Νέα προπαγάνδα ! κομμουνίστρια και όχι Γερμανίδα  απαίτησε από Ελληνίδα μαθήτρια να βγάλει αμέσως την μπλούζα
Νέα προπαγάνδα ! κομμουνίστρια και όχι Γερμανίδα  απαίτησε από Ελληνίδα μαθήτρια να βγάλει αμέσως την μπλούζα

Το τι πλύση εγκεφάλου γίνεται δεν λέγεται! αλλα δεν θέλετε λύπηση!στην σημερινή Γερμανία ειναι αριστεροί και όχι γνήσιοι Γερμανοί που ήταν φιλελληνες κατι που ξερουν ακομα και οι πέτρες εκτός τους ηλίθιους! η πλύση εγκέφαλου έχει ως εξής:

Γερμανίδα δασκάλα έγινε έξαλλη με Ελληνίδα μαθήτρια απο την Κρήτη και μπροστά στους συμμαθητές της άρχιζε να της φωνάζει και να απαιτεί να βγάλει την μπλούζα που φορούσε επειδή αναγραφόνταν πάνω της ένα σύνθημα που αναδείκνυε το μεγαλείο της Ελλάδας και της δυνατότητας της χώρας να προσφέρει πνευματική και ψυχική ίαση σε οποιονδήποτε την επισκεφθεί!

Σύμφωνα με το Cretalive, και τον Κώστα Μπογδανίδη η ομογενής μαθήτρια με καταγωγή από την Κρήτη πήγε στο (γερμανικό) σχολείο της φορώντας γεμάτη καμάρι τη μπλούζα που της είχε χαρίσει ο θείος της, στην οποία αναγραφόταν: «Δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Έλλαδα…»!

Το μήνυμα της μπλούζας ήταν πολύ έξυπνο ωστόσο, για τη δασκάλα ήταν εξοργιστικό. Φωνάζοντάς την της είπε να μην ξαναφορέσει αυτό το ρούχο.Κι όταν το κορίτσι τη ρώτησε το λόγο που της ζήτησε κάτι τέτοιο, η απάντηση ήταν το λιγότερο προβληματική: «Γιατί έτσι είναι σαν να δείχνει ότι η Γερμανία είναι χάλια!»

Τότε τι κάνει εκεί? ειναι κάλο το επίδομα και η δωρεάν στέγη ,σχολειά κτλ ετσι; δεν έχεις τέτοια προνομία στην χωρα σου που επίσης ειναι αριστεροκομμουνιστικη! προνομία που έχουν όλοι οι λαθρο στην Γερμανία! για να αφανίσουν τους γνήσιους Γερμανούς !ειδικά απο Κρήτη δεν έχετε καμια δουλειά σε αυτή την χωρα που το 40 οι παππούδες σας κομμουνιστές ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΟΥΣ και έσφαζαν Γερμανούς! μαλιστα μόλις είδαν τα σκούρα οι Αγγλοι την κοπάνισαν!

Δεν ειναι και τυχαίο που στην Κρήτη έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κομμουνιστών που καταψήφιζαν ΠΑΣΟΚ μια ζωή και μετα ΣΥΡΙΖΑ, όταν εκαναν εισβολή οι Μογγολοι και αφάνισαν τον μυκηναϊκό πολιτισμό ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΈΡΙΞΕ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΣΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ! που να τα πουν αυτά στην ψεύτικη επίσημη ιστορία;.... ενα μικρο ποσοστό έχει μεινει γνησίων Έλληνων στην Κρήτη..........

Ο μέσος ελληναρας νομίζει οτι η σημερινή Γερμανία ειναι ίδια με αυτή του 40! και επιβάλει μετρά ! όταν έγινε εθνοκάθαρση 1945-1950 και πλέον ειναι αριστερή κομμουνιστικη χωρα! σαν να λέμε οτι η ελλαδα έχει καμια σχέση με την ελλαδα του Παπαδόπουλου!πάρτε εδώ μια γεύση ελληναραδων ηλίθιων τι εικόνα έχουν για την γερμάνια,(Η ημιμάθεια χειρότερη της Αμάθειας ! !!) μέσα απο τόνους πλύσης εγκέφαλου τόσα χρονιά! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications