Γιατί σημερα πάνε σχολείο τόσα χρονιά τα παιδιά?
Γιατί σημερα πάνε σχολείο τόσα χρονιά τα παιδιά

Λοιπόν, έχουμε και λέμε

Για να διατηρούμε τον μύθο ότι εκεί δημιουργούν φίλους και κοινωνικοποιούνται, ενώ στην πραγματικότητα μαθαίνουν να συγκρίνονται, να ανταγωνίζονται και να διαχωρίζονται.

Για να κυνηγούν ένα «χαρτί» στο τέλος του μαρτυρίου τους,που θα τους «ανοίξει πόρτες» σε ό,τι έχουν επηρεαστεί να θέλουν για τη ζωή τους.

Για να σταματάνε να ρωτάνε, να σκοτώνουν την φυσική περιέργεια που είχαν ως μικρά παιδιά και να αποστρέφονται τα βιβλία, που ειναι γραμμένα με τέτοιοι τρόπο ώστε να χειραγωγούν τι να πιστεύουν και τι να ξέρουν(το 80% ειναι ψέμματα)

Για να μάθουν πώς λειτουργεί μια προγραμματισμένη κοινωνία με έτοιμες, κοινά αποδεκτές πεποιθήσεις, «πρέπει» και μια άρχουσα ηθική την οποία θα πρέπει να υπηρετούν… τουλάχιστον φαινομενικά

Για να έχουμε ελεύθερο χρόνο οι γονείς να συνεχίζουμε τη ζωή μας έξω και ξεχωριστά από τα παιδιά μας.

Για να μπορούμε να αναθέτουμε σε άλλους και στη συνέχεια να μπορούμε να τους κατηγορούμε για την πορεία των παιδιών μας.

Για να αποκτάμε αξία, πείθοντας τον εαυτό μας ότι «προσφέρουμε μόρφωση» στα παιδιά μας, γεμίζοντας το νου τους με άσχετες και ανούσιες πληροφορίες αφού η ουσία διαφεύγει και από εμάς τους ίδιους.

Για να τα εκπαιδεύσουμε να γίνουν υπάκουα, παραγωγικά και πειθαρχημένα όντα, όπως είμαστε και εμείς.

Για να λέμε ότι έχουμε πολιτισμό, χτίζοντας σχολεία – φυλακές με κάγκελα, τσιμέντο και τριτοκοσμικές μεθόδους αποστήθισης, εξέτασης και ελέγχου. 

Για να μην γίνουν αγράμματα γυφτάκια, αλλά να γίνουν προσαρμοσμένα μηχανάκια με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα εξασφαλίσουν την εικόνα τους

Για να να μην έχουν δίκη τους άποψη αλλα αυτή που θέλει η ελίτ γιαυτό τον λόγο βλέπεις την μάζα να λειτουργεί σαν αγέλη που πιστεύει τα ίδια, έχει την ίδια άποψη κτλ.

Για να μπαίνουν όλοι μέσα στο matrix , εκπαίδευση εκπαιδεύω χειραγώγηση μήπως και με τα ζώα το ίδιο δεν γίνεται; σκοτώνει την νοημοσύνη διότι κανένα κράτος δεν θέλει έξυπνο λαό!Συμπέρασμα; τα σχολειά πέρα απο γράμματα και μαθηματικά δεν σου μαθαίνουν τίποτα! αντίθετα σε κρατούν σε καταστολή μην βγεις απο το μαντρί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications