Μολώχ, θεός των εκτρώσεων, δολοφόνος των αθώων

Ενας στρατός κτηνωδες αναρχο-μιασματων στρατιωτών, ντυμένοι στα λευκά, οπλισμένοι με νυστέρια, λαβίδες και μια ολόκληρη πληθώρα χειρουργικών εργαλείων, εξαπλωθηκέ με τις εντολές να εξοντωσούν εκατομμύρια αγέννητα παιδιά.

Απολύτως νόμιμοι, αξιωματούχοι του εκτρωτικού Αρμαγεδδώνα, δολοφόνοι του εμβρυϊκού ολοκαυτώματος του NWO, αντεροβγάλτες εκπαιδευμένοι στα γκουλάγκ και στα κομμουνιστικα στρατόπεδα εξόντωσης που κανενας δεν τα ξέρει ενω υπηρχαν μολις πριν 80 ετή, επειδη δεν τους τα ειπαν στο σχολείο, σαν μην φτανει αυτο ορδες νεοελληνες στην περιτωση της Ελλαδας πατουν like σε δεκαδες σελιδες αυτων που εκαναν παιδομαζωμα μολις πριν 50 ετη.

Και επιπλέον, είναι δήμιοι που πληρώνονται από τις ψευδο-κυβερνήσεις χωρών όπου το ποσοστό γεννήσεων μειώνεται σε σημείο που οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες χάνουν πληθυσμό και στην θεση τους μπαινουν ορδες λαθρο.

Αυτή η σφαγή σχεδιάζεται και διευθύνεται από διεθνείς συμμοριες, να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε περίπου 500 εκατομμύρια, αφού αυτό το ποσό είναι πιο διαχειρίσιμο . Κάθε χρόνο, το UNFPA διανέμει περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια για την προώθηση σχεδίων ελέγχου του πληθυσμού, που στοχεύουν κυρίως στη στείρωση.

Ο Νορβηγός καθηγητής δημιούργησε μια λίστα με τα «φυσικά δικαιώματα» της μητρότητας που παραβιάζονται συστηματικά από το Σύστημα: το δικαίωμα σε οικογενειακό μισθό που μπορεί να υποστηρίξει την οικογένεια. το δικαίωμα να έχουν τον αριθμό των παιδιών που επιθυμούν οι γονείς· το δικαίωμα της μητέρας να επιλέξει μεταξύ εργασίας ή σπιτιού ή να συμφιλιώσει τη μητρότητα με την εργασία. το δικαίωμα εκπαίδευσης των παιδιών σε θέματα πνευματικών αξιών και ηθικής ζωής κ.λπ. Εκτός από την εγκληματική επιδίωξη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, κύριος στόχος των πολιτικών για τις αμβλώσεις είναι η καταστροφή της οικογένειας.

Υπάρχει ένας άλλος κρυφός στόχος σε αυτό το φρικτό μακελειό, σε αυτό το φρικτό μακελειό που μετατρέπεται κάθε μέρα σε μακάβρια σφαγή αθώων, αφού ο θάνατος βρεφών και αγέννητων παιδιών είχε πάντα, σε όλη την ιστορία, ένα ισχυρό συστατικό θυσίας του αιματηρού φόρου τιμής .

Σε ποιον Θεό προσφέρονται έμβρυα που έχουν αποβληθεί ως τελετουργική θυσία; Λοιπόν, αυτος ειναι κάποιος Μολώχ.Γενικά παριστάνεται ως ανθρώπινη φιγούρα με το κεφάλι ενός κριαριού ή μοσχαριού, που κάθεται σε ένα θρόνο όπου εμφανίζει σημάδια βασιλείας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Lord of the Flies, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι καθαρά τυχαία.

Οι θυσίες που προτιμούσε ο Μολώχ ήταν παιδιά, ειδικά μωρά, γιατί ήταν τα όντα που ήταν πιο αθωα. Στους ναούς όπου λατρευόταν ο Μολώχ υπήρχε ένα τεράστιο χάλκινο άγαλμα. Αυτό το άγαλμα ήταν κούφιο και η φιγούρα του Μολώχ είχε το στόμα ανοιχτό και τα χέρια του απλωμένα, με τα χέρια ενωμένα και τις παλάμες ψηλά, έτοιμο να δεχθεί την θυσια. Μια φωτιά υπηρχε μέσα στο άγαλμα που πετουσαν παιδια , μερικες φορες εσπαγαν τα χερια έτσι ώστε τα παιδιά που χρησίμευαν ως θυσία με αλυσίδες υψώνονταν στο στόμα, εισάγοντας το θύμα στην πυρακτωμένη κοιλιά του θεού απο το στομα.

Πριν γεμίσει το άγαλμα, ο χώρος γέμισε από τον δυνατό θόρυβο από φλάουτα και τύμπανα, ώστε οι κραυγές τω παιδιων να μην έφταναν στα αυτιά του πλήθους. Στο Μεσαίωνα, ο Μολώχ μεταμορφώθηκε σε δαίμονα που έβρισκε ευχαρίστηση να προκαλεί τα δάκρυα των μητέρων από τις οποίες έκλεβε τα παιδιά τους. Τίποτα περίεργο, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ένα ουσιαστικό πρωτόκολλο σατανικών τελετουργιών ήταν πάντα η θυσία των παιδιών.

Ο Άλεν Γκίνσμπεργκ παραθέτει εκτενώς το Εωσφοριανό όνομα του Μολόχ στο ποίημά του «Ουρλιαχτό», ένα από τα πιο σημαντικά έργα της «Γενιάς Beat»: «Είδα τα καλύτερα μυαλά της γενιάς μου να καταστρέφονται από την τρέλα, ποια σφίγγα καταβρόχθισε το μυαλό και τη φαντασία τους;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications