Kι ενώ ο μαλάκας ο Έλληνας ανεβάζει τη Σούλα στο facebook.. η ηλιθιότητα του δεν έχει όρια!

Κι ενώ ο μαλάκας, ο Έλληνας, ο τραχανοπλαγιάς, ο μπουρτζόβλαχος, επιδεικνύει τον φρεντοτσίνο του, τα κυνήγια του, τα χαζοπαιδάκια του, την ασχήμια, την ηλιθιότητα, την μαλακία που ....τον δέρνει στο internet, η παράγκα που ελέγχει απόλυτα κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δικαιοσύνη και ΜΜΕ αθωώνει ένα μετά το άλλο (και) τα λαμόγια των εξοπλιστικών.

Όλοι περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να ξεσπάσει η οργή του μαλάκα, του μουρόχαβλου λαού, ο οποίος με γερμανική πειθαρχία πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας εντυπωσιάζοντας με την μαλθακότητά του ακόμη και αυτό το επιδέξιο αγόρι που ακούει στο όνομα Χάρης Θεοχάρης.

Το πόσο έτοιμος είναι αυτός, ο μαλάκας λαός, να αγωνιστεί για την χαμένη του αξιοπρέπεια μπορεί κανείς να το διαπιστώσει παρακολουθώντας το f. και το t.

Ακόμη και το τελευταίο βλαχαδερό βγάζει στη φόρα την προσωπική του ζωή λες και πρωταγωνιστεί στις Οικογενειακές Ιστορίες του Κοντομηνά-Έρωτας στις Μαλβίδες-θέλοντας να μας πείσει ότι είναι σπουδαία περσόνα την ίδια στιγμή που ο μαλάκας έχει επιτρέψει να τον κυβερνούν- στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του- πολιτικοί οι οποίοι δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο.

Έτσι μετά τους ανεπάγγελτους Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά,Τσίπρα η μπουρούχα που επιδεικνύει στο facebook τις πατούσες της, θα ψηφίσει το πρόεδρο του 15μελούς για να κυβερνήσει τη χώρα και στη συνέχεια θα βγαίνει στο σώου της Τατιάνας για να κλάψει για τους νεκρούς των νέων Ιμίων.

Μόνο στα ελληνικά κανάλια και στο κυπριακό ΡΙΚ έβλεπες στη διάρκεια των εορτών πιθηκοειδή να χορεύουν τσιφτετέλια. Προφανώς οι ανεγκέφαλοι Κύπριοι-τα ίδια σκατά με μας-πανηγύριζαν για τις κουρεμένες καταθέσεις τους και για το νωπό ακόμη αίμα των νεκρών της τουρκικής εισβολής.

Έλληνες και Κύπριοι πίθηκοι γλεντούσαν με τον Ρέμο, την Θεοδωρίδου, την αισθαντική Παλόμα του Βαρβιτσιώτη και τα υπόλοιπα νούμερα της πίστας το γα**** που τρώνε από τα μνημόνια.

Η αμορφωσιά, η έλλειψη αισθητικής, η αδιαφορία για τα διδάγματα της ιστορίας, όλα μαζί στον κακοχυμένο νεοέλληνα αυτό το βλαχαδερό των βλαχαδερών, τον οποίο η παράγγα που κυβερνά εξευτελίζει διαρκώς.

Μόνο που ο Ελληνάρας δεν μασάει από αυτά. Θα πάει για καφέ με τους φίλους του και αφού τραβήξουν φωτογραφίες με τα smart phones θα τις ανεβάσουν στο facebook για να διασκεδάσουν, μηδέν αντικειμενική σκέψη! μηδέν λογική ,σε κάποιους η ιστορία τους διδάσκει,οι πολλοί δεν ξέρουν καν ιστορία!αλλα ως δια μαγείας όλοι έχουν πτυχία και θεωρούνται "μορφωμένοι"! αναδημοσίευση με αφορμή του βιντεο που δεν ξέρουν καν!! τι γιορτάζει η Ελλάδα το ΤΗΝ 25 Μαρτίου! και όμως ! .

Post A Comment:

8 comments

Unknownείπε...

Συνεχισε αυτο το αγωνα που κανεις φιλε μου.Μην απογοητευεσε υπαρχει και ο ελληνας που σε ακουει και προσπαθει να το μεταδωσει και στους αλλους μην νομιζεις οτι εισαι μονος σου ειμαστε πολλοι,θα ερθει η στιγμη να σηκωσουμε το αναστημα μας.Ηδη ο λαος εχει αρχισει και πονηρευεται αλλα χρειαζετε ακομα δουλεια,γιατι μας εχουν προκαλεσει χρόνοια αποβλάκωση.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΓΩΝΑ και θα δεις οτι θα αποδωσει αυτο που κανεις.Θελω μονο μια παρακληση,οσοι μπαινουν εδω να κανουν κοινοποιηση αυτα τα POST ωστε να διαδιδονται στο κοσμο

"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"

Unknownείπε...

"Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρακαλώ σταματείστε τα μοιρολόγια και την έκθεση των προβλημάτων που είναι εύλογα και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στον καθένα από εμάς. ..... Την λύση την σκεφτόμαστε ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΆΦΟΥΜΕ, όλοι και είναι απλή. Λείπει ο φορέας, για να υπαρξει δυναμική αντίδραση και κατά την γνώμη μου λέγεται ΣΚΕΠ [Συντονιστικό Κέντρο Ελληνικού Προσανατολισμού..[Πανελλήνιος Σύλλογος]. Μελετείστε το καταστατικό, εάν συμφωνήσετε που είναι εύλογο, ελάτε να ενωθούμε, για να κάνουμε ότι ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΜΕ... ΦΙΛΙΚΑ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ..6996 034750......................................................................................................................ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Ανώνυμοςείπε...

Ποσο επικριτικος μπορει να ειναι καποιος... Πως η γλωσσα του και το δαχτυλο του μπορει να ειναι μεγαλυτερα απο το μποι του;;; Μαθε να μιλας πρωτα καλε μου ανθρωπε. Καθε προταση σταζει χολη. Τι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι καλυτερος απο τους αλλους; Χαλαρωσε λιγο και κοιτα λιγο που το χανεις εσυ...

Ανώνυμοςείπε...

Μα 'ολοι αυτοί εξυπηρετούν την πολιτική. Είτε ειναι τραγουδιστές, είτε ηθοποιοί, είτε ζωγράφοι, δημοσιογράφοι, ποιητές, στιχουργοί κ.λπ.
Ποιός θα επηρεάσει τη μάζα? Ο μπακάλης της γειτονιάς?
π.χ κατά την εκστρατεία του Τράμπ. Ποιοί επηρέζαν τις μάζες? Οι Ηθοποιοί και οι τραγουδιστές. Ιδιαίτερα αυτοί.

Αυτοί όμως είναι ΄΄φτιαγμένοι΄΄, κατασκευασμένοι για να επηρεάζουν τις πλατιές μάζες, με τα λεγόμενά τους, με την εμφάνισή τους,(να κοίτα γύρω σου, όλοι έχουν αφήσει το μούσι του μουσουλμάνου. Γιατί? Για να μην ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα οι μουσουλμάνοι. 'Ετσι όλοι είναι ίδιοι).
Και οι Έλληνες άφησαν μούσι νομίζοντας ότι είναι μόδα. Δεν ειναι μόδα. Έχει σκοπό.

Εχουνε τυπωθεί όλοι, καρφωθεί, τσιγκελωθεί (βάλτε και καμιά σαλαγκιά στη μάπα ρε παιδιά, κανα πολυάγκιστρο, κανα τσαπαρί,όχι όλο καρφιά), κυκλοφορούν όλοι με ενα καφε στο αριστερό χερι και έναν στο δεξί κυκλοφορούν με σκισμένα ρούχα που έχουν ίσως και χρυσοπληρώσει και όλα αυτά τους τα έχει υπαγορεύσει το σύστημα, μέσα από όλους αυτούς που κατασκευάζει.
Είπαμε όμως κι άλλη φορά. Την Πατρίδα τους, τη γυναίκα τους, τα παιδιά τους, τα σπίτια, επιτρέπουν να τους τα πάρουν. Μόνο μην τους πειράξεις το κινητό ή το τάμπλετ γιατί μόνο τότε θα αντιδράσουν χωρίς νάναι και σίγουρο.


1,61

Unknownείπε...

Μπραβο ρε Γιωργο , θεωρω οτι αυτη η αναρτηση σου ειναι απο τις πιο επικαιρες και σημαντικες οσον αφορα το νεοραγια σκλαβο των σιωνιστικων ΜΜΕ.
Αυτο το καθοδηγουμενο γιδι δεν εχει αληθινη ζωη, αλλα ενα φτηνιαρικο σηριαλ καθημερινου αυνανισμου κι επιδειξης της μαλακιας που τον δερνει.
Το προβλημα ειναι πανελλαδικο και χριζει αμεσης επεμβασης - χειρουργειου.

σ.σ. Ενας βλακας εδω στα σχολια ενοχληθηκε διοτι η αληθεια ποναει τον κωλοεγωισμο τους.Αντι να προσπαθουμε ολοι να γνουμε καλιτεροι ανθρωποι αναλωνουμε τον υπερπολυτιμο χρονο μας σε ανουσιες καταστροφικες συνηθειες ματαιοδοξιας και υλισμου.

Unknownείπε...

Ωραιος, ωραιος μπραβο.

Ανώνυμοςείπε...

Και ποιος είσαι ρε φίλε που θα πεις πως πρέπει να ζήσει ο κόσμος.
Ποιος είσαι συ, που με μερικά παραδείγματα προσωπικής επιλογής που έχουν κάνει κάποιοι, που ενδεχομένως να μην έχουν και την αντίληψη να κατανοήσουν την μαλακία τους, κατηγορείς ένα ολόκληρο έθνος.
Ποιος είσαι συ που θα μας πεις ότι τα τέλη κυκλοφορίας δεν πρέπει να πληρώνονται την ίδια στιγμή που πάλι με περίσσια ευαισθησία σε ένα άλλο άρθρο σου, θα πεις πως δεν υπάρχουν δρόμοι και σκοτώνονται τα αθώα παιδιά μας.
Και πάνω από όλα ποιος είσαι είσαι συ ρε φίλε, που με περίσσιο θράσος μας λες ότι κάθε μπαρούφα που γράφεις εκφράζει με τρόπο μονοπωλιακό την έννοια της ελευθερίας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications