Πως θα αντιδράσει ο όχλος   οχι για τις δολοφονίες στα νοσοκομεία αλλα για κάποιο δήθεν «γλέντι»?

«Είναι προσβολή» – Ξέσπασμα του διευθυντή ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου για το γλέντι στον «Ερυθρό Σταυρό»! τι ο «Ερυθρός Σταυρός» δεν δέχθηκε να ξεπαστρέψει κάποιον για να γράφουν ότι πέθανε απο νεα παραλλαγή νούμερο 156 κατα σειρά που ονομάζουμε βελζεβουλη? και μας κάνει ζημιά που δεν κανουν τα μπόλια μας τα goim τωρα θα δει τι θα πάθει!

Έγκυρες πήγες τους :«Φωτιές» άναψε το βίντεο με το γλέντι και την ορχήστρα την ώρα που φορείο μετέφερε ασθενή - Τα σχόλια, η ΕΔΕ και η απαίτηση παραίτησης της διορισμένης διοικήτριας, της οποίας η θητεία παρατάθηκε!

Τα πλάνα έκαναν το γύρο του διαδικτύου (το παράξενο θα ηταν να μην τα έκαναν οτι εχει προελευση απο κακο ετσι γινεται τα αλλα ειναι θεωριες συνομωσιας και fake δινουν και εντολες στο facebook να μην τα εμφανιζει) και των καναλιών (αυτά που εβαζαν φωτο ασχετων απο εξωτερικο ως μελη της Χ,Α με οπλα? ) και έχουν προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις, προεξάρχοντος του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο Παύλος Πολάκης ήταν αυτός που προχώρησε σε σχετικές αναρτήσεις των ντοκουμέντων... Αυτό που ζητείται επιτακτικώς είναι η παραίτηση της Ταβιανάτου( τι? δεν εχει βγει κανενας νεκρος απο την ψευδο-πανουκλα τους απο το νοσοκομειο που ειναι διοικήτρια? ).

Πάλι αυτόν τον γραικύλο κρητικαρο έβαλαν να προστοτατει? ουγκ ουγκ κατω η πατριαρχια, σπιθαμη γης σε φασιστες (στο μεταξυ αυτο ειναι δημοσια υποκινηση μισους με βαση τους νομους τους) , αφου ο όχλος δεν έχει αντίληψή των μοχθηρών και ετσι οτι ακουει απο αυτους τα κανει δεδομενα και μαλιστα με αυτά κάνει και επιθεσή στους λόγικους και δικαιους που βλεπουν οτι η πηγη αυτων που λεει ο οχλος ειναι το ιδιο το κάκο επι της Γης που μετατρεπει τις ορδες ηλιθιων σε εργαλειο επιβολης (το βλεπουμε απο το 2014 οταν εβαζαν τους ηλιθιους κατα της Χ.Α και χωρις να ξερουμε τιποτα ειπαμε να και ενα μη δικο τους κόμμα ) , ο ίδιος ο σατανάς αν εμφανιζόταν μπροστά στον οχλό και το παίξει θύμα οχι μονο θα το πιστεψει αλλα θα το λυπηθεί κιόλας και θα λεει ειναι φασίστες ρατσιστές και ναζι όσοι λενε κακά πράγματα για τον σατανά και πως ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news οτι λενε για αυτον (!)

Πολάκης μονο απο το υφος που γράφει καταλαβαινεις πολλα: Η Διοικήτρια θα έπρεπε από χθες να έχει πάει σπίτι της..Με δήλωσή του ο βουλευτής Χανίων και Συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης, αναφέρεται στο «πρωτοφανές σκηνικό γλεντιού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘Κοργιαλένειο-Μπενάκειο’ εν μέσω εφημερίας»..

Και συνεχιζεί ο υπουλός δεν βάζουμε ολα τα υποκριτικα που λέει αλλα μονο στην κλασικη σατανο-υποκρισια των αριστερο-κομμουνιστων οτι για ολα φταιει ο Μητσοτάκης ωστε τα γυδια να πανε στο δικο του κομμα 40 χρονια το ιδιο βιολι, ενώ και τα δυο κομματα έχουν τα ιδια αφεντικά τους ελληνοφωνους και που παιρνουν εντολες και φανερα απο ιουδαιους τυπου Γιουβάλ Νώε Χαράρι μεσω μιας τραβεστής:

"Για μια ακόμα φορά οι άριστοι του Κ. Μητσοτάκη απέδειξαν ότι δεν έχουν καμιά ενσυναίσθηση, μιας και το χορό έσερνε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ταβιανάτου." Αυτο λεει ο κομμουνιστο-συμμορητης Πολακης για να βαλουν αλλη Διοικήτρια που εκτελει εντολες τους κατα γραμμα, για αυτη μαλλον κατι δεν έκανε και θελουν να βγαλουν απο μεσή .

Για να μαθει να μην ακουει εντολες και ότι λέει η παγκοσμια συμμορια τους που αποκαλουν "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας " αφου ο οχλος δεν ξέρει πως τι εχει την σταμπα Παγκόσμιος Οργανισμός ειναι ιουδαική συμμορία..

Δεν χρειαζόταν να δουμε καν αυτό παρακατω για να καταλαβουμε πως ολα αυτα ειναι του ιδιου σάτανα μας αρκει που τα λενε οι αναρχο-συμμορητες μιας και το ΣΥΡΙΖΑ ειναι 100% συμμορια αυτου που οι μαζες ξερουν ως σατανά βγαζει ματι οτι αυτοι έστησαν ολο αυτο το θέατρό για να βγαλουν απο μεση καποιους :

Εν μέσω αυτού του κλίματος, η πρώτη αντίδραση του Υπουργείου Υγείας μέσω της 1ης ΥΠΕ, ήταν να ζητήσει τη διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου, ενώ από την πλευρά της η Πρόεδρος των εργαζομένων στον «Ερυθρό Σταυρό» Βούλα Γεωργάκη, υποστήριξε ότι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας… δεν είναι αυτό που νομίζουμε και ότι κάθε χρόνο γίνεται τέτοια εκδήλωση,ωχ!! μήπως οι συμμορίτες έπρεπε να πουν καλυτερα οτι το χριστουγεννιάτικο δεντρό που έχουν βαλει στο νοσοκομείο προωθεί τον λευκό ιμπεριαλισμό και ειναι ρατσιστικό (και ολα αυτα τα σχιζοφρενικά που λενε ) ???.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications