Οργή του συλλόγου πληγέντων:  Η αλήθεια έχει αναγορευτεί σε εχθρό! τώρα το ανακάλυψαν αυτό?

Σύλλογος (?) Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών λεει 28-2-2023 με μια ανακοίνωση κάνει λόγο για κυβερνητικές «μεθοδεύσεις» και «συγκάλυψη», ενώ προσθέτει για την Εξεταστική Επιτροπή πως «… με όσα διαδραματίζονται ενώπιον της συγκεκριμένης Επιτροπής, με κύρια ευθύνη του ορισθέντος Προέδρου γελοιοποιείται η διερεύνηση του πλέον πολύνεκρου κρατικού εγκλήματος που συνέβη στην χώρα τουλάχιστον μεταπολιτευτικά, ευτελίζονται οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί, λοιδορείται η μνήμη των νεκρών και όλα αυτά σε καθεστώς πλήρους αδιαφορίας για το πένθος μας».

Στην εξώδικη δήλωση του Συλλόγου σχολιάζεται αρνητικά η στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, λέγοντας ότι «όλα όσα συμβαίνουν δίνουν την εικόνα ότι οι βουλευτές της πλειοψηφίας που μετέχουν στην ως άνω επιτροπή δεν έχουν περισσότερη αίσθηση ευθύνης από απρόθυμους πρωταγωνιστές σε μια κακοστημένη παράσταση με προαποφασισμένο οικτρό περιεχόμενο και έκβαση, που απλώς πρέπει να παιχθεί».

«… η αλήθεια έχει αναγορευτεί σε εχθρό του Επιτελικού Κράτους του κ. Μητσοτάκη και δυστυχώς εσφαλμένα έτσι αντιμετωπίζεται η αξία της και από τους βουλευτές της πλειοψηφίας, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται, προς το παρόν, ότι μόνο η αρετή της ειλικρίνειας και της υπεράσπισης της αλήθειας αποτελούν ασφαλή οδό προς την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό».

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται σε απόπειρα «διαστρέβλωσης» των διαδικασιών και σημειώνουν ότι η γνωμοδότηση όπως αναφέρουν, «προκύπτει ότι γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση από άλλα (σ.σ. μέλη της Επιτροπής), λόγω της φερόμενης εμπλοκής της στην υπεράσπιση συγγενών θυμάτων αφιλοκερδώς».

Μάλλον ζουν σε άλλο κόσμο αυτοί ειδικά όταν γράφουν "του Επιτελικού Κράτους του κ. Μητσοτάκη" τον λένε και κύριο , τρέχτε στα αλλα κόμματα τους να σας σώσουν απο το "Επιτελικό Κράτος" εδω και 5 έτη δεν βλέπουν οτι ακομα και στο ίντερνετ η αλήθεια έχει αναγορευτεί σε εχθρό για τα παντα και οποιος δεν λεει τα παραμυθία τους συκοφαντούν κτλ κτλ? και ελέγχουν ακομα και τι θα βλέπουν οι μάζες στην google? ο Μητσοτάκης που του δίνουν έτοιμα κείμενα ακομα και τι να λεει στο πόπολο τα κανει όλα αυτά ΄ή τα αφεντικά αυτού του βλάκα που βγήκε και ειπε και ψέματα οτι οι ταυτότητες δεν έχουν τσιπακια ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications