27 Μαρ 2017

Κασιδιάρηs ΞΕΒΡ@ΚΩΝΕΙ Δημοσιογράφο τηs ΛΑΣΠΗΣ της μ@φιας των ΚΑΝΑΛΙΩΝ

 Κασιδιάρηs ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Δημοσιογράφο τηs ΛΑΣΠΗΣ που κρύβει ΑΛΗΘΕΙΑ μ@φια των ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Το ίδρυμα «Open Society Foundation» του Τζορτζ Σόρος αποκαλύπτεται πως διέθεσε $11 δισεκατομμύρια σε διάφορα πολιτικά προγράμματα, από τότε που ιδρύθηκε το 1993, σύμφωνα με στοιχεία που περιγράφουν τι έχει συμβεί ως το 2015.

Μόνο το 2014 ο οργανισμός αυτός, διέθεσε $43.8 εκατομμύρια σε στόχους που είχαν να κάνουν με διεθνή Μέσα. Η οργάνωση Σόρος είχε σκοπό να επηρεάσει ξένες κυρίαρχες κυβερνήσεις αλλά ταυτόχρονα, προωθώντας εξτρεμιστικές πολιτικές οργανώσεις σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτει το ‘’Free Beacon’’.

Έτσι λοιπόν καταλαβαίνει κανεις, για ποιον δουλεύει ο παπαγάλος, και ποιος τον κρατάει χορτασμένο και ζεστό! Αν έλεγε τίποτε άλλο, θα ήτανε στο δρόμο και θα πείναγε! Τουλάχιστον όμως, θα είχε την αξιοπρέπεια του, και την υπόληψη του!

Ο γελοίος αυτός δημοσιογράφος πιστεύει πως αποκλείοντας το τρίτο κόμμα με ηλίθιες ερωτήσεις και με εμπάθεια στα όρια του γελοίου , με τα γνωστά ψέμματα θα κατεβάσει τα ποσοστά της Χρύσης Αύγης. Το Real FM που ειναι ένας ακόμα σταθμός του συστήματος γαβγίζει σ'οσους ειναι αντίθετοι στο σύστημα.

Μάλιστα επικαλείται την εφημερίδα των συντακτών κομμουνιστών! ειναι απορίας άξιο με τι λυσσά δουλεύουν για το σύστημα όλοι αυτοι οι εγκάθετοι!(αλλα ουδέν κρυπτόν απο τον ήλιο! αυτο το γεγονός, οπως και η συμπεριφορά πολλών έγινε η αφορμή, για μια ανακάλυψη μου που εξηγεί πολλά, δεν ειναι το χρήμα μόνο! και αναιρεί πολλά που έχετε δεδομένα! αλλά δεν ειναι του παρόντος), επίσης εχουν ενα σορό καλοπληρωμένες ιστοσελίδες που διαβάζει το πόπολο,ενα άλλο σχόλιο: Όλες οι εγκληματικές οργανώσεις ειναι αποδεδειγμένα αριστερές!σκοτώνουν, καίνε, παραβιάζουν το σύνταγμα ,απειλούν, συκοφαντούν, αλλα ειναι νόμιμα κόμματα με μόνιμη ασυλία αυτο λέγεται δημοκρατία!. Ενώ για την Χ.Α ακόμα και κιχ να κάνουν την άλλη μέρα εχει γίνει θέμα παντού!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κασιδιάρηs ΞΕΒΡ@ΚΩΝΕΙ Δημοσιογράφο τηs ΛΑΣΠΗΣ της μ@φιας των ΚΑΝΑΛΙΩΝ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: