Η φωτογραφία της ημέρας...διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων..!!
Η φωτογραφία της ημέρας...διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων..!!

Τσίπρας: Υπηρέτησε στο ναυτικό με "βύσμα" τον Τσοχατζόπουλο και χτύπησε αναβολή για να κατέβει στις εκλογές. Στη φώτο φέρει εντελώς παράτυπα τζάκετ πιλότου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Καμμένος: Υπηρέτησε στην πιο βυσματική Μονάδα της Αεροπορίας, δίπλα στην πολυτελή κατοικία του στο Καβούρι Αττικής. Στην φώτο φέρει εντελώς παράτυπα τζάκετ παραλλαγής Αξιωματικού του Στρατού Ξηράς.

Ο απόλυτος διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων από τα παρτάλια του μνημονίου.

Τσίπρας: Το πλουσιόπαιδο που μεγάλωσε το ΚΚΕ οι γνωστοί αντιεξουσιαστες που εξουσιάζονται απο Εβραίους και Άγγλους χρονιά...... τώρα! (Όταν Ο Αριστερός Κουράδας Έκαιγε Την Αθήνα Μαζί Με Τους Συμμορίτες Του)

Καμμένος: Μόλις μάζεψε λαό τάχα οτι δεν ειναι του συστήματος (μας ψεκάζουν κτλ) σταμάτησε να λέει ολα αυτά που έλεγε γιατι;

Τσίπρας: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!! ΣΟΒΑΡΑ; ο ίδιος έχει πει οτι διάβαζε Εβραίο ΜΑΡΞ TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! αλλα μόνο που ήταν στην ΚΝΕ -ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΙΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣ , αυτόματος ειναι κομμουνιστής και φυσικά συνεσταλμένος κομμουνιστής και Έλληνας δεν γίνεται! ΟΠΟΥ ΚΚΕ ΒΛΕΠΕ ΚΚΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! οπως και δεν έχουν σύνορα και ειναι «φιλοξενούμενοι» σε κάθε χωρα οπως ειναι η ιδεολογία τους! μόνοι τους τα λένε! (να ειναι καλά ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ CIA ΤΟ 74 ΚΑΙ ΤΑ 2, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ )

Καμμένος: Πρώτη του δουλειά η απευθείας ανάθεση σε Αμερικάνους να αναπαλαιώσουν λέει παρατημένα αεροπλάνα!!!! αλήθεια τι έγινε με αυτό το θέμα; εντάξει τα πήραν τα λεφτά; ως ευγνωμοσύνη που σε έβαλαν;

Τσίπρας: Τρέχει Αμερική κάθε τοσο να πάρει οδηγίες, οπως και πήγε πριν τον επιλέξουν για πρωθυπουργό Ελλάδας ! με δικαιολογία να πάει να δει την κηδεία Τσαβες που σκότωσαν οι δικοί του, οπως έχει στενή σχέση με Αγγελοπούλου που του κανονίζει ραντεβουδακια μέλος λέσχης Bilderberg (ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΠΕΕΕ!!!)

Καμμένος: ΓΚΑΒΑ έβγαλε λίστα με δημοσιογράφους που τα παίρνουν απο το ΔΝΤ λέει να συκοφαντούν το ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που ξέχασε οτι όλοι αυτοί που λέει ειναι υπέρ του σύριζα! ας στείλει μήνυμα ο κύριος να του στείλω αποδείξεις, πως αυτοί που ειναι στην λίστα δηλώνουν ανοιχτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, οπως και γνωστή ιστοσελίδα δηθεν ανεξάρτητη του σύριζα τα παίρνει κανονικά οπως γράφουν μονοί τους !(ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ και Μαζεύτε τα παπαγαλακια τσιράκια σας, έχετε τόσες κρυφο-κομμουνιστικες σελίδες που ειναι στην πρώτη θέση στην αναζήτηση και στο alexa! εκτός απο αυτές που πληρώνεται να λένε υπέρ σας! ο τύπος και η χειραγώγηση κοινής γνώμης ειναι μεγαλη δύναμη - εβραϊκό δόγμα)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications