Λαϊκό δικαστήριο  έχουν στήσει  τα αγρίμια που διαβαζουν πρωτο θέμα  ο μεσαίωνας ειναι εδώ

Τώρα βρήκαμε και αλλο τρόπο για να βλεπουμε ποσο βαρβαροί έχουν καταντησει οι νεοελλληνες, (άφου δεν έχουν κανει πορεια συμπαραστασης στο αγριμι που πετουσε φωτοβολιδες στους μπατσους του τυπου λευτερια στο αθωο παιδι παλι καλα), τωρα ζητουν την κεφαλη αυτων που είχαν το τροχαιο στο Σχιστό και θα μεινουν αναπηροι ασχετα για την χαζομαρα του οδηγου με τον κουβα που νομιζε οτι ηταν στην Φόρμουλα 1, η εικονα του νεοελληνα και σε αυτο θεμα ειναι τραγική οπως σε τοσα αλλα θέματα αλλα τι περιμενεις απο τετοιους γραικυλους νεοελληνες που διαβαζουν ομοιους τους στο πρωτο θέμα ?.

Κατά αλλα είμαστε κακοί όταν εδω και τοσο καιρό λέμε πως ο βασικός λόγος που δεν βλέπουν τους μοχθηρούς ελληνόφωνους ούτε καν τα αγρίμια τους, τους άναρχο-κομμουνιστες ενώ πανε για καφέ μαζί τους, ειναι το γεγονός πως ορδες Νεοέλληνες ειναι και ιδιοι ύπουλοι μοχθηροί και δεν εχουν ιχνος δικαιου, αφου για να δεις τους μοχθηρους πρεπει ο ιδιος να εισαι δικαιος και με αρετες δηλαδη το αντιθετο απο αυτους, αν εισαι σαν αυτους που να τους δεις? ειδικά αυτοι που διαβαζουν έγκυρες πήγες ελληνόφωνων,ορδες έγιναν αδίσταχτοι τιμωροί και δικαστές και εστησαν Λαϊκό δικαστήριο θυμίζοντας τον μεσαίωνα που έκαιγαν στην πυρά δηθεν μάγισσες και ζητοκραύγαζαν με το θέαμα χωρις κανενα ενδιασμο και καμια συναισθησή , μερικά σχόλια που δείχνουν αυτο που λέμε απο νεοελληνες που διαβαζουν πρωτό θέμα εδώ λενε οτι δεν πρεπει να παρουν καν επιδομά αναπηριας λες και θα το πλυρωνουν αυτοί και οχι τα αφεντικα τους καθως ειναι γεματο αναρχο-troll ολες οι εγκυρες πηγες τους και δεν ειδαμε καν ολα τα σχολια απο μισανθρωπους που βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν την μισανθρωπια τους :

Επιδομα αναπηριας για τον Αλεξανδρο η κατασχεση ολων των κινητων και ακινητων περιουσιακων στοιχειων ?

(Γυναικα)Αυτοί οι τύποι τώρα θα θέλουν να περάσουν ΚΕΠΑ και να πάρουν επίδομα αναπηρίας που θα πληρώνουμε όλοι εμείς για την ανοησία τους!! εκτός από το κόστος θεραπειών και μοσχευμάτων που θα κληθεί να πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ!

Ο αλλος: Πόσο δίκιο έχεις!

Εδώ ζήτουν να τους επιβληθει πρόστιμο για μπαρες που μπορει να είχαν βάλει λαθος σε καποιο προηγουμενο τροχαιο, δηλαδη στην ενωση δεν θα ηταν απο την μεσα μερια η επομενη μπαρα αλλα απο την εξω πως αλλιως δεν υποχώρησαν ολες μαζι και εμεινε εξω και περασε σουβλακι τον κουβα το seat ? (καλα δεν εχει μπαρες στις πορτες?) λες και δεν αρπαζουν χιλιαδες ευρω απο τελη και διοδια τα αφεντικα τους ενω οι δρομοι ειναι γεματοι λακουβες :

καμερες παντου πρωτο προστομο 1500 ευρω , εαν δεν πηρες το μαθημα σου και εισαι αμεταννοητος στην δευτερη παραβαση το προστιμο θα εξαπλασιαστει 6 χ 1500 , εαν ακομα εισαι τσαμπουκας δημευσεις και φυλακιση απο 4-5 χρονακια !!!!!! μαζι με κοινωφελής εργασια στο δημοσιο !!!!

Ο συγκεκριμενος οδηγος κανονικα οταν βγει απο το Νοσοκομειο πρεπει να παει δικαστηριο.

Μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο με το καλό θα πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για κακούργημα.

σε αλλη χωρα ο οδηγος θα πηγαινε απευθειας στη φυλακη οταν εβγαινε απο το Νοσοκομειο..και θα του εστελνε ο δημος το λογαριασμο για τις μπαρες που κατεστρεψε.

Και τα καλυτερα:

Αλέξανδρε δεν έχω πόδια -Ούτε γω. Παίζε κι όταν τελειώσουμε πάμε κι αγοράζουμε

βγαίνουν συνθετικά ηλεκτρικά πόδια που σου επιτρέπουν να τρέχεις με 280, χωρίς τουτού.

Λεμε οποιος δεν εχει μυαλο, εχει πόδια. Εσύ ούτε αυτο

Και δεν ειναι ουτε τα μισα σχολια απο κτηνωδες νεοέλληνες και οι αλλοι εκει καθονται και απαντουν σε αυτους τωρα δεν θα μπορουν κοιμηθουν του τυπου:

Είσαι απλά ένα κύμβαλο αλαλάζον. Εισαι αμόρφωτος. Γράφεις τα πιο ανήθικα σχόλια. Ζητάς να τιμωρηθούν οι βαριά τραυματίες, λες και δεν έχουν τιμωρηθεί. Κάνεις ανάρμοστα αστεία με τα πόδια που έχασαν οι δύο νέοι στο φρικτό δυστύχημα. Τι να πούμε εμείς, για σένα, για όσους έχασαν την ανθρωπιά τους?

Κανενας δεν ειναι αμορφωτος μεσιε εσυ που εγραψες αυτό σχόλιο ολοι ειναι με πτυχια και το παιζουν μορφωμενοι (ενώ ο κοσμος τους ειναι η γειτονια τους οπως λεει και καποιος, τα δελτια των 8 και το πρώτο θέμα ) και πολιτισμενοί, τοσο πολυ που οι ελληνοφωνοί τωρα που γεμησε ο τοπος μοχθήρους θα τους δινουν και μπονους αν καρφωνουν τους γειτονες στην εφορια, τωρα ειδες εσυ μεσιε πως εχουν χασει την ανθρωπιά τους ορδες νεοέλληνες? ρωτας αν την ειχαν και ποτε? διοτι για να την εχασαν πρεπει να την ειχαν πρωτα, γιατι έμεις βλεπουμε απο το 2014 μεσω ιντερνετ οχι μονο να μην εχουν ιχνος ανθρωπιας αλλα ουτε καν λογική και ηθική οι περισσοτεροι, μεταξύ άλλων είδαμε πως οι ελληνόφωνοι παρακολουθουν τα παντα και οχι μονο στον ίντερνετ που μπλοκαρουν οτι δεν τους αρεσει ωστε να μην εχουν απήχηση βλεπουν προσωπικα μηνυματα κτλ κτλ, πως αλλιως είδαν οτι σταμάτησε απότομα το αυτοκίνητο και έστειλαν μήνυμα οτι μάλλον έχετε εμπλακεί σε ατύχημα με το που εγινε το ατυχημα? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications