Η NASA δεν μπορεί να στείλει ούτε ένα   βαρέλι Peregrine  στην σελήνη  - αλλα έστειλε πριν 50 χρόνια και ανθρώπους?

Πανικός επικρατεί στους κύκλους των μισάνθρωπων οχι μονο επειδή απέτυχαν να στείλουν το Peregrine στο πρώην σπίτι τους (πριν μολυνουν την Γη) και έγιναν ρεζίλι στις ορδες ζωντανά που έχουν πατήσει like στην σελίδα facebook ΝΑSA.

Αλλα και επειδή απο μονοί τους λένε στα ζωντανά ότι η δηθεν Θεωρία συνωμοσίας οτι δεν πηγαν τοτε (όπως λένε οτι αληθεια ενοχλει ) ειναι απλα μια συνομωσιας τους (οπως και τοσες αλλες οπου βλέπετε το Θεωρία συνωμοσίας ειναι συνομοσιες τους) και ειναι ανίκανοι στην ΝΑSA να στείλουν ακομα και ενα βαρέλι και οχι ανθρώπους οπως λενε ψευδώς οτι έστειλαν πριν 50 έτη ακομα και στα σχολεία (και δεν ειναι το μονο ψέμα των μισάνθρωπων που λενε στα σχολεια το άλλο ψέμα τους έχει επιρροή στην ίδια την μοίρα των ζωντανών,και ζωντανά διότι δεν υπάρχει λογική, αν ειχαν λογική και ήσαν άνθρωποι οχι μονο δεν θα ειχαν ως δεδομένο τα ψέματα τους αλλα θα γνώριζαν και γιατι τσιρίζουν για φασίστες και ρατσιστές οι μισάνθρωποι μαζι με τα μιασματα τους )

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν απλώς να επαναλάβουν αυτό που έκαναν πολλές φορές πριν από δεκαετίες. Ή μήπως ήταν όλα ένα μεγάλο ψέμα;» γράφουν στην σελίδα της ΝΑSA

«Φαίνεται ότι η NASA είναι τόσο ανίκανη που δεν μπορεί να οργανώσει άλλη μια ψεύτικη προσγείωση στην σελήνη, παρόλο που έχει πρόσβαση σε ανώτερα γραφικά υπολογιστή»

Πρόσφατα, η (NASA) εκτόξευσε ενα σκαφος στη Σελήνη για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από πενήντα χρόνια, αλλά σύντομα παρουσίασε διαρροή καυσίμου και αυτή η αποστολή ονομάστηκε ανοιχτά αποτυχία. Και ετσι η αποστολή Artemis II (ένας πύραυλος με πλήρωμα γύρω από τη Σελήνη) αναβλήθηκε για τουλάχιστον το 2025, η αποστολή Artemis III (προσγείωση πληρώματος στη Σελήνη) και η αποστολή Artemis IV (προσγείωση πληρώματος στη Σελήνη και κατασκευή σταθμού) μέχρι το 2028 και αν .

Εν τω μεταξύ, τόσο τα μη προβατα που ερευνουν την συνωμοσία όσο και οι απλοί χρήστες έχουν γίνει πιο ενεργοί στο Διαδίκτυο για το γεγονός ότι με τις σύγχρονες τεχνολογίες, η NASA οχι μονο φοβάται να εκτοξεύσει έναν πύραυλο με πλήρωμα στη Σελήνη, αλλά ακόμη και μια συνηθισμένη συσκευή δεν μπορεί πλέον να στείλει εκεί.

Πολλοί γράφουν ανοιχτά ότι οι άνθρωποι δεν προσγειώθηκαν ποτέ στο φεγγάρι και όλα ήταν «ένα μεγάλο ψέμα». "Δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν άλλη "προσγείωση στο φεγγάρι". Το Άρτεμις ΙΙ ή ΙΙΙ απλώς θα καταλήξει σε "καταστροφή" . Οι ΗΠΑ απέτυχαν να προσγειωθούν στο φεγγάρι με την αποστολή Apollo 11 το 1969 και οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημιουργήθηκαν στη Γη χρησιμοποιώντας σετ του Χόλιγουντ και ειδικά εφέ.

Μάλιστα σε μια φωτογραφία δηθεν από την αποστολή Apollo 17, στην αντανάκλαση του κράνους της διαστημικής στολής του αστροναύτη, είναι ορατός ένας άνδρας με περίεργη «στολη», η οποίο σίγουρα δεν είναι διαστημική στολή. Ένας τυχαίος εργάτης του σκηνικού ταινιών ; Παρεμπιπτόντως, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένας ύποπτα μεγάλος αριθμός αποτυχιών σε προσπάθειες προσγείωσης οχημάτων στη Σελήνη.

Συμπεριλαμβανομένου του 2023, ρωσικό Luna-25· συνετρίβη κατά την προσγείωση. Αλλά οι Ινδοί ήταν πιο τυχεροί και το διαστημόπλοιό τους Chandrayaan-3 κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο φεγγάρι τον Αύγουστο του 2023. Ωστόσο, σύντομα αντιμετώπισε ανεξήγητα προβλήματα· τον Σεπτέμβριο, δεν ήταν δυνατή η αποκατάσταση της επικοινωνίας. Αλλα η ΝΑSA πριν 50 ετή οχι μονο προσγειωθεί στο φεγγάρι και με ανθρώπους αλλα ξανα γύρισε στην Γή οπως λεει το αφήγημα τους (αλλό που δεν μπόρει οχι μονο να το ξανα κάνει αλλα ουτε καν να στειλει ενα μικρό σκάφος τυπου drone να προσγειωθει στην σεληνη!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications