Τίτλοι έγκυρης πηγής δορυφόρος των ελληνόφωνων που διαβαζουν οι Νεοέλληνες

Αρκει να δεις τι σέλιδες διάβαζουν οι νεοέλληνες για να καταλαβεις το επιπεδο τους να γιατί οι ελληνοφωνοι τους βλεπουν ως goim και πρεπει να έχει απο 500 δουλους ο κάθενας:

Γιάννης Στάνκογλου- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέος έρωτας στη showbiz! Που και πότε γεννήθηκε το ειδύλλιο (πόλυ σοβαρή είδηση αυτό)

Φάρμα: Ο Τσάμης έβγαλε εκτός ορίων τους συμπαίκτες του – Ρίγη συγκίνησης με το έπαθλο επικοινωνίας ( αυτο ειναι για παιδακια στο μυαλο που βλεπουν προιναδικα και ολος ο κοσμος τους ειναι οτι λεει η τηλεορασή )

Σαν να βγήκε από το χρονοντούλαπο η Νέα Αριστερά (κατσε να μπουμε στην επισημη σελιδα των ελληνοφωνων να δουμε τι λενε για την εγκλήματική τους συμμορια που ορδες το βλεπουν ως κομμα που θα τους σωσει απο ιδιους)

Ο Χατζηδάκης αποκαθήλωσε τον μύθο της ισχυρής οικονομίας! (τα goim με goim ασχολουνται)

Ρομά θα έκλεβαν βέργες 500 κιλών από το Flyοver! (αλλα αν πειτε κατι κακο για αυτη την φυλη του Γιαχβε ειστε φασιστες ακομα και με λεξεις ταμπελες κανουν την μαζα να το βουλωνει )

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλείνουν όλοι οι δρόμοι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (επετειο του κομμουνιστο-ιουδαιου? ωρα να μαζεψουν και τα αλλα μολυσματικα κτηνωδες αναρχο-μιασματα τους που ειχαν σε καραντινα σε ξερονησια )

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: «Σε αυτές τις “αθλητικές γιορτές” να μην μας ξανακαλέσετε» (για τα δογματικα goim που σφαζονται για ομαδες και εχουν φιλους τα ανωθεν μιασματα λενε? )

«Καρφιά» Πολάκη στην ομάδα Αχτσιόγλου για το «παρών» στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια (ναι θα σωσουν τους θνητους απο τους ελληνοφωνους οι υπηρετες τους )

Χαρίτσης για Νέα Αριστερά: «Μακριά από αρχηγισμούς, θέλουμε κάτι νέο» ( ναι η εγκληματικη συμμορια παρακλαδι του ιουδαικου ΚΚΕ θα αλλαξει )

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά σε καταυλισμό στη Νέα Κίο και στο νοσοκομείο Ναυπλίου! (κατω τα χερια απο την συγγενικη μας φυλη ξεχασαν να γράψουν οι δηθεν απογονοι αρχαιων )

Kατερίνα Καινούργιου για το γάμο Κόκκαλη-Ματσούκα: «’Εναν τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ» (και να σκέφτει κανεις πως τετοιες εγκυρες πηγες πηραν χιλιαδες ευρω φανερα για να λενε ψεματα υπερ των μπολιων )

Η Παραλία: Ο Γράντος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας(ε? ασχολουνται με σειρες γιατι δεν εχουν τι αλλο να βαλουν στα goim που τις διαβαζουν?)

Τα ωραιότερα look από την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Μπάγκειον(πω πω ειδησαρα σοβαρα ατομα τωρα αυτα σε αυτες τις εγκυρες πηγες ετσί?)

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον βιασμό και την κακοποίηση του χάσκι στην Αράχοβα (Παρέμβαση εισαγγελέα για αυτο και οχι για ολα τα αλλα? απο τα αναρχο-ορκ παιρνει εντολες και αυτος?)

Καθολική κυριαρχία και πρωτιά κατέγραψε το «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» τον Νοέμβριο (αναμενομενο να βλέπουν αυτη την ιουδαικη ηλιθιοτητα τα goim και γελανε σαν ηλιθιοι οταν οι αλλοι γελανε σαν δαιμονες )

Αυτά λοιπον απο μια εγκυρή πηγή οταν δεν βάζει προπαγανδές και αυτες βγαινουν στην πρωτη θεση στην google απο τοτε που εβαλαν το σατανικο χερι τους και στο ινετρνετ. Και περιμενουν καποιοι σωτηρια απο εναν τετοιο εντελως ηλιθιο λαο που διαβαζει τετοιες σελιδες....Και για αυτο σταματησαν να ερχονται οι θεοι και αφησαν τους εκφυλους στην μοιρα των ερπετων μεχρι να τους καταστρεψουν μολις φυγουμε έμεις

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications