22 Απρ 2016

«Εκδίκηση» θέλουν οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών οι οποίοι ετοιμάζουν να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι !

«Εκδίκηση» θέλουν οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών οι οποίοι ετοιμάζουν να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι !

Βούλγαροι οδικοί μεταφορείς θα αποφασίσουν σχετικά με τον αποκλεισμό των συνόρων με την Ελλάδα το Πάσχα, σε αντίπραξη του κλεισίματος των συνόρων από τους Έλληνες αγρότες πριν δύο μήνες , αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων FOCUS.

Η διοίκηση των συνδικάτων των οδικών μεταφορέων στη Βουλγαρία, θα διοργανώσει μπλόκα στα σύνορα για την οικονομική ζημιά που έπαθαν οι ίδιοι από τα μπλόκα των αγροτών μας τον Φεβρουάριο.

Οι Βούλγαροι θα συγκεντρωθούν για να αποφασίσουν αν θα οργανώσουν αποτελεσματικές διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.

Το βουλγαρικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στην αρχή του έτους, οι Έλληνες αγρότες οργάνωσαν διαδηλώσεις κατά των κυβερνητικών μεταρρυθμίσεων που αφορούσαν φόρους και συντάξεις που απαιτούνταν από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με αποτέλεσμα την τεράστια οικονομική ζημιά της βουλγαρικής οικονομίας.

Έτσι οι ίδιοι φέρονται αποφασισμένοι να μπλοκάρουν πολλά σημεία ελέγχου στα ελληνο -βουλγαρικά σύνορα, προκαλώντας σοβαρές ενοχλήσεις στους επιβάτες και τεράστιες οικονομικές απώλειες στους Έλληνες οδικούς μεταφορείς, οι οποίοι θα μπλοκαριστούν για μέρες.Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος των βαρέων οχημάτων εμπορευμάτων μέσω των Βουλγαρο-ελληνικών συνόρων παρεμποδίστηκε για σχεδόν ένα μήνα.

Τότε οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών οργάνωσαν αντι-διαδηλώσεις και απείλησαν με «ισόποση» απάντηση , η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο ελληνικό τουρισμό κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

Οι Βούλγαροι οδικοί μεταφορείς απείλησαν να σαμποτάρουν τον ελληνικό τουρισμό και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Η επίσημη απόφαση των βουλγαρικών οδικοί μεταφορείς σχετικά με το αν θα οργανώσουν αποκλεισμών των συνόρων θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα.Εκτιμάται ότι η κυβέρνηση οφείλει να έρθει σε συνεννόηση με την βουλγαρική διότι και η Ειδομένη η σιδηροδρομική γραμμή είναι κλειστή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Εκδίκηση» θέλουν οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών οι οποίοι ετοιμάζουν να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications