Προειδοποίηση Μασκ στους Αμερικανούς: «Μετανάστες θα έρθουν για τα σπίτια σας»

Αφορμή η εντολή απο την εκλεκτή ράτσα του Γιαχβε προς τον μιασματα τους που το παιζει δημάρχος Νέας Υόρκης να στείλει όρδες χρησιμους λαθρο που θα μολύνουν με γονιδια του Γιαχβε ότι έχει απομεινει στην Αμερικη σε σχολείο

Σε δουλειά έβαλε πάλι ο Ίλον Μασκ τα μιασματα . Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) για τους μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων απο ορδες μιασματα που ειναι αριστερο-κομμουνιστες. Αφορμή να επιτάξουν τα σχολείά, με στόχο να στεγαστούν 2.000 "παράτυποι μετανάστες" να προστατευτούν από την κακοκαιρία.

«Αυτό συμβαίνει όταν ξεμένεις από δωμάτια ξενοδοχείων. Σύντομα, πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία να εκκενωθούν. Τότε, θα έρθουν για τα σπίτια σας» έγραψε στο Χ για τους λαθρο. Ο Μασκ υπαινίχθηκε ότι τα σπίτια των Αμερικανών κινδυνεύουν από την επέλαση των παράνομων στις ΗΠΑ αφου θα τα παρει η γνωστη ρατσα μεσω τραπεζων για να δωσει στους λαθρο.

Μερικα αριστερο-μιασματα του έγραψαν υπουλά ότι και αυτός είναι μετανάστης στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Είσαι μετανάστης από την (Νότια) Αφρική. Απλώς έχεις λεφτά, δεν είσαι Αμερικανός. Πρόσεχε τι προτείνεις άλλη φορά» χωρίς να λένε πως αυτος δεν μπηκε στην Αμερικη λαθραια ουτε ειναι απο τα δικα τους ρυπαρα γενη.

Περιμενουμε τους ελληνοφωνους που το παίζουν και πατριώτες να γράφουν πάλι πως ειναι του συστηματος ο Μασκ και όλα αυτά τα διαβολικά, δεν έχετε καμια ελπιδα ολοι ειναι του συστηματός (εκτος απο έμας ) η νέα τάξη σχεδιαζει εισβολη εξωγηινων με το blue been για να φερει τον αντιχριστο και αυτο στο Μαϊάμι ειναι δικο τους κολπο για αποπροσανατολισμό ,δεν υπαρχουν εξωγήινοι και η Γη ειναι επιπεδή, ολα αυτα τα διαβολικα λένε οι δήθεν πατριωτες που μεχρι και για την Χ,Α και τον Τραμπ ελεγαν οτι ειναι του συστηματος και οχι οι ιδιοι που παπαγαλιζουν οτι τους λένε οι διαβολοι φιλοι τους που ειναι και σατανο-κομμουνιστες! και ορδες τους διαβάζουν ως σώτηρες αυτους που απο το 2014 τους βλέπουμε να λενε ενα καρο διαβολικες ηλιθιοτητες στην απο εδω πλευρα , απο την μια οι σελιδες του κακου και απο την αλλη αυτοί και δεν προκαλει εντυπωση πως δεν εχουν κανενα θεμα με τον κομμουνισμο εκτος οτι ειναι και κολλημενοι χριστιανοί, για αυτο εμειναν προβατα οι μάζες και της απο εδω πλευρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications