Νέο κύκλωμα μαστροπείας:  Πάλι θα την βγάλουν λάδι οι ελληνόφωνοι και τα   μιάσματα τους

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στον Κολωνό στην οποία έμενε η 31χρονη «Λορέλα» με καταγωγή από την Αλβανία η οποία συνελήφθη χθες ως μέλος του νέου κυκλώματος βιασμών και μαστροπείας που αποκαλύφθηκε, γιατι Σοκαρισμένοι? οι ιδιοι δεν λένε για ναζι φασιστες και ρατσιστές ? η μηπως ειναι θεωριες συνομωσιας ότι οι δημοκρατες ειναι παιδοβιαστες εκτος απο σατανιστες κτλ κτλ επειδη η ρατσα τους ειναι ετσι? στο “Νησί του Παιδόφιλων”, του Epstein ποιοι πηγαιναν οι "κακοι φασιστες" η οι δημοκρατες κομμουνιστες? γιατι δεν εχετε ακουσει ποτε για "φάσιστα" παιδοβιαστη αραγε ενω αυτο θα τους βολευε να συκοφαντουν αντι να βαζουν μονο ιστορικα ψεματα για "κακους φασιστες" που διαβολικα λεμε το Ιταλικης προελευσης φασιστες ωστε οι μαζες να μην καταλαβαινουν οτι με το φασιστα εννοουν τους πατριωτες ? .

Η υπόθεση άρχισε να έρχεται στην επιφάνεια όταν η μητέρα ενός από τα ανήλικα θύματα, που ήταν μόλις 13 ετών άρχισε να διαπιστώνει πως το παιδί της είχε αρκετά χρήματα ενώ δεν του τα είχε δώσει η ίδια ή άλλοι συγγενείς.

«Κάπως έτσι έφτασαν πληροφορίες στην υποδιεύθυνση ανηλίκων και ξεκίνησαν έρευνες τους τελευταίους μήνες του 2023 και μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν 3 κατηγορούμενους ενώ στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν 6 ακόμα άτομα που φαίνεται πως είχαν συνευρεθεί με κάποιες από τις κοπέλες που είναι θύματα αυτής της υπόθεσης.

«Υπάρχει μια γυναίκα που προσέγγισε μια από τις κοπέλες και της πρότεινε να κάνει κάποια ραντεβού με άνδρες. Κάποιες από τις πράξεις με μια από τις κοπέλες που ήταν κάτω των 15 ετών ενώ μια ακόμη ήταν 15 ετών.

«Ανήλικα κορίτσια έμπαιναν στο σπίτι της»
Οι γείτονες της 31χρονης αναφέρουν πως είχαν δει πολλές φορές ανήλικα κορίτσια να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να κατευθύνονται αποκλειστικά στο διαμέρισμα της γυναίκας. Μάλιστα, ένας άνδρας αναφέρει πως είχε δει και κύριους να περιμένουν στα ΙΧ τους έξω από το κτίριο.

«Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να πηγαίνουν στο διαμέρισμά της. Το καλοκαίρι, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έρχονταν ανήλικα κορίτσια στην πολυκατοικία και πήγαιναν στο διαμέρισμα της συγκεκριμένης γυναίκας. Πέρα από τα ανήλικα κορίτσια, βλέπαμε και κάποιους κυρίους, που περίμεναν έξω από την πολυκατοικία μέσα στα αυτοκίνητα τους, αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία.

Της είχαμε κάνει παρατηρήσεις από την πολυκατοικία, διότι βλέπαμε να μπαίνει και να βγαίνει κόσμος και δημιουργούσαν φασαρία. Εκείνη κάθε πρωί πήγαινε το παιδί της στο σχολείο και επειδή το βράδυ δούλευε σε κάποια μαγαζιά, το άφηνε στη μητέρα της που μένει εδώ κοντά».

Πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα παρουσιαζόταν ως αισθητικός και έτσι δικαιολογούσε την παρουσία των νεαρών κοριτσιών, βγήκε και η ασχετή εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου να πει πως επιασαν 3 και υπάρχουν 6 ακόμα άτομα τα οποια προφανως δεν θα βρουν ποτε για ευνοητους λογους, ( ολα αυτα οταν παιρνουν εντολές και τους αφήνουν οταν ακομα και αποδεδειγμένα ειναι παιδοβιαστες), κάμια ανακοινωση θα βγάλει η μανταμ σουσου για τις σατανικες σελιδες facebook και αναρχο-σελιδες των ελληνοφωνων όπου εκει υπαρχουν και οι παιδοβιαστες και ειναι κανονικες εγκληματικες οργνανωσεις??

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications