Ακόμα δεν έχουν μαζέψει  τα  υβριδο-κτήνη των ερπετών ?   Επίθεση με μολότοφ

Έγκυρες πήγες τους κάνουν πως δεν ξέρουν:

Ομάδα αγνώστων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στη στατική διμοιρία που φρουρεί την υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στο πρώην στέκι στο Βιολογικό της Θεσσαλονίκης.

Τα άτομα φαίνεται πως βγήκαν σε δυο ομάδες, η μια από την γεωπονική και η άλλη από το Βιολογικό. Εξαπέλυσαν επίθεση στις δυνάμεις με περισσότερες από 30 μολότοφ με τις δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών. Κλειστή είναι η οδός Αγίου Δημητρίου στο ρεύμα προς ανατολικά από το ύψος της Ιασωνίδου μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Aν προσεχαν αναμεσα στα αναρχο-μισματα ειναι παντα ενα ερπετό που τα οδηγει τηλεπαθητικα και σατανικά (διοτι ξερουμε οτι δεν μπορουν να το κανουν απο μεγαλη αποσταση αν δεν εχουν τουλαχιστον οπτικη επαφη των μιασματων τους), έτσι και σκοτωσουν αυτό το ερπετό που το παιζει ανθρωπος ολα τα μιασματα τους αυτοματα θα γινουν τα κλασικα goim απο δαιμονισμενα και λυσσασμενα μιασματα και απλα θα ειναι οι γνωστοι αναρχο-κομμουνιστες οχι μονο με νοημοσυνη σκυλου αλλα τους εχουν μεινει και αλλα "κουσουρια" εκτος οτι κανουν σαν λυσσασμενα σκυλια, απο τοτε που η ρατσα τους ηταν κυνοκεφαλη (διαπιστωθει και απο ενα τετοιο μιασμα περιπτερα το 2017), και που θα λενε οτι λεει αυτο που οι μαζες ξερουν ως σατανας και κρυβονται πισω απο την δηθεν ιδεολογια ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications