Εισαγγελέας μαζι με νοσοκομειο ανάγκασαν γυναίκα να  κρεμαστεί στη Ραφήνα

Οι έγκυρες πήγες τους μεταξυ των ηλιθιοτητων που βάζουν και των ψέματων εβαλαν και κατα λάθος χωρίς πόλλα πόλλα όμως πως κρατουσαν με εντολη κτηνους εισαγγελέα (απο αυτους που παιρνουν εντολες απο ελληνοφωνους προφανως και ειναι οι ιδιοι μελη της εγκληματικης σατανο-συμμοριας) γυναικα σε νοσοκομειο και θα της εκαναν ψυχολογικο πολεμο .

Η 35χρονη γυναίκα που έδωσε τέλος στη ζωή της νοσηλευόταν με εντολή εισαγγελέα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» απ’όπου το είχε «σκάσει», με την οικογένειά της να την αναζητεί χωρίς αποτέλεσμα (μα γιατι το εσκασε απο τα γκουλαγκ? και περνουσε τοσο καλα στο νοσοκομειο που θα την κυνηγουσαν να κανει τα μπολια τους αλλιως θα εκαναν διασωληνωση οι αριστερο-συμμορητες, να πεθανει απο μικροβιακή λοίμωξη αργα και βασανιστικα οπως τους αρεσει σε αυτες μοχθηρες ρατσες και οπως εκαναν το 40, την άλλη φορά να τα δένουν τα θύματα τους με λουριά να μην τον σκάνε απο τα νοσοκομεια αντί να τους παίρνουν μονο τα κινητά).

Στα γκουλαγκ ηταν κρατουμενη δηλαδη και οχι στα Νταχαου που λέει ο άσχετος απο αληθινη ιστορια γνωστός δικηγορος που αναπαραγει τα παραμυθια αυτων που πολεμουν και τον ιδιο χωρίς να το ξερει, η γνώση ειναι δύναμη και ο συγκρινόμενος θα μπορούσε να τους είχε κτυπήσει εκεί που πονάνε , αν είχε φροντίσει να μάθει την ιστορική αλήθεια μεχρι και οι ελληνφωνοι θα απορουν πως ειναι δυνατον να τους πηγαινει κοντρα καποιος που εχει φαει τα παραμυθια τους, και ενω βλεπει οτι κανουν σας ψυχοπαθεις τα αναρχο-ορκ τους και οτι ειναι με δεικτη νοημοσυνης σκυλου αρα ποιοι οδηγουν αυτα τα ορκ ενω κατα τυχη ειναι ολα τους σε ιουδαικες αναρχο-σελιδες? και δεν ζαταει καν εξετασεις σε αυτα τα αναρχο-μιασματα γιατι εχουν τετοια σατανο-ψυχοπαθη συμπεριφορα ουτε καν ψυχιατρική εξέταση , και νομιζει οτι τωρα τρελαθηκαν και ελεγαν μερα νυχτα ψεματα για την ψευδο-πανουκλα τους ενω τοσα χρονια ελεγαν την αληθεια στα παντα αυτο νομιζει! τι και αν τα ιδια κομμουνιστικα μιασματα τα ειχαν κατα της Χ.Α μερα νυχτα επι 5 ετή οι ελληνοφωνοι που ειναι πισω απο αυτα ορκ, αλλα ορδες ανακαλυψαν ξαφνικα οτι το 2020 τους λενε ψεματα μονο για την ψευδο-πανδημια (αυτα γινονται οταν εχεις φιλους νεοελληνες που και οι ιδιοι λενε για φασιστες ναζι σαν λυσασμενοι κομμουνιστες όπως ο φιλος του ο Μακελειος) και καθόλου εντυπωση δεν του κανει πως ολοι που τον συκοφαντουν και αυτον λενε τα κομμουνιστο-αριστερα παραμυθια ακομα και αν το παιζουν δήθεν πατρίωτες, ουτε το γεγόνος που ολοι τους (αυτοι που εκαναν πολεμο και στον ιδιο) λενε για φασιστες ναζι ακριβως τα ιδια με τους ιουδαιους μερα νυχτα σαν δαιμονισμενοι (εκτος της Ουκρανιας που ειναι δικα τους ορκ) και βγαζουν αφρους λυσσας απο το στομα και μολυνουν και αλλους βλακες που ακουν τα ψεματα τους με κομμουνιστικη λυσσα και εχεις τον οχλο να νομιζει οτι ειναι πανεξυπνοι που ετσι και μιλησεις με αναρχο ορκ τους ειναι σαν να μιλας με λυσσασμενη μαιμου οι ζουλου ειναι πιο εξυπνοι απο αυτα τα αναρχο-ορκ των ελληνοφωνων , και οχι οτι ο ιδιος ο οχλος ειναι εντελως ηλιθιος στο μεγαλυτερο ποσοστο του χωρις λογικη ηθικη και αρετη που απο μονος του προσοχη εδω απο μονος του διαβαζει δεκαδες εγκυρες πηγες τους τους παταει like και αναπαραγει τα ψεματα τους στα παντα ως δεδομενα ακομα και οταν δεν έχουν λογικη και τα επιβαλει στους αλλους κοινος βαζουν τα διποδα goim κατα του γνησιου ανθρωπου .

Για την 35χρονη μητέρα που έμενε μόνιμα στην Καλλιθέα πραγματοποιήθηκαν έρευνες εντοπισμού από άνδρες της αστυνομίας, μετά από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η οικογένειά της στο ΑΤ της περιοχής.

Τελικά η 35χρονη εντοπίστηκε απαγχονισμένη σε δέντρο πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στη Ραφήνα. Κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί, ωστόσο στην περιοχή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειας.

Δίπλα στη νεαρή μητέρα βρέθηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο η ίδια εξηγούσε τους λόγους που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία. «Δεν αντέχει άλλο» έγραφε η 35χρονη.

Οι εγκυρες πηγες υπηρετων του κακου "ξεχασαν" για ευνοητους λόγους να πουν τι ακριβως έγραφε για το νοσοκομειο γκουλαγκ που θα ειχαν εκει φυλακισμενη οι κομμουνιστο-συμμορητες εισαγγελεις , και τι εκαναν έκει και ποιος ειναι ο εισαγγελεας που ειχε δώσει εντολή να ειναι φυλακισμενη στο νοσκομειο και γιατί? να βγαλουν την φατσα του επειδη ειναι ηθικος αυτουργος, και να γινει ερευνα τι της έκαναν στο νοσκομειο οι αναρχο-συμμορητες που ξεπαστρευουν κοσμο για να γραφουν οτι πεθαναν απο covid και την εκαναν να αυτοκτονησει .

Η θα περιμενουν ποτε θα τελειώσουν οι ερευνες για καποιον σκυλο που το εκαναν και θέμα για να αντιδραει το ποπολο μονο στις χαζομαρες που λενε οι εγκυρες πηγες τους? (άκου να δεις σε τι ηλιθιότητα εχει φτάσει ο ηλίθιος κόσμος που τους πατάει και like).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications