Oμοφυλόφιλος δήμαρχος του Μέριλαντ προέκυψε και παιδεραστής  τι σύμπτωση?

Και βγαίνουν ορδές κοιμησμενοί και λένε ηλιθιοτητές χωρίς να ξέρουν γιατί ολοι οι παιδερατσες ειναι αριστερο-συμμορητες μεταξυ αλλων , έχουν κανει δουλεια τα μπολια περι δήθεν ιλαρας κτλ, έπισης οσοι λένε για φασιστες ναζι και όλες αυτες τις σατανο-ταμπελες ειναι υπερ και αυτων οποτε μην κλαψουριζουν που ο κοσμος παει απο κακο στο χειρωτερό, βγαινει και "ο αλλος" και συνεχιζει να λέει τα παραμυθια τους για αυτους που δεν τον ενοχλησαν ποτε επειδη ετσι του έμαθαν, εξαλλου ο ιδιος ειχε πει πως στην αρχη ειχε πιστεψει την απατη τους με τα ψευδο-πανουκλα αρα αλλοι τον ξυπνησαν σε αυτο θέμα ...

Ο πρώην δήμαρχος του Μέριλαντ και "Δημοκρατικός" Πάτρικ Γουόγιαν καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση αφού ομολόγησε την ενοχή του για δεκάδες κατηγορίες .

Ο Γουόγιαν καταδικάστηκε αφού συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση παιδικής π@ρνογραφίας τον Μάρτιο, όπως αναφέρει το Fox News. Τα δικαστικά έγγραφα ανέφεραν ότι ο Γουόγιαν χρησιμοποίησε την εφαρμογή Kik .

Το στέλεχος των Δημοκρατικών ήταν καθοδηγούμενος του υπουργού Μεταφορών του Μπάιντεν, Πιτ Μπούτιτζιγκ, ο οποίος ήταν επίσης δήμαρχος μικρής πόλης. Ο Γουόγιαν έχει επίσης κάνει πολλές εμφανίσεις στον Λευκό Οίκο, συχνά εμφανιζόμενος σε φωτογραφίες με τον Μπούτιτζιγκ…

Ο συλληφθείς έχει αναφερθεί στον Τζο Μπάιντεν ως «τον πιο φιλο LGBTQ Πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ» .

Παρά τις κατηγορίες κατά του Γουόγιαν, το City of College Park έκανε μια δημόσια δήλωση ευχαριστώντας τον για την «πολυετή αφοσιωμένη υπηρεσία του».

Σύμφωνα με το γραφείο της εισαγγελέα της πολιτείας της κομητείας Prince George, Aisha Braveboy, ο Γουόγιαν θα εκτίσει 30 χρόνια φυλάκιση (αν δεν τον βγαλει η ρατσα του στα 5 ετή).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications