Ημαθία: «Είναι βρικόλακας – Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει»   αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει Καιάδας

Προφανώς δεν θα την έβαλε ο σατανάς όπως λέει ως χριστιανή καθώς ο χριστιανισμος παρουσιάζει το καλο ως κακο και το αναποδο και θα τα εχει μπερδεψεί , αλλα οι Nordic aliens να σκοτωσει την σπορα του κακου αφου δεν υπαρχει Καιαδας και ειδαμε και τι γενος ειναι η μανα, το μεσαιωνα οποια ειχε επαφες με τους Nordic aliens την εκαιγαν στην πυρα ως μάγγισα , ηταν μαθήτρια στην τάξη του 2003 που 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών, η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή προφανως εβλεπε τον κακο και θα ελεγε στους αλλους βλεπω τον θανατο σας.

Σατανας: ατιμή μου την γλύτωσες τοτε και δεν πηρα το πνευμα σου, αλλα δεν θα σε αφησω ετσί, θα σε κανώ να γεννήσεις διαβολακι που θα γινει μασονος και αναρχο-κομμουνιστης να υπηρετει την εκλεκτη φυλή μου και θα μου στελνει ο ιδιος πνέυματα παιδιων σε θυσιες για party μου και δεν μπορεις να κανεις τιποτα επειδη θα ειναι γιο σου

Ο σατανας ξανα έπεσε σε τοιχο καθως και παλι έβλεπε το κακό μεσα απο την ιδια την σπορα του, τυπου Το μωρό της Ροζμαρι , γιατι αυτη κατι πολυ κακο έβλεπε σε αντιθεση με ορδες κοιμησμενες που θεωρουν πως ολα τα μώρακια ειναι αγγελουδια ασχετα τι πνευμα εχουν επειδη τις εχει φαει ο υλισμος του κακου και δεν εχουν ιχνος πνευματικοτητας , λες και τα κτηνη , οι υπηρετες του κακου σατανιστες κτλ δεν ηταν μωρα κάποτε, οχι μονο βλεπουν ολα τα μωρα ως αγγελουδια αλλα και τα τεκνα του κακου ως αγγελους ενω σταζουν απο παντου μοχθηροτητά και κανουν μουλικα μαζι τους και ετσι εχει εξαπλωθει το κακο στην Γη.

Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει Καιάδας που οι μυστες¨και οχι οι μαναδες τους θα μαζευαν όλα τα μιασματα την σπορα του κακου και θα τα πετουσαν στο Καιαδα πριν μεγαλωσουν και μολυνουν τα πάντα:

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι στη Βέροια, όπου η 37χρονη σκότωσε με σκληρό τρόπο το έξι μηνών βρέφος της, την Τρίτη 9/01.

«Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδελφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές και μου λέει ‘δεν είναι τίποτα. Είναι βρικόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει’», περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυραςn που θα ειναι κλασικος υλιστης νεοέλληνας οπως ειναι το 99.9% οι υλιστες ολα υλιστικα τα βλέπουν οπως ειναι και δογματικοι και νομιζουν πως οι διαβολοι κομμουνιστες σκοτωναν ιδεολογικους αντιπαλους .

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ειδικά αυτή η κοπέλα με την αγάπη που είχε στο παιδί να το κάνει αυτό. Ξέρω πως για την επιμέλεια των μεγαλύτερων παιδιών συμφωνήθηκε και έτσι τα πήρε εκείνη. Όσον αφορά το μωρό, είχε την επιμέλεια καθώς έφυγε από το σπίτι λόγω κακοποιήσεων. Η διαδικασία θα γινόταν τον Μάρτιο και από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ενδιαφέρον», ανέφερε ο δικηγόρος της σε τηλεοπτικό σταθμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications