3 Μαΐ 2016

«Πλωτά Κτίρια» φαντάσματα στον ουρανό του Ζάγκρεμπ ! ! ! video

«Πλωτά Κτίρια» στον ουρανό του Ζάγκρεμπ

Και ξαφνικά κτίρια φαντάσματα εμφανίστηκαν στον ουρανό του Ζάγκρεμπ στις 30 Απριλίου του 2016. Παρόμοια με το παράξενο φαινόμενο του περασμένου έτους πάνω από την πόλη της Foshan στη Guangdong, όπου κτίρια εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό.

Είναι αυτό το πέρασμα σε μια άλλη διάσταση; Ή άλλη απόδειξη του project «blue beam»; Η αλήθεια είναι κάπως πιο πεζή. Πέραν των πλέον «εξωτικών» σεναρίων, για «εξωγήινη πόλη» ή εικόνες από παράλληλα σύμπαντα, θεωρείται ότι επρόκειτο για ένα σπάνιο οπτικό φαινόμενο, ονόματι fata morgana.

Πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση που μπορεί να δει κανείς στην ξηρά ή στη θάλασσα, όταν οι ακτίνες του φωτός περνούν μέσα από τα στρώματα του αέρα σε διαφορετικές θερμοκρασίες.

Μερικές φορές η αντανάκλαση και αναστροφή, μπορεί να αποκαλύψει εικόνες φαντάσματα των μακρινών αντικειμένων πάνω από τα σύννεφα. Σχόλιο diadrastika: Ίσως είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η εμφάνιση «πλωτών πόλεων» στα σύννεφα και τους ουρανούς, έχει επαναληφθεί πολλές φορές μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, πρόσφατα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει: είτε πως κάτι συμβαίνει που κάνει το φαινόμενο fata morgana να χάνει την σπανιότητά του, είτε πως τρέχει κάτι άλλο, ενδεχομένως, πιο συνωμοσιολογικό…

Δείτε ένα βίντεο σχετικά με το φαινόμενο:

diadrastika
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Πλωτά Κτίρια» φαντάσματα στον ουρανό του Ζάγκρεμπ ! ! ! video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications