Γέμισε ο τοπος  μόχθηρα αγριμια με πτυχια : Εσφαξε  με ψαλίδι τον αδελφο του για μία… μπλούζα!

Σοκάρει (τους ασχετους που δεν εχουν ιδεα τι γινεται αλλα ξερουν να λενε για φασιστες ναζι και ρατσιστες που ολες ειναι ταμπελες του κακου ), η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή. Ο 18χρονος αδελφός του συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον νεαρό μετά από έντονο καβγά που είχαν.

Ο ίδιος δεν άργησε να λυγίσει και να παραδεχτεί ότι τον δολοφόνησε για μια… μπλούζα. Την ώρα του αιματηρού περιστατικού μέσα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από καταγγελία για φωνές και φασαρία, σήμερα τα ξημερώματα κατέφτασε η αστυνομία και βρήκε αιμόφυρτο τον 16χρονο στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη γιαγιά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του. Ο ανήλικος έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, χέρια και θώρακα, και συγκεκριμένα από ψαλίδι. Αμέσως, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του,είχαν τσακωθεί ξανά για την ίδια μπλούζα! με σιδηρογροθιά είχε χτυπήσει ο 18χρονος το θύμα στη μέση του δρόμου τον περασμένο Αύγουστο. Μητέρα και γιαγιά στις καταθέσεις προσπάθησαν να «σώσουν» τον δολοφόνο

Το αγριμι ειχε και κοπελα ως συνηθως με τετοια αγριμια πανε και κανουν μουλικα που νομιζουν οτι θα γινουν ανθρωποι επειδη θα πάρουν πτυχια και ετσί το κακο εξαπλωνεται, και αυτο το αγριμι το 40 θα εσφαζε τον αδελφο του ως φασιστα επειδη δεν θα ηταν ιδιας φυλης με αυτον και κομμουνιστης , οπως ειπαμε σε ενα περιπτερα (για να δουμε αντιδραση) για το αλλο αγριμι που εσφαξε το πατερα του μονο με τον τροπο που εσφαξε δειχνει πολλα και επρεπε να κανουν στειρωση σε τετοια αγριμια και οχι να αφηνουν σε ενα χρονο ελευθερά ωστε να εχουν υπηρετες οχι μονο τους ιδιους αλλα και απογονους τους, και λεει ναι ναι έχεις δικαιο, αγνωστο αν το εννοουσε ο θνητος νεοελληνας αγνωστης ρατσας που σιγα μην ηξερα τι παιζεται με ολα αυτά τυπικος νεοελληνας ηταν , και πως βγαινουν διαφορετικου γενους ακομα και απο την ιδια μανα με τοσες αιμομιξιες και συνηθως τα πρωτα ειναι της μοχθηρης ρατσας που γινονται και υπηρετες του κακου αφου απο κακο προερχονται , και το ξερουν αυτο οι ελληνοφωνοι για αυτο ειχαν βαλει προ ετων μια αριστερη να λεει να μην κανουν πόλλα παιδια επειδη βγαινουν φασιστες και φυσικα ως συνηθως ουδεις καταλαβε τι εννοουσέ αφου τα βλεπουν ολα δογματικα οι δογματικοί και υλιστες ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications