλεί κάποιους από εμάς, είναι ότι έχουμε κάνει πάρα πολλές λάθος επιλογές, και όχι αρκετά σωστές επιλογές ».

«Έτσι θα πάμε να πρέπει να ξεκινήσει την αλλαγή των προτεραιοτήτων μας και να σταματήσουμε να ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια των εξοπλισμών για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, ή να κυριαρχούμε ο ένας στον άλλον, αντία να ξοδεύουμε πολύ περισσότερο χρόνο για το πώς να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για να έχουμε μια καλύτερη ζωή και μια πιο δίκαιη κοινωνία, και η ζωή που είναι πιο υγιεινή. »

«Το μέλλον μας ως είδος, και εδώ εννοώ το σύνολο των ειδών στον κόσμο, είναι δυνατόν να εκτεθεί σε κίνδυνο αν δεν καταλάβουμε τι συμβαίνει και να συνεργασθούμε και να προσπαθήσουν να κάνουμε τη ζωή πιο δεκτική για όλους μας, και να εργαστούμε με τους γείτονές μας από άλλους πλανήτες, για το καλό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications