Τα κομμουνιστικα ανθρωπόμορφα κτήνη έδειξαν για άλλη μια φορά τι ειναι  αλλα τωρα τα ανακάλυψαν !

Όλα ξεκίνησαν όταν, χθες, Πέμπτη 7/12, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο στον Ρέντη, διαδραματίστηκαν τα αιματηρά επεισόδια. Όπως συμβαίνει πάντα, υπάρχει στατική φύλαξη, διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις στον περίβολο του γηπέδου. Κάποια στιγμή μια συμμορια αναρχο-μιασματων περίπου 150 αναρχο-ζομπι που ακομα και να πεσει ενα κατω το πατανε τα αλλα (τοσο διποδα ) και που σε ολες τις αναρχο-σελιδες κανουν δημοσια υποκινηση μισους και προς τους μπατσους τωρα που δεν έχουν που να κανουν επιθεσεις στην Χ.Α , εμφανίζονται μπροστά στους αστυνομικούς και κάνουν επίθεση με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες ναυτικού τύπου, πέτρες και καδρόνια.

Ακολούθησαν σκηνές μάχης στην περιοχή και μία από αυτές τις φωτοβολίδες καρφώνεται στο αριστερό πόδι του αστυνομικού. Μετά το περιστατικό αναπτύχθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το δημοτικό γυμναστήριο, επέτρεψαν την έξοδο μόνο σε γυναίκες και ανήλικα και γονείς οι οποίοι ήταν εμφανώς ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια και στη συνέχεια έγιναν 424 προσαγωγές μιασματων στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Και ξαφνικά τωρα ανακαλυψάν τα κομμουνιστικα κτηνή και πως ειναι εγκληματικη οργανωση οταν τα βλεπεις ακομα και σε σελιδες facebook που καλυπτεί την δραση τους απο τοτε που τα εβαζαν ΔΗΜΟΣΙΑ να κανουν επιθεσεις στην Χ,Α . Και μολις πριν κατι μερες λεγαμε: Ακόμα δεν έχουν μαζέψει τα υβριδο-κτήνη των ερπετών ? Επίθεση με μολότοφ και πως παντα υπαρχει ενα ερπετο αναμεσα τους που οδηγει αυτα τα κτηνη , με νοημοσυνη σκυλου και ακομα εχουν κουσουρια που φαινονται εκτος το ζωωδες πνευμα τους απο την κυνοκεφαλη καταγωγη τους (οπως σε ενα κομμουνιστη περιπτερα το 2017 οταν εγινε ερευνα και απο κοντα τι ρατσες ειναι αυτα τα κτηνη που λενε για φασιστες ναζι 100 φορες την ημερα και ποιοι τα οδηγουν αφου τα ιδια εχουν νοημοσυνη σκυλου), απο το 40 που εσφαζαν ως τερατα απο Γερμανους εως τον ελληνικο στρατο και μετα το επαιζαν αθωα θυματα και απλοι χωριατες εως σημερα τιποτα δεν έχει αλλαξει παρα το γεγονος οτι εχουν σχισοφρενη και δαιμονισμενη συμπεριφορα ουδεις την βλεπεί ενω θα επρεπε να ειχαν θεωρηθει τουλαχιστον σχισοφρενης στειρωση και σε ξερονησια ξανα ειδικα αυτοι που λενε για ναζι και βγαζουν λυσσασμενους αφρους απο το στομα και κανουν σαν δαιμονισμενοι μολις τους πεις την αληθινη ιστορια ετσι εκδηλωνονται αυτα τα μιασματα αλλα ποιος να τους την πει ωστε να δει οτι κανουν σαν δαιμονιμενοι ? αφου ολοι λενε τα παραμυθια τους , το υλιστικο ποπολο δεν καταλαβαινει καν ποιοι ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι και ποιοι έχουν μη ανθρωπινο και ζωωδες πνευμά ακομα και οταν εκδηλωνουν την μη ανθρωπινη και κτηνωδες συμπεριφορα η σπορα των ερπετων ,αφου μονα τους δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα και μολις ανακαλυψαν οι "κακοι ναζι" και επιστημονικα αυτα τα μιασματα το 30 απο την αφυσικη συμπεριφορα τους εβγαλαν την λεξη ταμπελα ρατσιστης που λεει σημερα το καθε γιδι και για λαθρο χωρις να ξερει οτι αρχικα την εβγαλαν για να αποκρυψουν και την μισανθρωπη φυση τους και τα κομμουνιστικα μιασματα τους δηθεν ως ιδελογια , μονο οταν ειχαν μαζεψει αυτα τα μιασματα σε καραντινα στα ξερονησια μαζι με τα ερπετα αφεντικα τους δεν υπηρχε εγκληματικότητα .

Οταν τα ιδια αυτα μιασματα πατησαν και παρατησαν ενα δικο τους μιασμα στο δρομο πριν λιγο καιρο οταν και παλι τα ειχαν βαλει να κανουν επιθεσεις ωστε να τα κρατουν λυσσασμενα στους επομενους "φασιστες" που δεν θα αρεσουν στα ερπετα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications