Η ημιμάθεια χειρότερη της Αμάθειας ! Συνέλληνες Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε  !!!
Η ημιμάθεια χειρότερη της Αμάθειας ! Συνέλληνες Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε  !!!

Δείτε κατι νεοελληνες που μόνο Έλληνες δεν ειναι,να μιλάνε περί πατριωτισμό, όταν η γνώση τους και η νοημοσύνη τους φτάνει ίσα ίσα να διαβάζουν κανένα βιβλίο τι είχε γράψει ο τάδε και η τάδε! και να το αναπαράγει! για να δούμε τι γράφει άλλος ένας "έξυπνος"!

ΑΡΧΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ...
Συνέλληνες Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την μαφία των δοσιλόγων πολιτικών. Ήρθε η ώρα να τους καλέσουμε να μειώσουν τις αμοιβές τους στα επίπεδα και των υπολοίπων υπαλλήλων, αλλιώς θα πρέπει να υποστούν την οργή μας. Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε για άλλη μια φορά των σιωνιστικό ναζισμό της Γερμανίας της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

Πρέπει να αφυπνιστεί στα κύτταρά μας το αίσθημα εθνικής επιβίωσης, πρέπει να δώσουμε τέλος στην αδράνεια τον χειρότερο εχθρό μας. Το κράτος των λωποδυτών δεν είναι πατρίδα.

Το κράτος είναι απλώς ένα σύστημα διαχείρισης της κοινωνίας που αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα τα οποία το στελεχώνουν. Το κράτος μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι ξενόδουλο, Αγγλόφιλο, Γαλλόφιλο, Ρωσόφιλο και Αμερικανόφιλο και ποτέ Ελληνόφιλο, είναι άδικο, ανίκανο, αυταρχικό, ψεύδεται, εξαπατά τους Έλληνες, χρηματίζεται, τρομοκρατεί τους πολίτες και ηδονίζεται με το να δέρνει τους συνταξιούχους.

Πατρίδα δεν είναι το κράτος των αθλίων. Πατρίδα είναι οι ηθικές αξίες, και η φιλοσοφία των προγόνων μας, είναι όλο το ένδοξο και λαμπρό παρελθόν μας, το οποίο το κράτος καταβάλλει προσπάθειες να το διαγράψει. Αυτή την πατρίδα πρέπει να υπερασπιστούμε με αυτοθυσία. Πρέπει να αντισταθούμε, οι πολιτικοί είναι αδηφάγα τέρατα και θα μας κατασπαράξουν, ας γίνουμε κι εμείς τέρατα αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Όσο δεν αντιδρούμε τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Συνέλληνες
Χάσαμε την ταυτότητά μας ονομάσαμε τον φόβο μας «σωφροσύνη» και σκύψαμε το κεφάλι, μπροστά σε αυτά τα ανθρωποειδή που οδηγούν τον Ελληνικό λαό στην δυστυχία. Αυτό πρέπει να σταματήσει.
Όποιος μιλάει για ελευθερία και ανεξαρτησία χωρίς να το πιστεύει ή να είναι έτοιμος για θυσίες, αυτός είναι απατεώνας όπως οι κτηνάνθρωποι πολιτικοί.

Ούτε οι εφιάλτες της Ελληνικής βουλής, ούτε το δικαστήριο της Χάγης ούτε οποιοσδήποτε άλλος διεθνής οργανισμός είναι θεός που μπορεί να αποφασίζει ότι απαγορεύεται να αναπνέουμε τον αέρα της πατρίδας μας.!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΗΜΑ?(κάποιος δηθεν Έλληνας Fileas ) ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ? ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΝΑΤΟ ΕΚΕΙ ΝΑΤΟ ΕΔΩ! ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ , ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ! ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΊΣΗΜΑ!

Δείτε εδώ κατι ηλίθιους που νομίζουν οτι εχθρός της Ελλάδας ειναι η Γερμανία τι λενε σε ελληνογερμανιδα!που έχουν βάλει την Εβραία Μερκελ να αφανίσει τους γνήσιους Γερμανούς(ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ), όσοι έμειναν απο το ολοκαύτωμα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ που διάταξαν ο Τσώρτσιλ με τον Στάλιν και οι 2 κομμουνιστές για το εβραϊκό λόμπι!

Εκτός απο τον αφανισμό των γνησίων Γερμανών, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΝΤ !τι σχέση έχουν οι σημερινοί αριστεροί Γερμανοί με τους τότε πατριώτες; η πλύση εγκεφάλου γίνεται όμως! κλασικά οι κακοί ναζι που ήθελαν να αφανίσουν όλη την Γη!και αιματοκύλησαν την Ευρώπη!όταν υπάρχουν έγγραφα και χιλιαδες αποδείξεις οτι οι αγγλομασονοι κήρυξαν τον πόλεμο στο Χίτλερ! δεν μπορούν να βρουν αυτά που υπάρχουν αποδείξεις , και μου μιλάνε για αρχαία Ελλάδα τα στουρνάρια !!!

Από τέτοιους ηλίθιους η κομμουνιστές έχει γεμίσει η Ελλάδα και η γερμάνια φυσικά!(συνήθως οι κομμουνιστές λενε τέτοια,-ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ -ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!) που γράφουν και βιβλία και το παίζουν και Έλληνες! μόνο απο την φάτσα φαίνονται οτι ειναι τουρκοι-Μογγολοι , αδίσταχτοι! οπως και στο κείμενο μιλάει αόριστα! περί κράτους για να το παίξει πατριώτης! αλλα για να κάνει την πλύση εγκεφάλου δεν μιλάει αόριστα!-σιωνιστικό ναζισμό της Γερμανίας της Μέρκελ και του Σόιμπλε!!.

Εκτός απο ολα αυτά, πάντα οι άλλοι φταίνε και όχι οι ηλίθιοι νεοελληνες, που δεν ειναι καν Έλληνες οι μισοί (όσοι ειναι γνήσιοι αντέχουν την ηλιθιότητα των άλλων!), δεν φταίνε οι κομμουνιστές! που η σπείρα που ονομαζουν κόμμα ΚΚΕ που πληρώνουν οι ίδιοι που πληρώνουν το ISIS, έχει μέχρι και αποθήκες στο Γενικό Στρατηγείο Ανταρτών στο Περισσό!!!εκεί πάρθηκε η απόφαση να δημιουργήσουν και το ΣΥΡΙΖΑ το παρακράτος πήρε την εξουσία και επίσημα! να τα λέμε οπως ειναι τα πράγματα! το οτι το 60-70 % στην ελλαδα δεν ειναι καν Έλληνες αλλα αριστεροί και μολυσμένοι ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΚΟΙ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) και δεν θα ξυπνήσουν πότε ειναι άλλο θέμα!

Τους είδαμε και το 2013 2014 πως εκαναν αν τους έλεγες τα αυτονόητα περί ΣΥΡΙΖΑ! (ειστε ναζι φασίστες!)αν και η σελίδα δεν ειναι καν κομματική αλλα ερευνητική οπως το γράφει! φάτε συριζα ηλίθιοι τώρα! και ξανα λέω ακομα δεν έχετε δει τίποτα! το έλεγα και λίγο πριν κλείσουν τις τράπεζες! και δεν κουνήθηκε φύλλο...θα δείτε τι εστι κομμουνισμός για τα καλα!οπως το είδαν το 1940 οι γνήσιοι Έλληνες!και οι Γερμανοί στην Γερμανία.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ το ξέρω δεν ήμουν ο μ@λακας που ήθελαν ,γιαυτό με έχουν μανία εκτός απο τα Κομμουνιστικά μιασματα αριστεροί (που ξέρω και τι ειναι στα αλήθεια! υπομονή κάντε!έχει "μολυνθεί" το 70% της Ευρώπης!μιλάω με υπονοούμενα οι γνήσιοι Έλληνες θα καταλάβουν! )και οι δηθεν ερευνητές γιατι τους έχω βγάλει ηλίθιους με αποδείξεις. ενημερωτικά και εγώ απο το ξανθό γένος είμαι! Συνέλληνες με κομμουνιστές δεν είμαι ουτε φυσικά ούτε πνευματικά!αλλιώς θα έλεγα και εγώ οτι λενε αυτοί! υπομονή Εβραίοι λίγοι έχουμε μεινει!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications