Τα αριστερα goim  νομίζουν  οτι ειναι κατι διαφορετικό   το «Νέα Αριστερά» και γράφουν οτι έκλεψαν στην σελίδα!

Εγκυρες πηγες δορυφόροι των ελληνοφωνων μισανθρωπων : Έκπληκτοι έμειναν οι Συριζαίοι χρήστες του Facebook που ακολουθούσαν τη σελίδα «MySyriza» και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ, διαπίστωσαν ότι έγιναν στα καλά καθούμενα ακόλουθοι της... «Νέας Αριστεράς».

Στον απόηχο της διάσπασης, οι «11» αποχωρήσαντες έκριναν σωστό να πάρουν μαζί τους και τη σελίδα του «MySyriza» την οποία «έντυσαν» με τα λογότυπα της Νέας Αριστεράς. Θέλουν δεν θέλουν δηλαδή, οι χρήστες έγιναν ακόλουθοι του νέου κόμματος!

Μάλιστα, οι διαχειριστές δεν έχουν μπει καν στον κόπο να διαγράψουν τις αναρτήσεις με περιεχόμενο του ΣΥΡΙΖΑ! Όπως ήταν αναμενόμενο, ακόλουθοι της σελίδας προχώρησαν σε οργισμένα σχόλια, αποκαλώντας τους κλεφτοκοτάδες!

Οι εγκυρες πηγες τους μίλανε για σελιδα που εχει μονο 1700 δογματικα goim που δεν ξερουν οτι τους ιδιους υποστηριζουν, δηλαδη πολυ πιο λιγους ακομα και απο δεκαδες αναρχο-σελιδες με σατανικους τιτλους και με μιασματα τους που υποστηριζουν ολα τα κομματα των ελληνοφωνων και βαζουν εικονες τον Μπαφομετ που τα οδηγει μεταξυ αλλων σατανικων (δημοσια ολα αυτα ) , συμπερασμα? οι δογματικοι μοχθοροι ηλιθιοι που δεν ξερουν τι υποστηριαζουν αν τους χωρισεις στα γνωστα κομμουνιστο-κομματα παυλα εγκληματικες οργανωσεις του σατανισμου ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ κτλ κτλ ειναι πολυ πιο λιγοι απο τα αναρχο-μιασματα τους που βαζουν και ολους τους συγγεννεις τους σε δεκαδες σελιδες του κακου επι της Γης ... Αρα με νοθεια ειχαν βγαλει και συριζα τους το 2015 αφου δεν βγαινουν τα νουμερα εκτος και ολα τα μιασματα τους ψηφίζουν επι 10 φορες και το ΣΥΡΙΖΑ τους και το ΚΚΕ και λοιπες εξ ολοκληρου εγκληματικες οργανωσεις αφου τα δογματικα goim με τα κομματα τους ειναι λιγα για να βγαζουν τοσα μεγαλα ποσοστα παντα δικα τους κομματα, ποσο δε οταν τα χωριζεις ακομα και με την ΝΕΑ κομμουνιστο-ΔΗΝΟΚΡΑΤΙΑ τους που απο την ιδια παγκοσμια συμμορια παιρνει εντολες και επισημα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications