ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον τιμωρό Γιαχβέ των Εβραίων δέχεται και η επιστήμη ως τον κατάλληλο Θεό!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον τιμωρό Γιαχβέ των Εβραίων δέχεται και η επιστήμη ως τον κατάλληλο Θεό!!!!!

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανθρώπινες κοινωνίες γίνονται πιο συνεκτικές και οι άνθρωποι συνεργάζονται περισσότερο μεταξύ τους, όταν επικρατεί η πίστη σε έναν θεό, που είναι παντογνώστης, παντοδύναμος και τιμωρεί τους αμαρτωλούς. Έτσι οι κοινωνίες γίνονται πιο συνεκτικές και οι άνθρωποι συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας διεθνούς επιστημονικής έρευνας και με ελληνική συμμετοχή. Στην μελέτη -που επιβεβαίωσε την λεγόμενη «υπόθεση των Μεγάλων Θεών»- συμμετείχε ο ελληνικής καταγωγής Δημήτρης Ξυγαλατάς, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Ανθρωπολογίας και διευθυντής του Εργαστηρίου Πειραματικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ (ΗΠΑ), καθώς και αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ώρχους (Δανία).

Η έρευνα έδειξε ότι, ανεξαρτήτως γεωγραφίας και θρησκείας, όσοι πιστεύουν σε «ηθικούς» και τιμωρητικούς θεούς, είναι πιθανότερο να συμπεριφέρονται καλύτερα και δικαιότερα απέναντι σε άγνωστους ανθρώπους.

Δηλαδή τα γεμάτα αγάπη λόγια του Χριστού δεν κάνουν στους μεγάλο-«επιστήμονες», οι οποίοι έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τους μεγάλο-«θεολόγους», που έβαλαν την Παλαιά Διαθήκη με τους λιθοβολισμούς και τις τιμωρίες στον χριστιανισμό.

Δεν τους κάνει η προτροπή του Χριστού «να συμπεριφερόμαστε στους άλλους, όπως θέλουμε να μας συμπεριφέρονται σε σχέση με το φέρσιμο σε αγνώστους, όπως λέει η έρευνα;

Γιαχβέ παντού! Ακόμα και στην, κατά τα άλλα ανοιχτόμυαλη, επιστήμη λοιπόν!Υπενθυμίζεται πως ο θεός τιμωρός της ΠΔ είναι ο Διάβολος, Σαμαέλ, Γιαλνταμπαόθ και όχι ο Χριστός μας! Από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο!prisonplanet.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Η επιστήμη σηκώνει τα χεριά ψηλά!!!, και κάθε σώφρων ελεύθερος απο δογματισμούς άνθρωπος!κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ!(για τους άλλους μην τους χαλάσω το παραμύθι, θα κάνουμε δικό μας άρθρο σχετικά με τον Γιαχβέ οπως ειναι και όχι οπως βολεύει κάποιους!αν και υπάρχουν σχετικά στην ίδια ετικέτα!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications