Θρηνεί με κροκοδείλια δάκρυα  η «εκπαιδευτική κοινότητα» για τον ξαφνικό θάνατο της 33χρονης

Η είδηση του θανάτου της 33χρονης Αναστασίας Γκουργκούνη, η οποία υπηρετούσε ως νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής στο Τμήμα Ένταξης του 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της ευρυτανικής πρωτεύουσας και στον τόπο καταγωγής της, την Αλεξανδρούπολη (έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία! δεν έχουν ακούσει τίποτα άλλο αυτοι απο αυτα που λενε οι ελληνόφωνοι και θα έλεγαν για θεωρίες συνωμοσίας και θα πατουν like στο Πρωτο θεμα lifo Μηχανη του Χρονου κτλ κτλ ) .

Ο πρόωρος και αιφνίδιος χαμός της νεαρής κοπέλας, η οποία φέρεται να πέθανε στον ύπνο της από «παθολογικά αίτια» (σίγουρα την τσιμπησε ενα κουνουπι εκει που κοιμοταν και πεθανε), άφησε άπαντες με ένα «γιατί» και ένα σφίξιμο στο στήθος, γιατι ειστε πρόβατά μήπως? και δεν ειδαμε καμια μειωση σε δέκαδες έγκυρες πήγες των ελληνόφωνων .

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα για το αδόκητο χαμό της Αναστασίας, μήνυμα για την προώθηση π@ρνειας και οχι μονο στα μασονικά σχολεια τους πότε θα βγάλει που τους πηρε τωρα ο πονος ?

«Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας, θρηνεί για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της συναδέλφου Νηπιαγωγού Ειδικής Αγωγής Γκουργκούνη Αναστασίας, που υπηρετούσε στο Τμήμα Ένταξης του 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και μοιραζόμαστε τη θλίψη με την οικογένεια και τους οικείους της για την απώλειά της».

Που ηταν η "εκπαιδευτική κοινότητα Ευρυτανίας" όταν οι ίδιες έγκυρες πήγες των ελληνόφωνων που έλεγαν τερατώδες ψέματα για "κακούς ναζι φασίστες" επι σειρά ετών μετά οι ίδιες τους έλεγαν να τρέξουν να κάνουν τα μπόλια για να σωθούν ? προτείνουμε σε όσους έλεγαν τα ίδια με τους ελληνόφωνους απο το 2014 να πανε να κανουν 5 μπόλια μαζί ώστε να έρθει "η εποχή της Αμαρτίας " οπως έλεγε και ένας ελληνόφωνος το 2017 σε μια άναρχο-σελιδα τους μαζί με εικόνα του Μπάφομετ, εφόσον εχουν πουλήσει το πνεύμα τους στο κακό με το να λενε για ναζι φασίστες και ολα αυτα τα κομμουνιστικα απο το 2014 που τους βλέπουμε μεσώ ίντερνετ, επειδή δεν έχουν ίχνος δίκαιου οι ίδιοι και οχι επειδη τους εξαπατησε ο διαβολος, ο διαβολος δεν μπορει να εξαπατησει τους δικαιους τους ηθικους και αυτους που εχουν αρετες , και παπαγαλιζουν στα παντα οτι λενε οι ελληνόφωνοι ωστε να το παιζουν και εξυπνοι μολυνωντας τους πάντες (κοινος έχουν γινει μερος του κακου οι ίδιοι) , να το κάνουν ολοκληρωμένα, οχι τώρα επειδη τους αφορα το μπολι να το παιζουν αφυπνισμένοι ενω τοσα χρονια ελεγαν τα ιδια με τους ελληνοφωνους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications