Και το νερό στους ελληνόφωνους  ιουδαίους τέλος  και αυτό το δημόσιο αγαθό!

Aντιδράσεις προκαλεί το νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση προς ιουδαιους των δικτύων παραγωγής και διανομής νερού, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την εκτόξευση της τιμής του όπως έκαναν και με την ΔΕΗ που εχουν 15 συμμοριες τους που αποκαλουν παροχους (! ετσι απο το πουθενα ενω με κολωνες την Δεη δινουν ρευμα αλλα ειναι κλασικη ιουδαικη τακτική οπως και με τα ιουδαικα κομματα τους που τα goim νομιζουν οτι ειναι διαφορετικα ), ωστε τα goim να νομιζουν οτι πλυρωνουν διαφορετικους ενω τους ιδιους πλυρωνουν μαζι με την ιουδαικη ΕΡΤ ακομα και δεν εχουν καν τηλεοραση.

Μελέτη του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης που έγινε το 2010 έδειξε ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού σπάνια έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σε αυτήν εμπεριέχονται ενδείξεις ότι μετά την ιδιωτικοποίηση σε αρκετές περιοχές η ποιότητα του νερού έπεσε, κυρίως όμως γίνεται ακριβότερο. «Δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε κανένα αποτέλεσμα ότι η παραγωγή νερού από ιδιώτες είναι οικονομικότερη. Οι υποσχέσεις που συνοδεύουν τις ιδιωτικοποιήσεις της ύδρευσης για καλύτερη εξυπηρέτηση και μειωμένες τιμές δεν πραγματοποιούνται ποτέ», όπως λέει ένας εκ των συντακτών της έκθεσης και συμπληρώνει.

«Απεναντίας υπάρχει αύξηση των τιμών και οι υποσχεθείσες επενδύσεις στο δίκτυο ύδρευσης δεν υλοποιούνται ποτέ. Και αυτό γιατί τα χρήματα για την ακριβή κατασκευή του δικτύου δεν συνάδουν με τα γρήγορα κέρδη».

Εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ αντιδρούν, εκτιμώντας ότι με το εν λόγω νομοθέτημα η "κυβέρνηση" «περνά από την πίσω πόρτα την ιδιωτικοποίηση του νερού και το ξεπουλά στους ιδιώτες» (τους ιουδαιους εννοουν χωρις να ξερουν ) και πως «δημιουργεί Περιφερειακές Εταιρείες Ύδρευσης και Αποχέτευσης, υπό την εποπτεία του νέου φορέα και μεγάλοι όμιλοι θα πάρουν στα χέρια τους το κοινωνικό αγαθό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications