Ρωσικό Υπ. Άμυνας: 67 έξοδοι μαχητικών και 300 νεκροί τρομοκράτες το τελευταίο 24ωρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ρωσικό Υπ. Άμυνας: 67 έξοδοι μαχητικών και 300 νεκροί τρομοκράτες το τελευταίο 24ωρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάζει τα χτυπήματα που πραγματοποιούν ρωσικά μαχητικά κατά θέσεων της ISIS στις επαρχίες Ιντλίμπ και Λαττάκεια.

Ρωσικά μαχητικά Su-34M και Su-25SM πραγματοποίησαν 67 αποστολές σε 24h από την αεροπορική βάση της Hmeimim της Λαττάκεια και κατέστρεψαν συνολικά 60 θέσεις που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ο υπαρχηγός του ρωσικού στρατεύματος ο στρατηγός Igor Makouchev.

« Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 h, επιτελέστηκαν 67 πτήσεις από την αεροπορική βάση της Hmeimim. Αεροσκάφη Des Su-34M, Su-25SM έπληξαν 60 θέσεις των τρομοκρατών « , διευκρίνισε ο στρατηγός.

Η ρωσική αεροπορία επιτέθηκε σε διοικητήρια και κέντρα τηελεπικοινωνιών, αποθήκες και βάσεις εκπαίδευσης των τρομοκρατών στις συριακές επαρχίες της Ράκα,της Λαττάκεια, Hama, Idlibκαι Χαλέπι συνέχισε.Τα αεροσκάφη κατέστρεψαν συνολικά 6 θέσεις διοίκησης και τηλεπικοινωνιών, 6 αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων,17 στρατόπεδα και βάσεις εκπαίδευσης τρομοκρατών διευκρίνισε ο υπεύθυνος.Су-30

Κατά τα χτυπήματα εναντίον του στρατηγείου της τρομοκρατικής οργάνωσης Liwa al-Haqq, δύο διοικητές της και περί τους 200 τρομοκράτες σκοτώθηκαν.Πρόσθεσε ότι στη συνέχεια της επίθεσης κατά της βάσης τρομοκρατών και μια αποθήκης πυρομαχικών κοντά στο Χαλέπι μια εκατοντάδα μαχητών εξολοθρεύθηκαν.

Πολλά μέσα συρικά και λιβανέζικα μετέφεραν ότι ο συριακός στρατός απελευθέρωσε 50 με 70 τ.χλμ κατά μήκος της γραμμής του μετώπου στο βορρά της επαρχίας Hama στην εκτεταμένη του επιχείρηση. 09.10.2015 sputniknews To ρωσικό Υπ.Άμυνας δημοσιοποίησε εικόνες από τα αεροπορικά χτυπήματα στις επαρχίες του Idlib και της Λαττάκεια.Καταστράφηκε βάση εκπαίδευσης τρομοκρατών στην ορεινή δασώδη περιοχή Mgayriya (Λαττάκεια).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications