10 Μαΐ 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ δείτε το πριν το κατεβάσουν!.. άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε?

Βίντεο ντοκουμέντο ή μήπως ... βίντεο άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ?

Ένα ακόμα βίντεο ελάχιστων δευτερολέπτων από πορεία στο κέντρο της Αθήνας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές νεαρούς που επιτίθενται σε αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Όπως θα δείτε κι εσείς στα βιντεοσκοπημένα πλάνα, οι αστυνομικοί της διμοιρίας των ΜΑΤ κάνουν κάποια βήματα προς το σημείο των αντιεξουσιαστών, όταν ένας από αυτούς κατεβάζει την κουκούλα και υπάρχει μία συνομιλία 2 δευτερολέπτων μέχρι να αυξηθεί εκ νέου η απόσταση μεταξύ αντιεξουσιαστών και ανδρών της ΕΛ.ΑΣ..

H μέγιστη απόδειξη ότι υπάρχουν "κρυφές", "πονηρές", "παρακρατικές σχέσεις" μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών ή μεταξύ αστυνομικών και μυστικών αστυνομικών που έχουν εισχωρήσει σε αναρχικούς κόλπους, με σκοπό να υλοποιήσουν στοχευμένες προβοκάτσιες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ δείτε το πριν το κατεβάσουν!.. άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like