Ψευδο-ψυχολογοι με πτυχία  για βία ανηλίκων: «Σημαντικός ο ρόλος της οικογένειας» (!)

Τι χαζόμαρες λέει κλινική Ψευδο-ψυχολόγος σχετικά με το φαινόμενο που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και ειναι Ψευδο-ψυχολόγος με πτυχια διοτι στην μασονική σχολή που πήγε την εμαθαν για ευνοητους λογους καθε αλλο παρα περι ψυχολογιας και κακως θεωρουνται ψυχολογοι άφου ουδεμια σχεσή έχουν με την ψυχή μαλιστα εχουν φτασει στο σημειο να λενε για τεχνιτή νοημοσυνή, και δεν εχουν εξηγησει καν τι ειναι η νοημοσυνη αλλα ουτε καν τι ειναι η ζωή .

Η μανταμ σουσου λοιπον που δεν έχει ίδεα για τιποτα παπαγαλιζει το παραμυθι πως κομβικό ρόλο στην νέα αυτή καθημερινότητα που έχει διαμορφωθεί διαδραματίζει η οικογένεια. «Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα εγκλήματα μεμονωμένα στο κάθε μέλος της οικογένειας», είπε και συνέχισε:

«Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι η οικογένεια είναι μια αλυσίδα, ο κάθε κρίκος, ειδικά όταν μιλάμε για ανηλίκους, δεν μπορεί να νοσεί μόνος του. Πάρα πολύ συχνά το παιδί θα φέρει το σύμπτωμα όλης της οικογένειας, θα κάνει το μπαμ. Εκείνοι που πραγματικά χρειάζονται πιο πολύ τη βοήθεια είναι εκείνοι που δεν έρχονται να τη ζητήσουν» ( ναι φερει σύμπτωματα όλης της οικογένειας, δηλαδη αν μια παει και κανει παιδια με δαιμονα θα βγουν αγγελουδία? ) μαλιστα λογω οτι οι γυναικες λενε τα γνωστα παραμυθια τους κανουμε και πλακα με αυτες δεν εχει νοημα να κατσεις να εξηγεις τα αυτονοητα πλεον, μια φορα ηταν μια (γνησιου ευρωπαικου γενους διοτι σε μη δεν θελουμε πολλα πολλα επειδη ειναι μοχθηρες και θα αρχίσουν αυτα τα υπουλα του τυπου σας παρακαλω κυριε με ξερετε και απο εχθες? ενω τις ξερω μονο απο τι γενος ειναι), σε ενα μαγαζι με δυο μογγολακια και εκαναν και φασαρια , της λεω δικα σας τα παιδια ? ναι μου λεει , γιατι δεν βγηκαν σαν εσενα και μαυριδερα? (ηταν τυπου αναρχο-goim) αχ ασε μην μου το θυμιζεις κανενα δεν μου εμοιασε, της λεω ο αντρα σου μοιζει με...? (μια συγκριμενη ρατσα μη ευρωπαικου γενους) ναι μου λεει που καταλαβες? ε για αυτο βγηκαν ετσι τα μυξιαρικα σου και αγριμια που μονο φασαρια κανουν , και εφυγα, εμεινε με τον στομα ανοιχτο και ακινητη σοκαρισμενη (ακομα θα ψαχνει τι εννοουσα ) αν και ξεχασα να της πω οτι μολις μεγαλωσουν λιγο θα τα μαζευει απο κομμουνιστο συμμοριες ελληνοφωνων αφου μαλλον θα γινουν κομμουνιστες και ανθελληνες το κακο ελκει το κακο, και δεν ειχα και καμια σβαστικα μαζι να τους δειξω ωστε να εκδηλωθουν και να αρχισουν να κανουν σας δαιμονισμενα και να βγαζουν αφρους λυσσσας απο το στομα τους (κατι τετοια τα πετουσαν στο Καιαδα οι αρχαιοι "κακοι ρατσιστες" σπαρτιατες πριν καν μεγαλωσουν και μολυνουν την κοινωνια) ...

Η κλινική ψυχολόγος κάνει σαφές πως σε έξαρση βρίσκεται και η ενδοοικογενειακή βία, ειδικά όταν μιλάμε για αδέρφια. «Προφανώς θα υπάρξουν συγκρούσεις με τα αδέρφια. Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει πραγματικά νοσηρή κατάσταση. Υπάρχει μια αμέλεια, μια απουσία. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έγινε το κακό ξαφνικά», ( ασχετη εντελως οτι μπορει να ειναι διαφορετικου γενους αρα διαφορετικο πνευμα με τοσες πόλλες αιμομιξιες ) σημείωσε και πρόσθεσε:

«Θέλει πολλή προσοχή τι απόφαση θα παρθεί για έναν νέο άνθρωπο γιατί θα συνεχίσει τη ζωή του. Πώς θα συνεχίσει τη ζωή του ένα παιδί που έχει στην πλάτη του μια τέτοια δολοφονία;

Είναι ασήκωτο το φορτίο. Έχω έναν πολύ μεγάλο προβληματισμό αν υπάρχουν τέτοιες δομές που θα μπορέσουν να σωφρονίσουν. Τα παιδιά αυτά χρειάζονται ένα διαφορετικό βλέμμα στο αύριο που προφανώς μέσα στο σπίτι δεν το έχουν λάβει».

Πολυ μεγαλο βαρος δεν λες τιποτα ειδικά αν ειναι της μοχθηρης ράτσας που γινονται και αναρχο-ορκ και υπηρετες ελληνοφωνων δεν μπορουν να κοιμηθουν απο τις τυψεις , για παραδειγμα ο Μητσοτακης δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδια απο το πολυ βάρος που στο τελος γινεται εντελως ζωο αυτος και ολοι οι ομοιοι του οχι οτι ηταν απο πριν και για αυτο τους εβαλαν εκει οι ελληνοφωνοι, το σπιτι φταιει τωρα οχι το σχολειο που τα κανει μορφωμενα και καλα και οι αιμομιξιες που βγαινουν μοχθήρα αγριμια? τα προφιλ των αριστερων "βουλευτων" τα εχει δει που κανουν σαν λυσσασμενοι σκυλοι? δηλαδη το 60 που όλα τα παιδια ηταν ολη μερα εξω και ετρωγαν και ξυλο απο τους πατεραδες τους με βεργα γιατι δεν τους εσφαζαν για κακοποιηση και καλα,και δεν εγιναν αγριμια ολα τους ενω ηταν και αμαρφωτα και κοιμοντουσαν με τις πορτες ανοιχτες εκεινη την εποχη μανταμ?

Η ίδια έκανε σαφές πως αυτές οι προσωπικότητες μπορούν να αλλάξουν, καθώς είναι πολύ εύπλαστες. «Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής σε αυτήν την ηλικία, μπορούμε να το προλάβουμε», κατέληξε.Γελανε και οι πετρες μαζι με τα τσιμεντα!! εδω δεν αλλαζουν ουτε τα αγριμια ακομα και αν τα βαλεις φυλακη λογω οτι η ρατσα τους ειναι ετσι, αλλα μιλαει σε ηλιθιους (goim) εκ του ασφαλους αφου δεν της ειπε κανενας γιατι οι ιουδαιοι για παραδειγμα έχουν μεινει ιδιοι εδώ και 2500 ετή μαζι με τις αλλες μοχθηρες ρατσες που τους υπηρετουν ?

Γιατι δεν μπαινει σε καμια αναρχο-σελιδα facebook η στην ιουδαική indymedia και μετα να μας εξηγησει γιατι τα κομμουνιστικα ορκ εκει ενω ειναι με 0 νοημοσυνη και τα οδηγουν ελληνοφωνοι σαν σκυλια ακομα και να κανουν επιθεσεις σε μπατσους και χωρις να τα πλυρωνουν καν (τυχαιο που εχουν ιδιες παθησεις με τους σκυλους?) δεν θεωρουνται ακρως επικίνδυνα σχισοφρενεις άφου έχουν ιδια και χειρωτερα συμπτωματα με αυτα των σχισοφρενων ? και γιατι οταν η ψυχολογια ηταν ψυχολογια πριν 150 ετη εγραφαν για τα αφεντικα αυτων των κομμουνιστο-ορκ οτι ειναι ψυχολογικά ανώμαλοι και έχουν έκδηλα ψυχονευροτικά συμπτώματα οκτώ φορές περισσότερα από τους άλλους λαούς και εκδηλώνονται ως (μαντεψτε)? φασιστες θα ηταν οι ψυχολογοι τοτε!! και επισης να μας εξηγησει επειδη ειναι και ψυχολογος με πτυχιο σε εμας τους "αμορφωτους " γιατι η φερομενη δηθεν ψυχολογια ηταν πιο μπροστα πριν 150 ετη και σημερα ειναι επιπεδου μεσαιωνά? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications