Κοπροσκυλο έκανε επιθεσή ξανα - Παλι καλα που δεν του έδωσαν καμία κλωτσια  να πλυρωνουν  και πρόστιμο

Ο συμμορητης εισαγγελέας εδώσε εντολη να αφησουν ελευθερο τον σκυλοφιλο ενώ συνελήφθη για σωματική βλάβη, δηλαδή ο συμμορητης εισαγγελέας οταν ειναι να βαλει πρόστιμο (για τα φαει σουβλακια το goim μαζι με τα αφεντικα του τους ελληνοφωνους , αλλα αυτοι τρωνε αλλου ιδους σουβλακια με μπολικο αδρενοχρώμιο κατα προτίμηση ) επικαλείται τους νομους τους σαν τους ελληνοφωνους που επικαλουνται το συνταγμα μονο οποτε τους βολευεί ενω το παραβιαζουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκυλί αρπάζει το πόδι και το χέρι του παιδιού και το δαγκώνει αφηνιασμένο, με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να το σταματήσουν και να επικρατεί πανικός.

Σύμφωνα με το χρονικό της επίθεσης που δίνει το Star, λίγο νωρίτερα, δύο πιο μεγάλα παιδιά είχαν περάσει έξω από το κατάστημα όπου ήταν ο σκύλος τον οποίο κρατούσε ένα άνδρας και το ένα εξ αυτών πήγε και τον χάιδεψε.

Από την αντίθετη πλευρά του δρόμου, ερχόταν ο 9χρονος με την παρέα του και τη γυναίκα που τους συνόδευε. Όμως, το σκυλί ξαφνικά εξαγριώθηκε και άρχισε να τρέχει προς τα παιδιά, αρπάζοντας τον εννιάχρονο από το χέρι και το πόδι! (τον ειχε πιασει απο το παπουτσι αλλιως θα του εβγαζε κομματι )

Η γυναίκα προσπάθησε να τον σώσει από τα δόντια του ζώου και μόλις το παιδί που έκλαιγε ασταμάτητα βρέθηκε στην αγκαλιά της, το σκυλί πήρε στο κυνήγι ένα κορίτσι, το οποίο από την τρομάρα του και από το άρπαγμα του σκύλου, έπεσε κάτω ενώ έτρεχε, αλλα σηκώθηκε άμεσα και λίγες στιγμές αργότερα, χάρη στη βοήθεια ενός γείτονα, ο σκύλος απομακρύνθηκε και σταμάτησε τις επιθέσεις.

Το βιντεο το εχουν μονο κατι ιουδαικες σελιδες μεσω glomex για να παιζει μονο σε δικες τους, και δεν υπαρχει στο youtube που εβγαλε αλλο ιδιο περιστατικο απο το 2019: Σε κατάσταση σοκ ο 9χρονος που του επιτέθηκαν σκυλιά - Κεντρικό Δελτίο 15/11/2019 ελευθεροι και τοτε οι σκυλοφιλοι, μπηκαμε σε ιουδαικες σελιδες τυπου πρωτο θεμα (με μασκα μην μας μολυνουν με σκυλο-κομμμουνιστικη λυσσα) για να γελασουμε με τα σχολια αναρχο-goim που ειναι γεματες ολες αυτες με ιδιο πνευμα με τα σκυλια για να δουμε τι θα λενε αφου σε τετοια θεματα δεν μπορουν να λενε μονο ουγκ ουγκ φασιστες ναζι ουγκ! και ιδου: ενας μισανθρωπος που ο ιδιος ησαν σκυλος στην προηγουμενη ζωη του γραφει και ενα σωστο πανω στην σχισοφρενεια του, άφου δεν ξερει οτι τα αναρχο-ork οχι μονο εχουν ιδιο πνευμα αλλα και παθησεις με τα σκυλια ετσι εβγαλαν και το ρατσιστης:

Έλεος με τη θεοποίηση των ανθρώπων
Τα σκυλάκια έχουν κι αυτά την ίδια ψυχή με τα παιδιά. Και χωρίς να έχουν κακία προς τον οποιονδήποτε. Άρα γιατί τόσο μένος εναντίον τους; Δε φταιν αυτά που πολλές φορές στερούνται της αγάπης που αξίζουν και δαγκώνουν. Είναι η φύση τους.

Και αλλοι καθονται και απάντουν σε ένα goim με ιδια ψυχοσυνδεση με αυτη των σκυλων που αναιρει το ιδιο αυτα που λεει:

Πας καλά??
Αφού είναι η φύση τους να δαγκώνουν άρα είναι και επικίνδυνα!Αρκετά με την υπερθεοποιηση των σκυλιών!Αν η θεία των παιδιών χτυπούσε το σκυλί θα είχε φάει πρόστιμο και θα είχαν λυσσάξει όλες οι φιλοζωικες,ενώ τώρα ούτε πρόστιμο ούτε τίποτα, απλά έτυχε η κακία στιγμή.
Κανένα όμως έλεος από τους ιδιοκτήτες τους, για την κακή τους διατροφή. Ε;;;
Να τα μαζέψετε σπίτι σας και να τα αγαπήσετε και να αγαπηθείτε από αυτά όσο θέλετε. Οι υπόλοιποι έχουμε το δικαίωμα να ΜΗΝ τα θέλουμε. Έχουμε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε εμείς και τα παιδιά μας ελεύθερα στους δρόμους και στα πάρκα. Ξαφνικά οι δημόσιοι χώροι έχουν γίνει επικίνδυνοι και στερείτε η πρόσβαση στα παιδιά κάτι που είναι αντισυνταγματικό. Πολλά μπορούμε να γράψουμε αλλά απ' ότι κατάλαβα στερείστε της κοινής λογικής
Τα σκυλιά έχουν την ίδια ψυχή με τους ανθρώπους. Είναι στη φύση τους να δαγκώνουν. Με δύο προτάσεις αυτοαναιρειασαι!

Σχολιο λυσσασμενου αριστερο-σκυλοφιλου καi μισανθρωπου μέτα απο ανωθεν σχολια (κάτι τετοιοι εσφαζαν ως σκυλοι το 40 ): "Τα πλασω, άγαλμα σκυλισιο! Να προσκυνας καθημερινά. Μισανθρωπε!" ετσι απαντουν τα αναρχο-goim οταν δεν εχουν επιχείρηματα φασιστες ναζι φασιστες ναζι.... Εσεις που καθεστε και απανταντε σε ολα αυτα τα αναρχο-goim ενω βλεπετε οτι δεν εχουν καν λογική και αναιρουν οι ιδιοι αυτα που λενε στην επομενη γραμμη σας εχει περασει ποτε η ιδεα ότι και οι ιδιοι που συνηθως ειναι και αριστερο-κομμουνιστες έχουν ζωωδες πνευμα και ειναι σαν μιλας στην Γατα σου που ειναι και ακακη σε σχεση με πολλες ρατσες σκυλων? για δειτε το αυτό οσοι δεν ειστε υλιστες και ξερετε οτι ο χαρακτηρας ειναι στο πνευμα, διοτι εμεις το εχουμε δει ηδη απο το 2016 που οσοι εγραφαν για φασιστες ναζι ηταν σε δεκαδες αναρχο-σελιδες που ενας ελληνοφωνος οδηγει ολα αυτα τα κομμουνιστο-goim σαν σκυλια και μαλιστα με ηλιθιότητες και ασυναρτησίες δεν περιμεναμε να το δουμε στον Ρεντη που ενας ελληνοφωνος τους ειπε να κανουν επιθεση στους μπατσους ....Μπορει να πηραν ανθρωπινη μορφη με αιμομιξιες αλλα το σκυλισιο πνευμα τους φαινεται εως σημερα στους μη υλιστες:

Τους εβαζαν μεχρι και πως οι κακοι ναζι Γερμανοι (και οχι μονο) ειναι εντελως ηλιθιοι και πως αυτοι ειναι εξυπνοι επειδη ειναι αναρχο-ork ενω ολη η σημερινη τεχνολογια ειναι απο κακους ναζι Γερμανους, αλλα τα goim δεν εχουν καν ανθρωπινη λογικη ασε που ετσι και παρουν εντολη σφαζουν και την μανα τους...με αυτα και με αυτα μονο βλεποντας οτι τα αναρχο-ορκ οχι μονο ειναι με δεικτη νοημοσυνη σκυλου αλλα και λυσσασμενης ρατσας σκυλου καταλαβες πως οι ιουδαιοι κουβαλησαν ορδες μογγολους για να σφαζουν και να βιαζουν στην Γερμανια το 1945 (τι δουλεια ειχαν σταλινο-μογγολοι στην Γερμανια αφου δεν τους ενοχλησε ποτε?) αλλα και στην αρχαιοτητα σε ολη την Ευρωπη και στον ελλαδικο χωρο , οποτε δεν θα ειναι θεωρια να πουμε πως ο λεγομενος Ξερξης ησαν ιουδαικης ρατσας

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications