Ελευθερό το αγριμί που έσφαξε τον πάτερα του εκ προμελέτης και χωρίς στείρωση

Τέλικα το αγριμι δεν θα ειναι ένα απλό κομμουνιστο-μογγολακι για να το αφηνουν ελευθερο τοσο ευκολά ,η μονη φωτο που βρεθηκε ειναι αυτη αν και εχουν κρυψει την φατσα του φαινεται ιδιας ρατσας με ολα τα αναρχο-ορκ τους ..Την πρωτη μέρα πριν δωσουν εντολη στην "ανεξαρτητη" δικαιοσύνη που παιρνει εντολες ακομη και απο αναρχο-troll με ψευτικα προφιλ :Στον 16χρονο, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία...

Την αλλη μέρα γραφουν ολες οι ιουδαικες σελιδες που οσο υπαρχουν προβατα που μπαινουν σε αυτες θα κανουν ολο και χειρότερα, μαλιστα ο κοσμος ειναι τοσο ηλιθιος που ενω οι ιδιες εγκυρες πηγες τους ελεγαν ψεματα για τα μπολια και πηραν και φανερα λεφτα για αυτό, και οι ιδιες τους ελεγαν καθε μερα ψεματα για κακους φασιστες ναζι δεν παει το μυαλο του καν ότι ανηκουν στην ιδια συμμορια :

Χωρίς καν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο, μετά από τη σύντομη απολογία του στην ανακρίτρια ανηλίκων, ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια την περασμένη Παρασκευή. Με απόφαση των αρμοδίων ανακριτικών αρχών στον νεαρό κατηγορούμενο ορίστηκε μόνο επιμελητής για να επιβλέπει την πορεία του, όπως προβλέπεται για ανήλικους κατηγορούμενους πηγε περιπατο το ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά πληροφορίες στην απολογία του ο ανήλικος φέρεται να αναφέρθηκε σε ακραία περιστατικά βίας κατά του ίδιου και κατά άλλων μελών της οικογένειας του από τον πατέρα του. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στη δικογραφία υπάρχουν σειρά αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την κακοποίησή του.

«Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα» «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου», φέρεται να είπε στη σύντομη απολογία του ο 16χρονος στην ανακρίτρια ανηλίκων υποστηρίζοντας πως ο πατέρας του τον κακοποιούσε για χρόνια.

Τέλος, στην ανάκριση κατέθεσαν μέλη της οικογένειας και του φιλικού περιβάλλοντος του 16χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συγγενείς -μεταξύ των οποίων η μητέρα του και ο αδελφός του. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του ανηλίκου και φέρονται να επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος υπήρξε θύμα χρόνιας κακοποίησης.

Η δημοκρατικη google βγαζει ολες τις ιουδαικες σελιδες στην πρωτή θέση απο το 2017 ενώ λενε copy paste τα ιδια για να βγαινει μετα η καθε κυρατσα που οτι ξερει για τον ιδιο τον κοσμο που ζει ειναι απο τα μασονικα σχολεια τα δελτια των 8 και τις εγκυρες πηγες τους να υποστηριζει το αγριμι ως συνηθως βαζουν τους ηλιθιους να κανουν επιθεσεις στην ιδια την λογικη και στους λογικους ανθρωπους οσους εχουν απομεινει το ιδιο εκαναν και με την ψευδο-πανουκλα τους και πολλα αλλα :

Κατά πληροφορίες στην απολογία του ο ανήλικος φέρεται (δήλαδη δεν ξέρουμε και αν ειναι αληθεία φέρεται ! αλλα οι ιδιοι κάνουν σαν λυσσασμενα σκυλια ετσί και πεις κατι εξω απο ελεγχο τους ειναι fake και θεώριες συνομωσίας )επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του η μητέρα του και ο αδελφός του!! τοτε ολα τα μοχθηρα αγριμια να λενε πως οι εξωγιηνοι (συγγενεις τους δηλαδη τα ερπετα) τους εβαλαν να σκοτωσουν να φωναξουν και 1-2 δικα τους αγριμια να το επιβεβαίωσουν χωρις καμια αποδειξη και ολα καλά....

Αυτά και αλλά πολλά θα γίνουν οσο το ποπολο συνεχιζει την ηλιθια στασή του ακόμα και στο ιντερνετ που απο την αρχη φαινόταν ότι θα αφησουν ελευθερο μεσα απο τις ιδιες έγκυρες πήγες τους οπως αφηνουν εξω ολους τους εγκληματιες ακομα και παιδεραστες .Και ο ιδιος ο οχλος μας λέει για το αγριμι που εσφαξε τον πατερα του , ότι το καθε αγριμι μπορει να σφαζει οποιον θελει σαν τερας και θα το αφηνουν ελευθερο επειδη ειναι κατω των 18 ετων λογικη αχιβαδας μηπως να βγαλουν εξω και ολα τα εγκληματικα στοιχεια και να αφησουν μονο τους "φασιστες" στις φυλακες? .. Τετοιος ξεπεσμος του οχλου να φτανει στο σημειο να υποστηριζει καποιον που εσφαξε με τετοιο τροπο τον πατερα του σαν δαιμονας και με δυο μαχαιρια δεν εχει ξανα γινει στα χρονικα της Γης ακομα και αν το ειχε πλακωσει στο ξυλο ο τροπος που τον εσφαξε δειχνει οτι ειναι αγριμι , ποσο δε οταν αυτα περι κακοποισης τα ειπε αφου τον δασκαλεψαν πρωτα και δεν ηταν εκ προμελέτης ενω οι ιδιοι γραφουν οτι τον περιμενε στην πορτα.

Σε ενα αλλο κοσμο φυσιολογικο οχι μονο θα ηταν φυλακη αλλα θα του γινοταν και στειρωσή για το καλο της κοινωνιας στην καλυτερη , καθως ο τροπος που εσφαξε το πατερα του δειχνει πολλα.

Αν ηταν ετσι οπως τα λενε τοτε ολα τα παιδια του 80 θα ειχαν σφαξει τους πατεραδες τους με τα δικα τους παραμυθια....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications