Από ένα βιντεοπαιχνίδι ξεκίνησε ο καβγάς σκότωσε τον πάτερα του  στο Περιστέρι

Έγκυρες πήγες ελληνοφωνων: Πατροκτονία στο Περιστέρι-Δίωξη στον 35χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία , μπα αυτη ειναι Πατροκτονία? ένα με το αλλο αγριμί δεν ηταν? Δίωξη στον 35χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία μα με αυτά αφησαν το αγριμι ελευθερό και οτι δεν εκανε φονο εκ προμελετης επειδη το θυμα δεν ησαν λαθρο, και έβαλαν και τον οχλο που παπαγαλιζει οτι του λένε υπερ του αγριμιου (βλέπε εδώ και εδώ: Ελευθερό το αγριμί που έσφαξε τον πάτερα του εκ προμελέτης)

Αλλα σε αυτή την περιπτωση υποστηρίζουν τον εισαγόμενο πάτερα ενω και οι δυο τους ειναι αγριμια με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν που ειχαν πάρει την ελληνική υπηκοότητα και δεν ειναι εκ προμελετης.

Ο συλληφθείς διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία οπλοχρησία, και θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Χτύπησε τον πατέρα του με μαχαίρι 6,5 εκατοστών 3 – 4 φορές σε διάφορα σημεία του σώματος με το μοιραίο πλήγμα στο πόδι.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βιντεοπαιχνίδι. Στη μία μετά τα μεσάνυχτα σε κατάσταση μέθης ο 62χρονος μπήκε στο δωμάτιο του γιου του, ο οποίος έπαιζε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή του. Από παρατήρηση που έκανε ο πατέρας στον 35χρονο ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στο φονικό.

Η μάνα του δράστη δήλωσε ότι το θύμα είχε εν γένει βίαιη συμπεριφορά και την ώρα του εγκλήματος ήταν στο διπλανό δωμάτια και δεν κατάλαβε τι συνέβη. Η κόρη έλειπε από το σπίτι.

Εκεί ο 35χρονος πατροκτόνος είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 62χρονο. Μάλιστα το 2017, η Αστυνομία είχει κληθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον πατέρα να κατηγορείται ότι είχε επιτεθεί και είχε χτυπήσει την σύζυγό του.

Όταν λοιπόν ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την 66χρονη εκείνος θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον σκότωσε. Οι πολλαπλές μαχαιριές βρήκαν το θύμα στο λαιμό και στον θώρακα, ενώ η χαριστική μαχαιριά φαίνεται πως ήταν αυτή που τον βρήκε στον μηρό καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Στην κατάθεσή του ο δράστης υποστήριξε ότι ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά. Μάλιστα λόγω αυτής της κακοποιητικής συμπεριφοράς η μικρότερη αδερφή του 35χρονου είχε φύγει από το σπίτι τους και πλέον μένει μόνη της.

Που ειναι οι ορδές να πουν αυτα που ελεγαν για το αλλό αγριμί εδώ που ταιριαζουν και που με συνοπτικές διαδικασίες τον άφησαν ελεύθερο ? η μικρότερη αδερφή του 35χρονου είχε φύγει από το σπίτι, αυτή γιατι δεν εσφαξε τον πατερα της οπως το αγριμι που αν δεν εσφαζε τον πατερα του αυριο θα εσφαζε καποιον αλλον για ασήμαντο λόγο , και στο μελλον μπορει να σφαξει και την γυναικα του (τετοια αγριμια εξαπατουν ευκολα γυναικες οποτε δεν θα μεινει μονος του) και θα γραφουν για γυναικοκτονιες οι εγκυρες πηγες τους (και κλαμα ο οχλος που τωρα το υποστηριζει ) χωρις να λενε οτι τον ειχαν αφήσει ελευθερο με συνοπτικές διαδικασίες για φορο εκ προμελέτης επειδη ειπε οτι το κακοποιουσε χωρις καμια αποδειξη, στο εξωτερικο ετσι και ενας σκυλος δαγκωσει ανθρωπο τον θανατώνουν, στο Ελλαδισταν αφηνουν ελευθερα ανήλικα αγριμια που σφαζουν σαν αρνια τους πατεραδες τους, ετσι αφησαν και το λαθρο-αγριμι προ ετων που πεταξε την αλλη απο βραχια στην Κερκυρα επειδη ηταν ανηλικο και καλα και μετα πηγες στην Γερμανια και εσφαξε σαν αρνι Γερμανιδα νομιζοντας πως παλι θα το αφησουν ελευθερο επειδη ηταν δηθεν ανηλικος ενω ηταν ανω των 22 έτων και καμια διωξη στους ελληνοφωνους αριστερο-δικαστες που ψευδως ειχαν γραψει οτι ηταν ανηλικος ο λαθρο και που το αφησαν ελευθερο για να παει στην Γερμανια να συνεχιζει το εργο του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications