Verástegui εναντίον Bill Gates: Πότε θα βάλουν αυτόν τον ληστή στη φυλακή;

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Μεξικού, ηθοποιός και παραγωγός Εντουάρντο Βεραστέγκι, επιτέθηκε στα κοινωνικά του δίκτυα κατά του Αμερικανού του υπηρετη ιουδαιων που τον βαζουν μπροστα για να μην φαινονται οι ιδιοι Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εκτελεί μια παγκοσμιοποιητική και υποδουλωτική ατζέντα.

«Πότε θα βάλουν αυτόν τον ληστή στη φυλακή;» είπε ο Verástegui, αναφερόμενος σε ένα βίντεο από τη σύνοδο κορυφής COP 28 του ΟΗΕ, όπου ο Bill Gates μιλά για τους αγρότες και την ανησυχία του για τη λεγόμενη δηθεν κλιματική αλλαγή.

Η ανάρτηση είχε σχόλιο από τον χρήστη Wide Awake Media, ο οποίος δείχνει το βίντεο με τη μεταγραφή (στα αγγλικά) των όσων είπε ο Μπιλ Γκέιτς και από κάτω έκανε τις δικές του ερμηνείες.

Ο μη εκλεγμένος Μπιλ Γκέιτς στο COP 28: «Το ζήτημα των συστημάτων τροφίμων και πώς με την κλιματική αλλαγή, πολλοί αγρότες δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τις καλλιέργειές τους, κάτι που είναι τραγωδία για αυτούς».

Μετάφραση για το λενε στα αληθεια μεσω των μιασματων τους τυπου Μπιλ Γκέιτς : Λόγω του εσκεμμένου πολέμου μας εναντίον των αγροτών, πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τις καλλιέργειές τους, κάτι που είναι ευλογία για εμάς, γιατί μας επιτρέπει να αντικαταστήσουμε την παραδοσιακή γεωργία με φάρμες εντόμων και εργαστήρια ψεύτικου κρέατος και να αναλάβουμε τον πλήρη έλεγχο του τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της «κλιματικής αλλαγής».

Ο Μπιλ Γκέιτς και το ψεύτικο κρέας
Ο Γκέιτς προέτρεψε ανεπτυγμένα έθνη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες να αντικαταστήσουν το πραγματικό κρέας με ένα εργαστηριακό συνθετικό υποκατάστατο και μέσω του μισανθρωπικου ψευδο-φιλανθρωπικού ιδρύματος έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν και ο ίδιος δεν είναι ούτε χορτοφάγος ούτε βίγκαν, χρησιμοποιεί τις ρυπογόνες εκπομπές από την κτηνοτροφία ως δικαιολογία για να διασφαλίσει ότι «όλες οι πλούσιες χώρες θα πρέπει να αρχίσουν να καταναλώνουν 100% συνθετικό κρέας».

Ταυτόχρονα, υποστηρίζει ότι «μπορείς να συνηθίσεις τη διαφορά στη γεύση», ότι αυτές οι εταιρείες «θα κάνουν τη γεύση όλο και καλύτερη» για να «αλλάξουν τη [συμπεριφορά] των ανθρώπων» δηλαδη θα μολυνουν τους πάντες και χωρίς μπόλια θα το βαζουν μεσα στο φαγητο τους , οποτε θα βγουν κατα γραμμα αυτα οι ελεγαν οι θεοι το 1955 και o Αδολφος το 1940 επειδη έχει σπασει η αρμονια και ο εκφυλισμος επικρατει πάντου και οι πρωτοι που πεθανει και το πνευμα τους ειναι ολοι αυτοι που διαβαζουν εγκυρες πηγες του κακου και μολυνουν και τους γυρω τους (δεν τους εβαλε κανενας εκει μονοι τους πανε στο κακο δηλαδη οικειοθελώς πηραν τον δρομο του κακου), και οι θεοί είδαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτη η κατάσταση με τους έκφυλους του σιδερένιου γένους που μόλυναν την Γη και πήραν το μέρος του κακού... ο κύκλος πρέπει να κλείσει για αυτο βιάζεται το κακό να πάρει όσο περισσότερα πνεύματα μαζί του μπορεί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications